d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Aztakurvaélet > Nézd Mit Csinál Velem Az Isten
Prev15678910Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 6,418.00
Jan 6 2014 07:33am
Quote (sylke @ Jan 6 2014 01:22pm)
:DDDD

szabika felsöoktatás topic még versenyben tarthat!

az elég halott topiknak tűnik perpill - memoirt még írhatok
Member
Gold: 355.92
Jan 6 2014 07:34am
Quote (Vismajor @ Jan 6 2014 03:32pm)
bazdmeg, én is azt ettem tegnap, dettora ugyanezt
csak én toltam mellé koviubit is, azzal igazán faszántos.

én almapaprikával tunkoltam
Member
Gold: 4,747.73
Jan 6 2014 07:35am
Quote (Saenchai @ Jan 6 2014 02:34pm)
én almapaprikával tunkoltam

akurvaéletbe, az még jobb
afk megyek borsodba
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Jan 6 2014 07:39am
gecinagyot fostam így indulás előtt, jó sokat kellett törölni, de nem volt büdös

bírom mikor törlöm olyan mintha víz csepegne a seggemből, mert annyira folyik a SZAR BAZDMEG
Member
Gold: 5,302.77
Jan 6 2014 07:40am
:D
Member
Gold: 0.00
Jan 6 2014 07:41am
Epp szarok
Member
Gold: 4,747.73
Jan 6 2014 07:46am
Quote (RRC @ Jan 6 2014 02:39pm)
gecinagyot fostam így indulás előtt, jó sokat kellett törölni, de nem volt büdös

bírom mikor törlöm olyan mintha víz csepegne a seggemből, mert annyira folyik a SZAR BAZDMEG

Én meg múltkor a vasútállomásnál lekellett szálljak, úgy rám jött a fosás. Kurvára nem nézett ki szimpatikusnak a budi, le is volt zárva. De nem voltam abban a helyzetben, hogy válogassak..
Előre csoszogtam összeszorított farpofákkal a jegykezelőhöz, hogy elkérjem a kulcsot, oda is adta. Megyek végig a folyosón és így megkellett állnom, hogy a lábujjaimra emelkedve tovább erősíthessek a szorításon mert a kulamazonas nagyon durván hömpölygött
Nem is sikerült teljesen, átcsapott a gátfölött a fostenger, de itt már remegve nyitottam a lakatot.
Na berontok a budiba, már tépem le az övemet, felnyitom a budit, és úgy nézett ki, mintha 2 tacsi végezte volna ott a dolgát lehúzás nélkül. Állt benne a szar. BAZDMEG AKKOR A MÁSIK
Átrongyolok a másikba, felcsapom a budit, ez üres, fasza. megkönnyebbült nyögéssel már akkor elengedtem a kulaszivárványt amikor a seggem még csak interpolarizált a wc felé.
Ilyenkor beletalál meg minden de a seggeden kialakul egy aral tó, fosbó.
Nah, kinyomtam magamból a foscunamit, és körülnéztem papírért. Nincs
Megállt az idő
Átkutatom zsebeim minden, nincs nálam semmi zsepi. Már ott tartottam, hogy feláldozom a karácsonyra kapott szürke sálamat. Áh, de mégse, lennie kell itt valaminek!
térdig letolt gatyával botorkáltam az erősen felújításra szoruló budiban. Persze a csöpögő szar ilyen helyes kis katonákat hagyott a padlón. Követtek mint kacsa az anyjukat. Melósok is lehettek ott, mert volt szerzámos láda meg ilyesmi. És annak a tetején két rongy!
Éreztem, hogy ami most fog következni, arra nem szeretnék soha többet emlékezni.
De azért első dolgom volt lezuhanyozni amikor hazaértem, dejóisvolt!

This post was edited by Vismajor on Jan 6 2014 07:47am
Member
Jan 6 2014 07:53am
Quote (Vismajor @ Jan 6 2014 02:46pm)
Én meg múltkor a vasútállomásnál lekellett szálljak, úgy rám jött a fosás. Kurvára nem nézett ki szimpatikusnak a budi, le is volt zárva. De nem voltam abban a helyzetben, hogy válogassak..
Előre csoszogtam összeszorított farpofákkal a jegykezelőhöz, hogy elkérjem a kulcsot, oda is adta. Megyek végig a folyosón és így megkellett állnom, hogy a lábujjaimra emelkedve tovább erősíthessek a szorításon mert a kulamazonas nagyon durván hömpölygött
Nem is sikerült teljesen, átcsapott a gátfölött a fostenger, de itt már remegve nyitottam a lakatot.
Na berontok a budiba, már tépem le az övemet, felnyitom a budit, és úgy nézett ki, mintha 2 tacsi végezte volna ott a dolgát lehúzás nélkül. Állt benne a szar. BAZDMEG AKKOR A MÁSIK
Átrongyolok a másikba, felcsapom a budit, ez üres, fasza. megkönnyebbült nyögéssel már  akkor elengedtem a kulaszivárványt amikor a seggem még csak interpolarizált a wc felé.
Ilyenkor beletalál meg minden de a seggeden kialakul egy aral tó, fosbó.
Nah, kinyomtam magamból a foscunamit, és körülnéztem papírért. Nincs
Megállt az idő
Átkutatom zsebeim minden, nincs nálam semmi zsepi. Már ott tartottam, hogy feláldozom a karácsonyra kapott szürke sálamat. Áh, de mégse, lennie kell itt valaminek!
térdig letolt gatyával botorkáltam az erősen felújításra szoruló budiban. Persze a csöpögő szar ilyen helyes kis katonákat hagyott a padlón. Követtek mint kacsa az anyjukat.  Melósok is lehettek ott, mert volt szerzámos láda meg ilyesmi. És annak a tetején két rongy!
Éreztem, hogy ami most fog következni, arra nem szeretnék soha többet emlékezni.
De azért első dolgom volt lezuhanyozni amikor hazaértem, dejóisvolt!

Nekem anno egy ismerősöm beáldozta az alsógatyáját seggtörlésre.
Member
Gold: 145.00
Jan 6 2014 07:55am
köszönöm az aggodalmakat amúgy :D

szerintem lassan megyek szarni, valami készülőben van odalent
ha megint fájós-fos lesz, akkor orvos lesz a vége.
Member
Jan 6 2014 07:56am
Vis amúgy blogolhatna a fosásairól.
Go Back To Magyar Topic List
Prev15678910Next
Closed New Topic New Poll