Quote (Smat @ Sep 29 2013 11:10pm)
Ha valaki késsel hadonászna felém "viccből" akkor azt lehet hogy jól tökön rúgnám meg szájon baszkodnám egyszer-kétszer, nem érdekelne hogy mekkora is az illető..
Az meg hogy bezárod egy szobába a saját nyaralójukban és ezt te viccesnek találod... Lehet én is elküldtelek volna a picsába haza, de legalábbis kibasztalak volna a házból 1-2 órára hogy észhez térj.
No persze nem akarom ricit védeni mert eléggé defektes szegény, de azért ezzel a történettel csak azt mutatod meg hogy milyen primitív vagy, de ezt már jó párszor bebizonyítottad, lsd. jara+rici féle kocsmás pultos srácos sztori.
amugy ilyen random balfaszokkal mint te, vagy olyanokkal akiket nem ismerek jol nyilvan nem csinalok ilyet. de rici már nagyon régóta NAGYON JÓ BARIM, szóval beleférnek az ilyen poénok:)))) mintha a testvérem lenne, emlékszek amikor tesommal is mindig bezártuk egymást pojénból hihi. meg az arcán se láttam volna hogy nagyon megfeszült volna amikor a késsel baszkódtam, ami amugy 30 centinél közelebb nem került hozzá nehogy baja essen szegény kis barátomnak, szoval gondoltam szerinte is VICCESLOLXD azis volt csak aztán bekattant hirtelen a srác és nem bírta a stresszt amit 10 mp bezartsag okozott
Quote (Smat @ Sep 29 2013 11:15pm)
Én vagyok a nyomorék mert nem tudom értékelni a késes poénodat. 10-ből 9 ember biztos hogy jól szájon vágott volna érte de ezzel nem mondok újat szerintem.
A szobásat még megértem de a másik nem fér a fejemben, lehet ez is vmi hoki related poén.
sírjál csak, nem mindenki ilyen uptight balfasz mint te
This post was edited by BmA_BeMyAngel on Sep 29 2013 04:18pm