Quote (-joey- @ 23 Sep 2013 20:45)
Ne kössél már bele ebbe is...
mibe kötöttem még bele...
vagy ez is egy olyan dolog hogy leírja 2 ember hogy nem jó és akkor le van tudva a topic?
nekem sem tetszik konkrétan ez, lehet azért mert nem vagyok oda az ilyen fajta változásokért vagy csak annyiszor hallottam hogy rámragadt, tökmindegy
de ha valamit még ennél is jobban nem szeretek, az az ha valami "Ez ilyen."-nek van titulálva

(biztos vagyok benne hogy ha klassz lenne akkor se tetszene Neked)
nem hiszek abban hogy ennek kéne bármilyen szerepet is be kéne tudni, amíg az emberek utálják egymást a jelenben és úgy viselkednek egymással, ahogy
és a szabadságharcokat meg forradalmakat meg csatákat sem csak magyarország élte meg, ráadásul nem is éltem akkor, békébe születtem, sosem éreztem át az ilyesfajta dolgokat -- miért is kéne?
miért sajnáljam jobban a magyart mint a másikat?
ennek ellenére egyik legjobb barátom -aki tavaly nyáron meghalt, mert kiállt egy vonat elé- teljesen történelem-megszállott volt; és tök jópofának tartottam a dolgot, aranyos volt ahogy beleélte magát minden ilyenbe (persze néha már agymenést kaptam, de jobb lenne az a történtek fényében)
ennek ellenére most is el tudnám mondani fejből a himnuszt mert egy tök jó vers, ahogy sok másikat is -- mert van irodalmi értékük, ill. mondanivalójuk
csak kicsit mást látok mögötte mint te gondolom..
és most jöhetnek a hazaárulós dolgok :/ szüleim nem mutattak példát, és ilyenek
akkor se fogom azt látni hogy miért ne lehetne az egészből egy rockoperát csinálni