d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Szivarvanycsaladok > Discuss
Prev15678917Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Aug 19 2013 10:08am
3x néztem meg ezt a videót
érzem, ahogy a rákos sejtek burjánzásnak kezdenek az agyamban
Member
Gold: 343.00
Aug 19 2013 10:15am
Quote (xGurke @ Aug 19 2013 04:08pm)

látom a bme kiöli az emberből a magyar nyelvtantot
Member
Gold: 206.00
Aug 19 2013 11:03am
Quote (josheide @ Aug 19 2013 03:19pm)

Az angol nyelvű tanulmányokat nem fogom elolvasni, de szerintem ez is a cikk célja valahol, hogy elédtolja a raklapnyi angol kutatást, aztán lehessen hümmögni, hogy ó, milyen nagyon maximálisan igaza van. Itt egy mondat pl:

"A meleg és leszbikus szülők gyermekei ugyanolyanok és ugyanúgy teljesítenek, mint a heteroszexuális szülők gyermekei. Azt azonban a tanulmány is kimutatta, hogy a szülők és a család kétes jogi helyzete (például az, hogy nem ismerik el családként őket vagy nem házasodhatnak össze) negatívan befolyásolja a család minden tagjának pszichés állapotát."

Szóval a kisgyerek pszichésen hátrányos helyzetbe kerül, mert anyu és másikanyu jogi helyzete nem tisztázott :D Nyilván nem szól senki semmit arra, amikor bemegy két anyu a szülői értekezletre, amikor házibulit tart, amikor az iskolában megkérdzik mindenkitől, hogy mit dolgozik az apja, akkor nem éri hátrányos pszichés helyzet?

Én értem, hogy a szerző előkeresett pár, neki tetsző és a véleményét alátámasztó tanulmányt, de szerintem legalább ugyanennyit lehetne találni arra is, ami meg az ellenkezőjét mondja.

Amúgy nehezen tudnék állást foglalni a dologban, de már csak az itteni vitapartnerek miatt sem fogom kifejteni inkább.
Member
Gold: 0.00
Aug 19 2013 11:20am
megnyugvassal tolt el, hogy az ifju politikus generacio mar megoldottnak tartja olyan a tarsadalom nagy reszet erinto kerdeseket mint az eletszinvonal, jovobeni kilatasok, nepszaporulat stb. es mar csak az ilyen tarsadalom 0,001%-at erinto kerdesek megoldasan kell dolgozniuk.

biztos tarolni fogsz azzal a 25 buzerans szavazattal par ev mulva akiket erint ez.

bazmeg politikai karriert fogok abbol csinalni, hogy mindenki kapjon tuning chipet a dizel bmwjebe, meg erre is nagyobb tarsadalmi igeny lehet...
Member
Gold: 206.00
Aug 19 2013 11:29am
Quote (daneeka10 @ Aug 19 2013 07:20pm)
megnyugvassal tolt el, hogy az ifju politikus generacio mar megoldottnak tartja olyan a tarsadalom nagy reszet erinto kerdeseket mint az eletszinvonal, jovobeni kilatasok, nepszaporulat stb. es mar csak az ilyen tarsadalom 0,001%-at erinto kerdesek megoldasan kell dolgozniuk.

biztos tarolni fogsz azzal a 25 buzerans szavazattal par ev mulva akiket erint ez.

bazmeg politikai karriert fogok abbol csinalni, hogy mindenki kapjon tuning chipet a dizel bmwjebe, meg erre is nagyobb tarsadalmi igeny lehet...

ha tominak címezted ezt, akkor nem értelek
Member
Gold: 0.16
Aug 19 2013 11:33am
Quote (xGurke @ Aug 19 2013 04:08pm)

annak az a tünete hogy megvakulsz v nem tudsz mozogni

vagy ha szerencséd van egyből belehalsz
Member
Gold: 0.16
Aug 19 2013 11:47am
de hogy ontopic legyek - én teljességgel támogatom azt hogy a melegek gyereket vállaljanak, és azzal sincs bajom hogy együtt vannak.
remélem nem kell tldr-t írnom arról hogy miért.

inb4 mert meleg vagy

This post was edited by AngryBug on Aug 19 2013 11:48am
Member
Gold: 1.00
Aug 19 2013 12:10pm
Quote (iFeelAlone @ 19 Aug 2013 17:56)
Egy az egyben megjelenik az, amit a másik topikban írtam, hogy támogatjuk a homoszexualitást.

ha a cikkben található források hitelesek:

"sexual orientation has a moderate to high heritability. "

akkor ez azt jelenti, hogy a homoszexualitás közepes-magas eséllyel örökölhető. Tehát a meleg szülők gyerekei - kivéve ha adoptáció útján lett gyerekük - sokkal nagyobb eséllyel lesznek melegek. Fel lehet tenni a kérdést, hogy a homoszexualitás hogyan élte túl az evolúciós kiválasztódást. Úgy (gondolom én), hogy a buzik is heteroszexuális kapcsolatban éltek mivel régen szóba se jöhetett bármi más. Viszont ha engedélyezzük azt, hogy meleg párok mesterséges úton, orvosi beavatkozással hozzanak létre utódot akkor vajon hogyan fog változni a homoszexuálisok aránya a populációban? És akkor már rég nem elfogadásról, hanem nyílt támogatásról beszélünk.

ezen logika mentén haladva, ha felvállalhatják és örökbefogadhatnak, akkor kihal a homoszexualitás. Ha viszont hetero kapcsolatba kényszerítjük őket, akkor továbbadják.
a bérszülővel pedig eddig sem lehetett mit tenni, eztán sem lehet
Member
Gold: 26.00
Aug 19 2013 12:16pm
Quote (iFeelAlone @ 19 Aug 2013 16:56)
Egy az egyben megjelenik az, amit a másik topikban írtam, hogy támogatjuk a homoszexualitást.

ha a cikkben található források hitelesek:

"sexual orientation has a moderate to high heritability. "

akkor ez azt jelenti, hogy a homoszexualitás közepes-magas eséllyel örökölhető. Tehát a meleg szülők gyerekei - kivéve ha adoptáció útján lett gyerekük - sokkal nagyobb eséllyel lesznek melegek. Fel lehet tenni a kérdést, hogy a homoszexualitás hogyan élte túl az evolúciós kiválasztódást. Úgy (gondolom én), hogy a buzik is heteroszexuális kapcsolatban éltek mivel régen szóba se jöhetett bármi más. Viszont ha engedélyezzük azt, hogy meleg párok mesterséges úton, orvosi beavatkozással hozzanak létre utódot akkor vajon hogyan fog változni a homoszexuálisok aránya a populációban? És akkor már rég nem elfogadásról, hanem nyílt támogatásról beszélünk.

Én örülnék neki ha több buzi lenne. Lassulna a népesség növekedése.

This post was edited by ace07 on Aug 19 2013 12:16pm
Member
Gold: 70,255.00
Aug 19 2013 12:33pm
köcsög buzik
Go Back To Magyar Topic List
Prev15678917Next
Add Reply New Topic New Poll