Quote (SnoopDogg @ Aug 15 2013 05:25pm)
amúgy elég nehezen tudtak felidegesíteni és nyilván nem rögtön csaptam szájba az embereket, hanem először odamentem szépen, hogy öreg állítsál magadon vagy hagyd el a helyet
és ezután attól függően , hogy reagáltak folytatódtak az események
többnyire azért ilyenkor bocsánatot kértek és megköszönték, hogy nem rögtön kibasztam őket amit amúgy megtehettem volna
de, ha nekem elkezd ugatni, meg szájalni annak ellenére, hogy nem dobtam ki pedig balhézott akkor bizony a jó kurva anyját
szerintem ez a normális viselkedés
mármint alapjában véve ellenzek minden fizikai megnyilvánulást, de tudom hogy vannak olyan emberek akiket részegen nem lehet máshogy épp belátásra bírni
mi egyszer álltunk a sorban valami szórakozóhely előtt, haverom meg be volt baszva és köpködött
odajött a biztiboy, hogy ezt fejezze be, mert undorító, másokat is zavar és amúgy se ez a megfelelő viselkedés
ok
srác folytatta tovább
megint szólt a biztiboy, h fejezze be
ok
folytatta tovább
odajött a biztoboy, lebaszott kettőt a srácnak, BOCSÁNATOT KÉRT, aztán mondta neki, hogy álljon ki a sorból, mert nem fogja beengedni a gyereket, ofc senkinek nem hiányzik h bemenjen egy olyan ember, aki már a sorbaállás közbe nem tud viselkedni
jó este volt