d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Jogi Kérdést (telefon Szerviz) > Aki átment Jogból Segítsen.
Prev15678910Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 69.85
Jul 21 2013 01:01pm
Quote (Smat @ 21 Jul 2013 20:42)
Ezzel most azt akarod implikálni hogy egy villanykörtét nem tudok kicserélni magamtól. Azért mert kitudsz cserélni egy bringa kereket nehogy már ennyire fenn hord az orrodat... Látod látod, nem ismersz te engem, kb gőzöd sincs róla hogy én mihez értek és mihez nem, ahogy én sem tudom hogy te mit tudsz és mit nem tudsz megcsinálni.
Problémamegoldó készség egy nagy lófasz. Röhögök. Bírom hogy te, meg még sok más ember ilyen egyszerűen látja mások életét, de a sajátját meg kurva komplikáltnak és bonyolultnak és próbálja ezt ráerőltetni a másikra.
Nem gondolom magam elitnek, de amit én már elértem, azt valószínűleg te soha nem fogod, amiért nem is hibáztatlak mert nem azt csinálod amit én, nem azokban a körökben mozogsz amikben én, ergo nincs rálátásod az ilyen dolgokra.
Mit nem tudok szétválasztani? Ha nekem irl nem tetszik valami, ott is megmondom, esetleg máshogy, de nem hazudok másnak a szemébe, inkább érezze magát egy kicsit szarul miatta de tudja hogy én nem röhögök rajta amikor nincs ott. Nem is kell hogy 47213216737 barátod legyen, nekem sincs sok, összesen 3 van, ebből 2 otthon él, egy pedig itt, és ez nekem bővel elég. Nem játszom meg azt a lapot hogy más vagyok irl, mert csak vernéd a billentyűzetet hogy de hát ez egy fórum itt mindegy hogy milyen vagy irl.

Hat igen, engem soha nem fognak felvenni edzo szakra. Sajnalom. :(

---

Azt nemt udod szetvalasztani, hogy mas legyel itt vagy irl. Arra gondolok, hogy irl is felveszed valaki szemelyiseget a 'csoportbol', akit az toleral vagy eppen 'jo arcnak' tart es probalod ugyan ezt csinalni, mert itt ezt csinalod.

Nem latom egyszerunek az eleted, nyilvan nem az, ha az lenne nem kellett volna menekulnotok sem innet (es ezt most nem azert mondom, hogy hurrdurr hitel, hanem mas aspektusbol).

Es igen ha viszont a 'forumon felhozott' szemszogbol nezzuk a hiteles dolgot, nagyon sokat elarul a szuleidrol az a tortenet.

Quote (ecneB @ 21 Jul 2013 20:47)
meg seneet is jobban megertem/toleralom, mint az ertelmisegi focista baratunkat.

Senee szintekkel ertelmesebb, csak jol titkolja.

This post was edited by Baleee on Jul 21 2013 01:02pm
Member
Gold: 1,593.00
Jul 21 2013 01:05pm
Quote (Baleee @ 21 Jul 2013 19:01)

---

Azt nemt udod szetvalasztani, hogy mas legyel itt vagy irl. Arra gondolok, hogy irl is felveszed valaki szemelyiseget a 'csoportbol', akit az toleral vagy eppen 'jo arcnak' tart es probalod ugyan ezt csinalni, mert itt ezt csinalod.

Nem latom egyszerunek az eleted, nyilvan nem az, ha az lenne nem kellett volna menekulnotok sem innet (es ezt most nem azert mondom, hogy hurrdurr hitel, hanem mas aspektusbol).

Es igen ha viszont a 'forumon felhozott' szemszogbol nezzuk a hiteles dolgot, nagyon sokat elarul a szuleidrol az a tortenet.

Szeretem mikor így random belekeversz más embereket akik most egyáltalán nem ide tartoznak.
Senkinek a stílusát nem veszem fel se itt, se irl. Nem tudom ez most honnan jött neked, de látom már hogy ez lesz a szöveg az elkövetkezendő 1-2 hónapban ameddig nem találsz ki valami új dolgot.

Jajj, már megint a fociedző szak. Mint már mondtam, te azt hiszed hogy ez egy marha egyszerű dolog és húdekönnyű. Az előző hszben is mondtam, hogyha nincs rálátásod az ilyenre akkor ne próbáld megszakérteni mert csak még butábbnak fogsz tűnni.
Member
Jul 21 2013 01:07pm
Quote (Smat @ 21 Jul 2013 21:05)
Szeretem mikor így random belekeversz más embereket akik most egyáltalán nem ide tartoznak.
Senkinek a stílusát nem veszem fel se itt, se irl. Nem tudom ez most honnan jött neked, de látom már hogy ez lesz a szöveg az elkövetkezendő 1-2 hónapban ameddig nem találsz ki valami új dolgot.

Jajj, már megint a fociedző szak. Mint már mondtam, te azt hiszed hogy ez egy marha egyszerű dolog és húdekönnyű. Az előző hszben is mondtam, hogyha nincs rálátásod az ilyenre akkor ne próbáld megszakérteni mert csak még butábbnak fogsz tűnni.

Mondtam egy szoval is, hogy konnyu? ^^
Member
Gold: 1.00
Jul 21 2013 01:09pm
Nekem nincs különösebb véleményem a dologról, inkább tényekre szorítkozok, próbálok nem szubjektíven írni.

-baleee-nak van barátja, egy biztosan, őt ismerem is. A viszony olyan szintű, hogy már a lakását is adta neki oda úgy, hogy nem is volt ott. A barátja szerint gyerekkori nagyon jó barátok. Csoporttársam a kandón az illető.
-ezerszer kifejtette smat, hogy az ő oxfordi edzőségéhez képes a mi magyar mérnöki papírunk egy szar és hatszor annyit fog keresni, mint mi. Ezeket mindenféle szitokszóval fejezte ki, szóval objektíven nézve is lefikázta a picsába az ittenieket.
-volt amikor mások nem értettek egyet vele és azt mondta, hogy megérti, hogy nem értjük mert mi ilyen szűklátókörű buta helyen lakunk és ezért nem a mi hibánk
-miután elmagyarázza, hogy mennyire nem tud senki semmit az életéről, utána elmagyarázza, hogy más élete milyen, amiről ő még annyit sem tud, mint mi az övéről.

ezek vélemény nélküli tények.
Member
Jul 21 2013 01:10pm
Quote (CyberPunk666 @ 21 Jul 2013 19:09)
Nekem nincs különösebb véleményem a dologról, inkább tényekre szorítkozok, próbálok nem szubjektíven írni.

-baleee-nak van barátja, egy biztosan, őt ismerem is. A viszony olyan szintű, hogy már a lakását is adta neki oda úgy, hogy nem is volt ott. A barátja szerint gyerekkori nagyon jó barátok. Csoporttársam a kandón az illető.
-ezerszer kifejtette smat, hogy az ő oxfordi edzőségéhez képes a mi magyar mérnöki papírunk egy szar és hatszor annyit fog keresni, mint mi. Ezeket mindenféle szitokszóval fejezte ki, szóval objektíven nézve is lefikázta a picsába az ittenieket.
-volt amikor mások nem értettek egyet vele és azt mondta, hogy megérti, hogy nem értjük mert mi ilyen szűklátókörű buta helyen lakunk és ezért nem a mi hibánk
-miután elmagyarázza, hogy mennyire nem tud senki semmit az életéről, utána elmagyarázza, hogy más élete milyen, amiről ő még annyit sem tud, mint mi az övéről.

ezek vélemény nélküli tények.

Én 40k fontot fogok első évben keresni mint pályakezdő, ők meg el sem fogják kezdeni a mérnök pályát mert mennek a mekibe burgert pakolni.

/thread
Member
Jul 21 2013 01:13pm
Quote (Smat @ 21 Jul 2013 21:10)
Én 40k fontot fogok első évben keresni mint pályakezdő, ők meg el sem fogják kezdeni a mérnök pályát mert mennek a mekibe burgert pakolni.

/thread

Nem a te hibad, hogy te nem itt lakhatsz es nincs ralatasod a mernok kepzesre. Megertjuk, ne aggodj.
Member
Jul 21 2013 01:17pm
Quote (Baleee @ 21 Jul 2013 19:13)
Nem a te hibad, hogy te nem itt lakhatsz es nincs ralatasod a mernok kepzesre. Megertjuk, ne aggodj.

Ja hogy azok a bölcsészek, fail. :(
Member
Gold: 206.00
Jul 21 2013 01:19pm
Quote (Baleee @ Jul 21 2013 09:01pm)

továbbra is úgy csinálja, mintha legalább ilyen agysebészi nehézségekkel járna egy ilyen és soha senki más nem végezhetné el szerény személyén kívül :D meg persze a magyar helyzet ilyen szar meg olol miazaz ezer forint, sőt, még azt is tudja, hogy a magyar friss mérnök mekiben pakol rögtön

nc

/a hitelt bele se vettem a mondókába, mindenki beilleszti tetszőleges helyre a témakört

This post was edited by Jancsipapa on Jul 21 2013 01:20pm
Member
Gold: 1.00
Jul 21 2013 01:20pm
Quote (Smat @ 21 Jul 2013 21:10)

/thread

Asszony nővére, aki ápolónő, többet keres, mint te fogsz.
Asszony nevelőapja, aki buszsofő, annyit keres, mint te fogsz.
Mérnökként ott többet keresnék, mint te fogsz.

Szóval hasonlíthatjuk a fizetésedet a norvégokéhoz, de ennek annyi értelme van, mint a tiedet a magyarhoz hasonlítani.

btw ez úgy lenne fair, hogy azonos helyet viszonyítunk.

Itt többet keres egy átlag mérnök, mint egy jó futballedző.
Ott egy pályakezdő mérnök is megkeres ennyit, mint te.

Majd akkor fogsz annyit keresni, ha felvettek és ki is fizetik.
Informatikus ismerősök kint, megkeresik ezt a pénzt, amiről beszélsz. De bátyám volt szakmunkás lakótársa, aki gipszkartonozott is megkereste a havi 3lk-t. Jah és ez vagy 5 évvel ezelőtt volt.

btw a magyar mérnökök keresettek a világ minden táján. Van kandós ismerős németoszágban, angliában, usában, mindenfele a világban. Hát még bme-s... Vagy éppen ausztráliában imádják a miskolci egyetemen végzett bányamérnököket... 1 év alatt adnak nekik gyorsított eljárásban állampolgárságot.

This post was edited by CyberPunk666 on Jul 21 2013 01:21pm
Member
Jul 21 2013 01:22pm
Also villmernok/vegyesz ismerosok, akiket meg gimimbol ismerek tobbet keresnek itthoni multiknal, mint te fogsz. /thread.

Quote (CyberPunk666 @ 21 Jul 2013 21:20)
btw a magyar mérnökök keresettek a világ minden táján. Van kandós ismerős németoszágban, angliában, usában, mindenfele a világban. Hát még bme-s... Vagy éppen ausztráliában imádják a miskolci egyetemen végzett bányamérnököket... 1 év alatt adnak nekik gyorsított eljárásban állampolgárságot.

Jha igen, multkor epp beszeltem eggyel mert barati tarsasagban van miskolci gepesz es 'vele volt' a srac. Eleg nice dolgokat mondott errol.

This post was edited by Baleee on Jul 21 2013 01:23pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev15678910Next
Add Reply New Topic New Poll