Quote (Smat @ 21 Jul 2013 20:42)
Ezzel most azt akarod implikálni hogy egy villanykörtét nem tudok kicserélni magamtól. Azért mert kitudsz cserélni egy bringa kereket nehogy már ennyire fenn hord az orrodat... Látod látod, nem ismersz te engem, kb gőzöd sincs róla hogy én mihez értek és mihez nem, ahogy én sem tudom hogy te mit tudsz és mit nem tudsz megcsinálni.
Problémamegoldó készség egy nagy lófasz. Röhögök. Bírom hogy te, meg még sok más ember ilyen egyszerűen látja mások életét, de a sajátját meg kurva komplikáltnak és bonyolultnak és próbálja ezt ráerőltetni a másikra.
Nem gondolom magam elitnek, de amit én már elértem, azt valószínűleg te soha nem fogod, amiért nem is hibáztatlak mert nem azt csinálod amit én, nem azokban a körökben mozogsz amikben én, ergo nincs rálátásod az ilyen dolgokra.
Mit nem tudok szétválasztani? Ha nekem irl nem tetszik valami, ott is megmondom, esetleg máshogy, de nem hazudok másnak a szemébe, inkább érezze magát egy kicsit szarul miatta de tudja hogy én nem röhögök rajta amikor nincs ott. Nem is kell hogy 47213216737 barátod legyen, nekem sincs sok, összesen 3 van, ebből 2 otthon él, egy pedig itt, és ez nekem bővel elég. Nem játszom meg azt a lapot hogy más vagyok irl, mert csak vernéd a billentyűzetet hogy de hát ez egy fórum itt mindegy hogy milyen vagy irl.
Hat igen, engem soha nem fognak felvenni edzo szakra. Sajnalom.

---
Azt nemt udod szetvalasztani, hogy mas legyel itt vagy irl. Arra gondolok, hogy irl is felveszed valaki szemelyiseget a 'csoportbol', akit az toleral vagy eppen 'jo arcnak' tart es probalod ugyan ezt csinalni, mert itt ezt csinalod.
Nem latom egyszerunek az eleted, nyilvan nem az, ha az lenne nem kellett volna menekulnotok sem innet (es ezt most nem azert mondom, hogy hurrdurr hitel, hanem mas aspektusbol).
Es igen ha viszont a 'forumon felhozott' szemszogbol nezzuk a hiteles dolgot, nagyon sokat elarul a szuleidrol az a tortenet.
Quote (ecneB @ 21 Jul 2013 20:47)
meg seneet is jobban megertem/toleralom, mint az ertelmisegi focista baratunkat.
Senee szintekkel ertelmesebb, csak jol titkolja.
This post was edited by Baleee on Jul 21 2013 01:02pm