d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Fb Walk > Single
Prev15678910Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 5,360.00
Jun 19 2013 04:06pm
Quote (InfamousMythos @ 20 Jun 2013 00:04)
szerintem ez a "virtualis vilag" egyre jobban a hetkoznapi eletunkhoz tartozik
foleg h jopar eve ittvagyunk
es a pixelek mogott emberek vannak ha minden igaz

hagyjuk már...

itt csomóan még az arcukat se voltak képesek adni a pixeljeikhez...
és el kell ismerni a ismeretlenség csodája (amit Senee vhol jól mondott) h azt csinálsz amit akarsz, azt mondasz amit akarsz

továbbá.. ha ez a fórum bárki életének is a része.. ott már rég gondok vannak (és most nem a személyes kontaktokról beszélek amik innen indulnak ki)

mert érdekes téma már rég nincs
d2-höz már köze nincs 1 topicnak se

1-2 game még úgymond "terítéken van" amit megtárgyalnak az emberek, de nehogymár ez akkora jelentőséggel bírjon h ne lehetne itthagyni

lényegében az idejárók trollkodnak össze-vissza és elbasszák az idejüket vmivel

This post was edited by ReDEyeS on Jun 19 2013 04:07pm
Member
Gold: 1.00
Jun 19 2013 04:06pm
Quote (Senee @ 20 Jun 2013 00:00)
elismerem, hogy sokszor direkt provokálok
DE AZÉR MER
nem tudok szó nélkül elmenni a tahóság mellett
ez igen nagy hibám főleg egy fórumon ahol a csicskagyerekeknek is hatalmas arcuk van
de hát mit csináljak vele
ez van

Mondjuk azzal kezdtél, hogy mindenkit átbasztál. Lehet az első beugatásokra nem kellett volna egyből így reagálni, amikor kiderült. Azt pedig, hogy van pár ember itt, aki tényleg suttyó, azt nem kellett volna felvenni és mindenkit basztatni, idegesíteni.
Ez a helyzet fokozatosan alakult ki, elég sokszor visszafordulhattál volna te is. De te csináltad tovább azt, amivel csak fokoztad az egészet.

Még, akkor sem utált és basztatott mindenki, amikor kiderült az igazság. De te futottál pár kört, tök különböző személyiségekkel, majd megragadtál ennél, annál amivel a legtöbb embert a lehető legjobban sikerül felbasznod.

Szerintem erősen túlreagálják, de a te szerepedet sem kell mentegetni, ilyen nem tudok elmenni mellette szöveggel. Ők sem tudnak elmenni melletted és az eredmény meg az a töménytelen szar, ami minden topicban ott van, ha feljössz.

Ezt a blokkolós témát sem értem, mindegyik blokkolt téged és másoknak is ezt tanácsolja, közben meg mindig ír neked. Érdekes.

Quote (ReDEyeS @ 19 Jun 2013 23:59)
gyerekek... pixelekről és egy "virtuális világról" beszéltek.. ugye tudtok róla?

szerintem emberek kommunikálnak emberekkel. Az, hogy ezt milyen csatornán tesszük szerintem ebből a szempontból irreleváns.

This post was edited by CyberPunk666 on Jun 19 2013 04:08pm
Member
Jun 19 2013 04:09pm
Quote (CyberPunk666 @ 20 Jun 2013 00:06)
Mondjuk azzal kezdtél, hogy mindenkit átbasztál. Lehet az első beugatásokra nem kellett volna egyből így reagálni, amikor kiderült. Azt pedig, hogy van pár ember itt, aki tényleg suttyó, azt nem kellett volna felvenni és mindenkit basztatni, idegesíteni.
Ez a helyzet fokozatosan alakult ki, elég sokszor visszafordulhattál volna te is. De te csináltad tovább azt, amivel csak fokoztad az egészet.

Még, akkor sem utált és basztatott mindenki, amikor kiderült az igazság. De te futottál pár kört, tök különböző személyiségekkel, majd megragadtál ennél, annál amivel a legtöbb embert a lehető legjobban sikerül felbasznod.

Szerintem erősen túlreagálják, de a te szerepedet sem kell mentegetni, ilyen nem tudok elmenni mellette szöveggel. Ők sem tudnak elmenni melletted és az eredmény meg az a töménytelen szar, ami minden topicban ott van, ha feljössz.

Ezt a blokkolós témát sem értem, mindegyik blokkolt téged és másoknak is ezt tanácsolja, közben meg mindig ír neked. Érdekes.

szerintem emberek kommunikálnak emberekkel. Az, hogy ezt milyen csatornán tesszük szerintem ebből a szempontból irreleváns.

sztem a kommunikáció vezet vhova.. értelme van... jellemformáló, iránymutató

kb bármi más mint ami itt van :D
Member
Gold: 23,221.48
Jun 19 2013 04:10pm
Quote (ReDEyeS @ 20 Jun 2013 00:06)
hagyjuk már...

itt csomóan még az arcukat se voltak képesek adni a pixeljeikhez...
és el kell ismerni a ismeretlenség csodája (amit Senee vhol jól mondott) h azt csinálsz amit akarsz, azt mondasz amit akarsz

továbbá.. ha ez a fórum bárki életének is a része.. ott már rég gondok vannak (és most nem a személyes kontaktokról beszélek amik innen indulnak ki)

mert érdekes téma már rég nincs
d2-höz már köze nincs 1 topicnak se

1-2 game még úgymond "terítéken van" amit megtárgyalnak az emberek, de nehogymár ez akkora jelentőséggel bírjon h ne lehetne itthagyni

lényegében az idejárók trollkodnak össze-vissza és elbasszák az idejüket vmivel

akkor megkerdezem hogy miert jarsz ide?
se erdekes tema, se d2, sok troll
akkor miert vagy meg itt?
Member
Gold: 304,485.65
Trader: Trusted
Jun 19 2013 04:10pm
elismerem, hogy sokszor direkt provokálok
DE AZÉR MER
nem tudok szó nélkül elmenni a tahóság mellett
ez igen nagy hibám főleg egy fórumon ahol a csicskagyerekeknek is hatalmas arcuk van
de hát mit csináljak vele
ez van

én megértem

de azért foglalkozhatnál az ügyemmel majd holnap vagy amikor lesz szabadidőd

ha nem is a moddá való kinevezésemmel (azt úgyse támogatná senki)
de a blokkolásommal (hogy ne tudjak ide irni -csak olvasni-).. azt sztem itt mindenki támogatná, beleegyezne
(olyan mint pl amikor 30%-on voltam; nem tudtam irni a wow forumra, de máshova meg de)

njaguar nem fog ilyen hülyeségekkel foglalkozni
vagy ne gyere ide többet, vagy viselkedj, ennyi az egész

Én nem olvasok semmit ezekből a vergődésekből, és szerintem a normálisabb emberek legtöbbje sem.
Member
Jun 19 2013 04:11pm
Quote (InfamousMythos @ 20 Jun 2013 00:10)

szimplán mert jólesik néha elpuffogtatni 1-2 postot

volt h hónapokig nem jöttem és 1 percig se hiányzott

jaa meg amikor éppen ehhez van kedvem feljövök és olvasok pár topicot, pár oldalt care-ből

This post was edited by ReDEyeS on Jun 19 2013 04:13pm
Member
Gold: 343.00
Jun 19 2013 04:12pm
Quote (CyberPunk666 @ Jun 19 2013 10:06pm)

Még, akkor sem utált és basztatott mindenki, amikor kiderült az igazság. De te futottál pár kört, tök különböző személyiséggel, majd megragadtál ennél, annál amivel a legtöbb embert a lehető legjobban sikerül felbasznod.

mert fáj nekik a keserű igazság ami mindig kiszalad a kezemen :)
és muszáj beugatniuk, nem hagyhatják annyiban, hogy igazam van/lehessen

amúgy a petíciós témát is komolyan gondoltam
ha benyújtanátok njaguarnak, hogy tegyen rám blokkot, hogy ne tudjak hunsubra írni; én is beleegyeznék
alá is írnám ha kell

az sztem megoldás lenne

mert ez a helyzet már olyan szinten menthetetlen, hogy ha normálisan is postolok; a max amit elérhetek az az, hogy nem reagál senki, mert már ciki engem quote-olni vagy normálisan válaszolni nekem
már nem is azzal van a probléma hogy MIT, hanem hogy EGYÁLTALÁN postolok
mert csomószor elsütnek ezek is olyan bárgyú poénokat, szar postokat, hogy még engem is megszégyenít; azokkal mégsem foglalkozik senki és még nevetnek is rajta... szóval ez a helyzet sztem csak úgy megoldható, ha elmegyek. de én ezt nem bírom megtenni magamtól.... legalábbis amíg nincs kész az új gamer gépem; semmiképp
Retired Moderator
Gold: 10,494.00
Trader: Trusted
Jun 19 2013 04:13pm
én megértem

de azért foglalkozhatnál az ügyemmel majd holnap vagy amikor lesz szabadidőd

ha nem is a moddá való kinevezésemmel (azt úgyse támogatná senki)
de a blokkolásommal (hogy ne tudjak ide irni -csak olvasni-).. azt sztem itt mindenki támogatná, beleegyezne
(olyan mint pl amikor 30%-on voltam; nem tudtam irni a wow forumra, de máshova meg de)

hát én ezt nem hívnám "ügynek"
ha nem akarsz postolni, akkor ne postolj
ha nem megy, írd át a jelszavad valami random spamre és logout, jobb ötletem nincs, meg őszintén - nem is izgat különösebben (no offense)

komolyan, ez legyen a legnagyobb gondotok az életben... :D "valaki hozzáállása az interneten idegesít" (még ha irónikusnak is hangzik ez persze az én számból)
nyilván más lenne, ha longcateket/goret/stb-t postolna, vagy flamelne ezerrel, mert azt nehéz kikerülni, de azt nem is ússza meg senki
Member
Gold: 1.00
Jun 19 2013 04:14pm
Quote (Senee @ 20 Jun 2013 00:12)
mert fáj nekik a keserű igazság ami mindig kiszalad a kezemen :)
és muszáj beugatniuk, nem hagyhatják annyiban, hogy igazam van/lehessen

amúgy a petíciós témát is komolyan gondoltam
ha benyújtanátok njaguarnak, hogy tegyen rám blokkot, hogy ne tudjak hunsubra írni; én is beleegyeznék
alá is írnám ha kell

az sztem megoldás lenne

mert ez a helyzet már olyan szinten menthetetlen, hogy ha normálisan is postolok; a max amit elérhetek az az, hogy nem reagál senki, mert már ciki engem quote-olni vagy normálisan válaszolni nekem
már nem is azzal van a probléma hogy MIT, hanem hogy EGYÁLTALÁN postolok
mert csomószor elsütnek ezek is olyan bárgyú poénokat, szar postokat, hogy még engem is megszégyenít; azokkal mégsem foglalkozik senki és még nevetnek is rajta... szóval ez a helyzet sztem csak úgy megoldható, ha elmegyek. de én ezt nem bírom megtenni magamtól.... legalábbis amíg nincs kész az új gamer gépem; semmiképp

sikerült kiemelned az egyetlen sort, ami nem neked és nem rólad szólt, a többit szépen ignoráltad.

amúgy meg amikor normálisan postolsz és senki nem szól hozzá, az egy sikernek tekinthető. Ha tartanád azt a szintet, előbb utóbb leakadnának rólad.
Én emberien szoktam veled beszélni, és például janou is.

Nyilván a dolog nem úgy működik, hogy van egy normális hozzászólásod és máris minden rendben van. Pontosan úgy, ahogy nem egy hirtelen post miatt jutottál el idáig sem.

Persze biztos kényelmesebb lenne restartolni, csak ahhoz már egy kicsit sokáig húztad a dolgot.

This post was edited by CyberPunk666 on Jun 19 2013 04:17pm
Member
Jun 19 2013 04:14pm
Quote (InfamousMythos @ 20 Jun 2013 00:10)

jaa és nem azt mondtam h mondjuk időt elbaszni nem jó a fórum

azt mondtam h kb érdektelen ami itt folyik és aki az itteni dolgoknak jelentőséget tulajdonít, az igazán szomorú
Go Back To Magyar Topic List
Prev15678910Next
Closed New Topic New Poll