Quote (CyberPunk666 @ Jun 19 2013 10:06pm)
Mondjuk azzal kezdtél, hogy mindenkit átbasztál. Lehet az első beugatásokra nem kellett volna egyből így reagálni, amikor kiderült. Azt pedig, hogy van pár ember itt, aki tényleg suttyó, azt nem kellett volna felvenni és mindenkit basztatni, idegesíteni.
Ez a helyzet fokozatosan alakult ki, elég sokszor visszafordulhattál volna te is. De te csináltad tovább azt, amivel csak fokoztad az egészet.
Még, akkor sem utált és basztatott mindenki, amikor kiderült az igazság. De te futottál pár kört, tök különböző személyiséggel, majd megragadtál ennél, annál amivel a legtöbb embert a lehető legjobban sikerül felbasznod.
Szerintem erősen túlreagálják, de a te szerepedet sem kell mentegetni, ilyen nem tudok elmenni mellette szöveggel. Ők sem tudnak elmenni melletted és az eredmény meg az a töménytelen szar, ami minden topicban ott van, ha feljössz.
Ezt a blokkolós témát sem értem, mindegyik blokkolt téged és másoknak is ezt tanácsolja, közben meg mindig ír neked. Érdekes.
mert fáj nekik a keserű igazság ami mindig kiszalad a kezemen

és muszáj beugatniuk, nem hagyhatják annyiban, hogy igazam van/lehessen
amúgy a petíciós témát is komolyan gondoltam
ha benyújtanátok njaguarnak, hogy tegyen rám blokkot, hogy ne tudjak hunsubra írni; én is beleegyeznék
alá is írnám ha kell
az sztem megoldás lenne
mert ez a helyzet már olyan szinten menthetetlen, hogy ha normálisan is postolok; a max amit elérhetek az az, hogy nem reagál senki, mert már ciki engem quote-olni vagy normálisan válaszolni nekem
már nem is azzal van a probléma hogy MIT, hanem hogy EGYÁLTALÁN postolok
mert csomószor elsütnek ezek is olyan bárgyú poénokat, szar postokat, hogy még engem is megszégyenít; azokkal mégsem foglalkozik senki és még nevetnek is rajta... szóval ez a helyzet sztem csak úgy megoldható, ha elmegyek. de én ezt nem bírom megtenni magamtól.... legalábbis amíg nincs kész az új gamer gépem; semmiképp