Quote (josheide @ Apr 8 2013 09:48am)
Ha azt se tudod mit akarsz az elettol akkor miert panaszkodsz? Eloszor probalj celokat kitalalni!
ha volt is valami célom mindig csak abba ütköztem bele, hogy mekkora nagy fos van az élet minden területén
csináltam ezt a társadalmi tanulmányok szakot, szociológiát és olyan problémák vannak, hogy az egyszerűen hihetetlen
politikusaink meg gyakorlatilag szarnak bele, konzerválják a helyzeteket.. persze miért is akarnának változást, hisz nekik pont jó így ahogy van
most lehet erre mondani, hogy demagóg mert nem támasztom itt alá forrással, kutatással, de pont a minap mondta valamelyikőtök, hogy nyílt kapukat döngetek; tehát mindenki tudja, nem kell bemutatni
hogy valósítsak meg akármit is egy olyan helyen ahol nyomnak lefele, minél jobban akarod elérni a változást; annál inkább
el van ez a világ (vagy legalábbis az ország) cseszve már úgy ahogy van
a gyári melósnak is lopnia kell (ha tud, mert minden be van kamerázva), hogy kicsivel jobban élhessen. a vállalkozók ha nem csalnának adóval, ezzel-azzal; nem érné meg nekik vállalkozni se
mert a politikusaink 31 évesen 40 milliós házat építenek, zárt tárgyalás után pedig kihirdetik, hogy legális forrásból van --> túl sokan buktak volna be, ha kiderül az igazság
ne érts félre, irigy én sose voltam.. ha garantálnának nekem egy munkahelyet 120-140 fizetéssel engem nagyon nem érdekelne ki mit lop.. de így, hogy emberek ezekre a dolgokra kényszerülnek, ki kell hajtsák a belüket 90-100 ezer forintért és utána politikusunk még a pofájukba is röhög, hogy a postaládába találta a pénzt, majd elbattyog...
vérlázító ami itt folyik és tenni se tud ellene senki, mert ha van is 1-2 olyan politikus aki a változás pártján áll; rögtön el van nyomva apró-cseprő dolgok által, hogy "nem ott van a vessző, nem ott a pont, gondolkodjál még"
ha meg valaki indulatos akkor meg tahó és azért nem foglalkoznak vele..