Quote (Inakwo @ 24 Jan 2013 21:19)
ranged shadow
amugy első véleményem az hogy sajnos van még mit fejleszteni
a Skill tree kurvajo, de kb ennyi...
Az hogy én egyszerűen nem tudok normálisan rákattintani az ellenségre kiborít, de ez lehet hogy csak az én hibám. A map nagyon zavaro ha be van nyomva játék közben, Diabloban sokkal jobban volt megoldva.
Az hogy nincs pénz egyelőre idegesít. Itemek elég gagyik. De ez csak az első véleményem.
tabos map meg a d2 szintjet sem tudja hozni, annyira baszta a szemem hajnalban, hogy nem igaz.
nem hiaba talaltak fel a penzt, mint fizetoeszkozt, ami leegyszerusiti a csere-beret.. mar csak az is eleg lenne, ha potyogni latnam, hianyzik na. skill tree ok, de rengeteg minden alapbol felesleges bizonyos kasztoknak, igazabol csak jol nez ki szerintem. iszonyat repetitiv (meg d3-hoz kepest is, pedig az egy fos az elodhoz kepest). iszonyat nagy terek (ami nem lenne problema, de ures az egesz, elettelen), buta animaciok (de pixel shader szinte meg a karakter anuszrozsajan is van egy kis bump mappinggal megfejelve). tobbet vartam ettol a jatektol, az az igazsag.
ami meg kurva nagy hatrany, szerintem, hogy mivel f2p modellt fog kovetni, ezert nem artana nemi tutorial/informacio. ha en, mint casual gamer bizonyos dolgokat nem ertek, hogy mi hogy van, akkor egy mezei hebe-hoba jatszo valaki (aki amugy pumpolna a penzt a fejostehen togyebe, aka mikrotranzakciok) mit fog csinalni? verszegeny..