Quote (fleSs @ 30 Dec 2012 18:54)
A kommunikációt több nyelvtan tétel is érinti + ofő helyett nekünk fél évig volt "illem" óra ahol volt pl "ismerkedés".
Persze ezek nem érnek fel egy pua táborral de azért azt mondani hogy nem képezi részét az oktatásnak szerintem erős.
szerintem ezt már oviban kéne nyomatni
rég voltam már ovis, de amennyire visszaemlékszem annyi volt az egész, hogy mki random játszott akivel akart, voltak néha ilyen barkácsolós csoportos foglalkozások, kajálás meg aztán délutáni alvás és ennyi
javítsatok ki ha tévedek
most ha egy szerencsétlen gyereket elkezdenek páran csúfolni, mert ronda/dumbo füle van/dagadt etc és nem szól se az óvónéninek se a szüleinek (ők pedig ezt nem veszik észre), akkor ugye ezt a problémát úgy tudja orvosolni, ha nem megy ezeknek a gyerekeknek a közelébe. ugyanakkor ezek a csúfolódó faszfejek általában a legmenőbbek az oviban, mki velük lóg... így a szerencsétlenek a sarokban fognak játszani magukban (max 1-2 társukkal) és kurvára nem tanulnak meg kommunikálni
ezt meg viszik tovább magukkal az életbe, iskolában az osztályban ő lesz a "csendes gyerek", mert azt tanulta meg, hogy nem szabad ismerkedni idegenekkel, mert csak bántanak
és elég sok ilyen ember van felnőtt korában, hogy ha idegenekkel kell érintkeznie (akár egy problémát megoldani, pl. szarul számláztak neki valamit) akkor inkább kerüli a kapcsolatot vagy lenyeli a problémát
na akkor jöhetnek is az autista sztorik 4chanről, go
>Be 16 or so
>At cottage with family
>Sister brought a lot of her friends up
>1 girl 6/10 was talking to me a lot
>Me being the socially retarded self would just go in my room and play guitar
>Later on I'm watching tv and they come home from a party
>She is the only one who stays back, also very drunk
>Asks me to play her a song on my guitar
>I say my e string is broken so it will sound like shit
>She says play anyways
>I do
>She likes it and starts rubbing my crotch with her foot
>I get nervous and excuse myself
>I go to my grandmas cottage and take a shit because I was feeling nervous
>Come back like 20 minutes later and she's gone
>Just go back into my room and play guitar.
This post was edited by farki on Dec 30 2012 01:03pm