d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Tolvajkergetők
Prev15678923Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 834.97
Dec 15 2012 06:07pm
Quote (bajcli @ Dec 16 2012 01:03am)
most ez hol buziskodás
szarkasztikusan reflektáltam, implikálva, hogy szerintem meg te vagy túlérzékeny, vagy inkább csak keresed velem a konfliktust az utóbbi két napban

oksa, nemvagy te sem valami túl empatikus ember ahogy elnézem, pedig rólad azthittem hogy de.

This post was edited by BmA_BeMyAngel on Dec 15 2012 06:07pm
Member
Gold: 27,943.00
Dec 15 2012 06:13pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 16 Dec 2012 02:07)
oksa, nemvagy te sem valami túl empatikus ember ahogy elnézem, pedig rólad azthittem hogy de.

nem hiszem el, hogy te most nem trollkodsz
Member
Gold: 4.20
Dec 15 2012 06:16pm
Quote (SummertimeClothes @ 16 Dec 2012 01:05)
>konyvet vasarolni

akkor talalj ki jobbat ^^
Member
Dec 15 2012 06:17pm
Quote (bajcli @ Dec 16 2012 01:13am)
nem hiszem el, hogy te most nem trollkodsz

nem, nem trollkodok, szarul esett hogy beírtam 2x hogy "ez a got téma nagyon rossz" (más is sírt már valami téma miatt, mondjuk sc2 stb, és ők nemlettek leugatva), és erre megkaptam hogy "jólvan elég lesz a sírás hülyegyerek", vagy valami hasonlót. leszarom hogy neked van-e igazad bazdmeg, tudom hogy téged csak ez érdekel, hogy KINEK VAN IGAZA, MERT AZA JOBB EMBER, szarul esett és kész. szomorú hogy képtelen vagy felfogni hiába sírtam miatta, pedig én bírlak.
Member
Dec 15 2012 06:22pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 16 Dec 2012 02:17)
nem, nem trollkodok, szarul esett hogy beírtam 2x hogy "ez a got téma nagyon rossz" (más is sírt már valami téma miatt, mondjuk sc2 stb, és ők nemlettek leugatva), és erre megkaptam hogy "jólvan elég lesz a sírás hülyegyerek", vagy valami hasonlót. leszarom hogy neked van-e igazad bazdmeg, tudom hogy téged csak ez érdekel, hogy KINEK VAN IGAZA, MERT AZA JOBB EMBER, szarul esett és kész. szomorú hogy képtelen vagy felfogni hiába sírtam miatta, pedig én bírlak.

nemtudom, hogy más mi a faszom miatt sírt, mert got előtt kb pár órát voltam ircn, akkoris triviáztunk
és igen, képtelen vagyok felfogni, hogy van ember, aki beleszarik direkt egyszerre több másik ember szórakozásába, és még el is várja, hogy megsimogassák a fejét meg megvigasztalják, tiszta négyéves szint
ha nekem nem tetszik valami faszom téma, elmegyek a picsába fél órára, nem az a prioritásom, hogy minden azonnal legyen jó NEKEM
amúgy énis bírlak.
Member
Dec 15 2012 06:27pm
Quote (bajcli @ Dec 16 2012 01:22am)
nemtudom, hogy más mi a faszom miatt sírt, mert got előtt kb pár órát voltam ircn, akkoris triviáztunk
és igen, képtelen vagyok felfogni, hogy van ember, aki beleszarik direkt egyszerre több másik ember szórakozásába, és még el is várja, hogy megsimogassák a fejét meg megvigasztalják, tiszta négyéves szint
ha nekem nem tetszik valami faszom téma, elmegyek a picsába fél órára, nem az a prioritásom, hogy minden azonnal legyen jó NEKEM
amúgy énis bírlak.

mondom, téged csak az érdekel, hogy igazad legyen. ha elismerem hogy igazad van és fasz voltam, és négyéves szinten lévő nyomorgeci vagyok, jobb lesz, vagy még pár ilyen degradáló beszólást szeretnél betolni hogy minél jobban megalázz?
Member
Dec 15 2012 06:36pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 16 Dec 2012 02:27)
mondom, téged csak az érdekel, hogy igazad legyen. ha elismerem hogy igazad van és fasz voltam, és négyéves szinten lévő nyomorgeci vagyok, jobb lesz, vagy még pár ilyen degradáló beszólást szeretnél betolni hogy minél jobban megalázz?

kurvára nem az érdekel, hogy igazam legyen, csak nincs bennem annyi empátia, hogy az ilyen viselkedéssel együttérezzek, amikor én tök máshogy viselkednék.
nemtom, honnan vetted ezt a faszom igazság témát amúgy, de remélem, mostantól az összes posztodban a fejemhez vágod

degradáló beszólásokat meg el se kezdtem volna, ha nem lettél volna ennyire kurvára leereszkedő
Member
Dec 15 2012 06:40pm
Quote (bajcli @ Dec 16 2012 01:36am)
kurvára nem az érdekel, hogy igazam legyen, csak nincs bennem annyi empátia, hogy az ilyen viselkedéssel együttérezzek, amikor én tök máshogy viselkednék.
nemtom, honnan vetted ezt a faszom igazság témát amúgy, de remélem, mostantól az összes posztodban a fejemhez vágod

degradáló beszólásokat meg el se kezdtem volna, ha nem lettél volna ennyire kurvára leereszkedő

értem, sajnálom ha leereszkedő voltam
Member
Gold: 6,440.13
Dec 15 2012 06:42pm
Quote (Jancsipapa @ Dec 15 2012 11:16pm)
megnéztem mindet, tökre érdekes volt. az egyik rész viszont baromira nem tetszett, szerintem meg is írom nekik a véleményemet...

ugye nekik most az a lényeg, hogy a fő kerékpárlopkodókat elkapják, az ilyen szervezett, olajozott gépezeteket számolják fel, hogy ugye a gyerek 30 mp alatt már el is adja a cangát

viszont ebben (asszem a 6. részben) annyit csináltak, hogy kibaszták a zsir uj sony eric sony biciklit a semmi közepére, este, LEZÁRATLANUL. Oké, ez nem egy pénztárca, de most ennyi erővel egy tömött tárcát is kirakhatott volna az út közepére faszomkövetővel, hogy utána mehessen. Alkalom szüli a tolvajt - tartja a mondás, én azon a gyereken azt láttam, hogy egy full értelmes, logikusan gondolkodó ember volt, aki lecsapott a teli pénztárcára, ha már egy cipőfűzővel oda lett volna kötve, akkor már nem vitte volna el. Nyilván nem azt akarom mondani, hogy most ez a gyerek tök jól tette hogy elvitte, de azért dolan pls. Én úgy láttam azon a gyereken, hogy a lehetőséggel élt, viszont baromira beszart, amikor meglátta a nyomkövetőt, és lám ki is húzta magát alóla, mert volt esze, úgy beszélt, hogy ne lehessen belekötni. De úgy gondolom ennek a videósorozatnak nem az a célja, és nem is azt szeretnék a srácok, hogy most csináljanak új tolvajokat és acsarkodjanak velük naphosszat. Gondolom akkoriban nem vitték a biciklit már napok óta, 'na jóvan, csináljunk valamit' - alapon készült az a rész. Nem beszélve arról, hogy undorítóan viselkedett a stáb is, persze a gyerek is.

De azért gondolkodjunk el azon, hogy ez nem az az eset, hogy le van zárva egy bicikli és te ellopod, hanem ott áll a semmi közepén egy középkategóriás bicikli már 15 perce és nincs lezárva. Erről lehetne pollt is itt csinálni pl, hogy elvinné-e adott esetben a sub.

Szerintem is van abban valami amit mondasz.
Nekem egyszer volt olyan, hogy elmentünk Szlovéniába haverokkal pár napra és találtunk három biciklit, ami simán ki volt rakva a ház oldalába. Kb hajnali kettőkör (nem szomjasan) megtaláltuk őket és mentünk velük egy kört a kisvárosban. Aztán visszaraktuk őket oda, ahol találtuk. Ilyen alapon rám is lecsaphattak volna, mondván, hogy el akartuk őket lopni.
Member
Dec 15 2012 06:45pm
Quote (BmA_BeMyAngel @ 16 Dec 2012 02:40)
értem, sajnálom ha leereszkedő voltam

énis sajnálok mindent :(
szeretlek!
most nyugodtan megyek aludni
Go Back To Magyar Topic List
Prev15678923Next
Add Reply New Topic New Poll