a122 Semleges.
ace07 - Ha jól emlékszem neki voltak azok a daily fotós posztjai. Szimpatikus srác.
anamy - Az első ismerőseim közé tartozik a fórumról. Szeretem de teljesen más világ vagyunk.

anarkin - Azon kívül hogy zselé vagyok a droppjaira, látom rajta hogy nem rosszindulatú ember.
angrybug - Itt a fórumon és irl is jóarc. Gyógyuljon meg.
anyd - Nem nagyon szoktam olvasgatni a posztjait, irl néha túlzásokba esett de azért birom.
arcsten - Korrupt magyar TT
bajcli - Semleges.
bazdmegmarnemtudom - Kiez?
bazur - Semleges.
beni - Nem nagyon olvasom a posztjait de sokan szeretik innen.
championmath - Semleges.
cowding - Néha lekevernék neki pár pofont az apja nevében, de azért szeretem.

cpt ghost - Semleges.
dejv - Általában jól szórakozom a postjain. :'D
dihep - Semleges.
ecneb - Szerintem eleinte nagyon nem kedvelt engem, de mostanában nem hiszem hogy van problémánk egymással.
edem - Jóarc segítőkész forma.
elcapitano - Viccesen tudott magyarázni annó irl, de amúgy semleges, keveset posztol.
eoghan - Semleges
fahrii - Átlagban negatív a véleményem róla. Nem tudom miért, de ez már így rögzült belém.
farki - Semleges.
fej - Semleges.
fless - irl meg a jsp környezetben is normális a kis profi póker asztalitenisz srác.
floodban - Negatív általában.
flutter - Dota noob Kani szökevény, de azért kedvelem.
fry - Semleges.
fux - Semleges.
genthor - Semleges.
ghostmasterq - Semleges.
greenday - A hibáiból tanul az ember.
hedgehogsword - Semleges.
imdeth - Semleges.
inakwo - Semleges.
janou - Én régebben bírtam, aztán egyszer kitett a bizniszből mert megsértődött rám, azóta nem is beszéltem vele.
jarabek - Általában negatív a hozzáállásom a postjaihoz, de irl egész rendes srác.
joey - Attól eltekintve hogy sokan itt berögződés szerűen ugranak a postjaira és habzik a szájuk, nekem nincsen ellenérzésem az irányában.
josheide - Talán az első magyar barátom a fórumon. Voltak hullámvölgyeink de azért egész jól kijövünk.
karan - Semleges.
kem - Semleges.
klontar - Általában véve negatív a benyomásom. Velem sosem volt segítőkész vagy barátságos.
kriza - Semleges.
lacketto - Szeretem de néha vannak/voltak rémisztő dolgai.
lestat - Nagyon nem birom. Némely postja nyitogatja a bicskát a zsebemben.
magichammer - Elkövetkező korrupt magyar TT.
mesh - Ellenszenvesnek ismertem meg, de irl még nem találkoztunk.
mythos - Semleges.
namechange - Semleges.
nerz - Semleges.
peterqwer - Semleges.
ptdk - Semleges.
rapiddani - Semleges.
rawen - Eléggé megoszlik a társaság ezen a téren, de én nem húzok semerre se, mert fogalmam sincsen hogy ki ő és mióta van itt újra. Egyszer csak felbukkant.
ringi - Jóarc bicós forma.
rrc - Elég negatív és lekezelő a stílusa, de nekem sose votl bajom vele.
sajage - Semleges, de ha már Balázs a neve csak jóarc lehet.
senee - Nem szimpatikus a postjai alapján, de nagyon nem ástam magam bele a témába.
smat - Szimplán gyökér.
snoopdogg - Semleges.
summertimeclothes - Semleges / Nem tudom ki.
supernova - Arrogáns és ellenszenves a postjai alapján.
sylke - Jósrác ez a szil csak néha túlpörög és sokat idegeskedik, no meg fél a madaraktól. :'DD
szabika - Semleges.
tacsi - Ugyan az mint szilnél. Nagyon sokat tud idegeskedni, és hamar felmegy benne pumpa, de azért a haverom.
tassassin - Hosszútávon úgyse tudja csinálni ezt a megjátszom hogy hülyevagyok mert hülyevagyok dilemmát. Kicsit emlékeztet jozefre.
taszilo - Semleges.
tevetava - Semleges.
vismajor - irl néha őis egy picit sok volt, de átlagjában birom.
xgurke - Nem volt alkalmam még megismerni, de elég arrogánsnak tűnik.
xrd - Semleges.
extra:
rezs - Túlságosan agresszív labilis idegrendszerű és hirtelen haragú makacs ember. Azok után hogy D3ban egy viccen kiakadt nem birom, nagyon nem.
rici - Szerintem beleestem a újak hibájába, és abban bíztam hogy csak megjátsza magát és hülyéskedik, de nem, tényleg ilyen idióta.
sondor - Semleges, bár mindig pozitívabban álltam a dolgaihoz mint egyeseknek.