Quote (jarabekg @ 10 Nov 2012 19:32)
Tanácsot szeretnék kérni, főként azoktól akiknek régóta van barátnője, vagy már sokszor volt normális kapcsolata. Azon kaptam magunkat, hogy igazából kezdünk kicsit unalmasak lenni, és az átlag program az hogy átjön hozzám, kajálunk és filmet nézünk. Félek, hogy én is unalmas emberré válok, és akkor annyira rosszul érezném magam tőle, hogy vagy elhagynám őt, vagy idővel ő szakítana velem.
Több gond is van szabadidős tevékenységekkel. Egyrészről nincsenek közös barátaink, akikkel közösen tudnánk menni szórakozni. Mindkettőnknek kisebb baráti társasága van, akikkel amúgy is nehezen tartjuk a kapcsolatot, és ha végre rájuk érünk, akkor egyesével szoktunk találkozni, ha ott lenne egy harmadik, akkor valaki úgy is furán érezné magát. Ha meg végre a haverjaimmal tartunk egy-egy piálást meg bulizást, akkor jobb is, ha nem jön.
Másrészről a filmnézésen kívül nincs nagyon közös hobbink. Mielőtt összejöttünk volna, nekem a piálás meg a nőzés volt a hobbim, elég egyértelmű, hogy ebbe nem tud becsatlakozni. Neki sincs különösebb hobbija.
Szóval kellenének szabadidős tevékenységek, jó helyek ahova lehet nőt vinni.
Sportoljatok egyutt ? Vannak paros sportok amit tok jo baratnovel csinalni.