de egyébként most mindenki csak azt látja, hogy milyen geci vagyok szegény emberrel, és közben pedig gecisokat próbáltam neki segíteni, amikor ilyen faszságokat írt hogy jaj milyen szar az élete, akkor beszéltem vele normálisan, meg mondtam hogy sztem mit kéne csinálnia, elvittem gyúrni nemrég, megmutattam neki hogy melyik gyakorlatot hogykell csinálni, küldtem neki rakat ebookot hogy hátha segít a személyisége fejlesztésében, amikor jarabekkel elhívtam akkoris gondoltam hátha normális lsez, de csak nézte végig a földet, és 5 percenként beugatott valamit cinikusan vagy negatívan. vicces hogy mindenki csak azt látja, hogy tacsi déjv én etc milyen gecik vagyunk, mert csak rici sírásának hisznek, és fogalmuk sincs mi van a háttérben.
minden ilyen segítség attempt után egyébként jött ugyanaz, hogy miért nem segítek neki, miért nem viszem el csajozni, miért nem szerzek neki barátnőt, miért nem viszem el sörözni, dögöljek meg mert egy geci vagyok hogy nem hívom el sehova amikor én megyek. legutóbb amikor imdethel mentem valahova, akkoris valami olyasmit mondott, hogy reméli hogy engem elbasz egy villamos, merthogy én őt nem hívtam magammal
http://4.ii.gl/j-xu02.png
aki szeretne még ugatni, hogy milyen szemétláda vagyok, az azután tegye meg, hogy ő elvitte ricit sörözni az ismerőseivel, csak azért hogy egy szegény rászorulónak segítsen.
inb4 miért nem tiltom le. miért tiltanám? engem ez már nagyon-nagyon minimális szinten zavar csak, mert egyáltalán nem veszem komolyan, kb el sem olvasom amikor ilyeneket ír, hagyom had élje ki magát. de szerintem épeszű ember ha megpróbálja komolyan venni, akkor előbb utóbb biztos hogy lefogja tiltani, mint ahogy mindenki eddig megtette aki próbált neki segíteni (tacsi déjv etc)
én annyiban különbözök tőlük, hogy én abszolút telibeszarom már ezeket a szarokat, max amikor már 3 napja mondogatja ugyanazt akkor nyitok ide 1 topicot vagy letiltom 1 hétre
ja és nem azért írok tldrt, mert rici viselkedése hú de felbasz, hanem inkább az basz fel hogy itt mindenki okoskodik úgy hogy semmit sem tud
Amúgy is ezeket az embereket utálom a legjobban, akik sírnak, hogy milyen szánalmas az életük de nem tesznek ellene semmit. Vagy fogadják el azt ami van, vagy csináljon valamit, hogy ez megváltozzon de amit rici művel az tényleg a legalja.