d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Vezecc Rendszeresen? > Igennem
Prev15678910Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 3,747.73
Sep 4 2012 03:10am
Quote (daneeka10 @ Sep 4 2012 10:04am)
kb. havi egyszer-kétszer hiányzik autó (se pesten se győrben nem kellett a mindennapokhoz) de jellemzően akárhova megyek iszok valamit úgyhogy nagyon nem is vezethetnék akkor se ha lenne jogsim

Nekem is befailolt a jogsim. Elmentem, lenyomtam a kresztanfolyamot, elakarok menni vizsgázni, el is emgyek, erre nem vagyok rajt a alistán
merthogy nem adtam le az általánosiskolai(!!!) bizonyitványom
ok leadom, 2 hét mulvára kapok vizsgaidőpontot, elmegyek, megint nem vagyok kiírva
merthogy nem adtam le 2db igazolványképet
ok, leadom, 3 hét mulvára kapok időpontot, elmENNÉK, de lehel téren ofc leszállítanak a metróról mert felrobanik, felmennéék a buszmegállóba a potlóbuszhoz, de akkora a sor meg a tömeg, hogy a lépcsőn se tudok felmenni, tfw ránézek az órámra és 50 perc múlva határútnál kell lennem
Szal felültem a 14esre és hazavillamosoztam
Felhivtam a közlekedésügyet, hogyhát nem ment a metro, és igy esélyem se lett volna odaérni
deháthogy őket ez nem érdekli
mondom akkor azmi, hogy a közlekedésügyet nem érdeli?
Hát, vigyek be hozzájuk orvosi igazolást, és akkor esetleg kapok új időpontot
Elmentem, szereztem igazolást, itt van a pénztárcámban
már 1 éve.
:D
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Sep 4 2012 03:11am
Quote (Vismajor @ 4 Sep 2012 11:10)
Nekem is befailolt a jogsim. Elmentem, lenyomtam a kresztanfolyamot, elakarok menni vizsgázni, el is emgyek, erre nem vagyok rajt a alistán
ok leadom, 2 hét mulvára kapok vizsgaidőpontot, elmegyek, megint nem vagyok kiírva

ok, leadom, 3 hét mulvára kapok időpontot, elmENNÉK, de lehel téren ofc leszállítanak a metróról mert felrobanik, felmennéék a buszmegállóba a potlóbuszhoz, de akkora a sor meg a tömeg, hogy a lépcsőn se tudok felmenni, tfw ránézek az órámra és 50 perc múlva határútnál kell lennem
Felhivtam a közlekedésügyet, hogyhát nem ment a metro, és igy esélyem se lett volna odaérni
már 1 éve.

ezekre miért csodálkozol annyira rá? mindenkinek kötelező

az meg a másik, hogy nem egy nehéz feladat teljesíteni

This post was edited by RRC on Sep 4 2012 03:11am
Member
Sep 4 2012 03:12am
Quote (RRC @ Sep 4 2012 10:11am)
ezekre miért csodálkozol annyira rá? mindenkinek kötelező

az meg a másik, hogy nem egy nehéz feladat teljesíteni

Nem nehéz, ha mondták volna
De nem mondták, amikor bevittem a bizonyitványom akkor se mondták, hogy "amúgy hiányzik 2 db igazolványképed"
Member
Gold: 0.00
Sep 4 2012 03:12am
Quote (beni @ Sep 4 2012 10:09am)
Jó, de jogsit szerintem nem is azért kell csinálni, mert épp akkor hiányzik az autó.

síeléshez gecire kéne egy kisbusz amibe benne tudnék aludni, kb. csak ezért akarok jogsit meg hangszereket szállítani
Member
Gold: 1,593.00
Sep 4 2012 03:14am
Quote (Vismajor @ 4 Sep 2012 09:10)

már 1 éve.

Még mindig ámulatba tud ejteni ez a Magyar jogosítványszerzős szarság. :D
Nekem ~5 hét alatt megvolt, de ha összeegyeztettem volna mindent akkor lehet hogy 3-4 hét lett volna csak + a postázás ami 1-2 hét.

Also, mennyi a kötelező óraszám aminek meg kell lennie vezetésből otthon? 25?
Member
Sep 4 2012 03:15am
Quote (Vismajor @ Sep 4 2012 10:12am)
De nem mondták, amikor bevittem a bizonyitványom akkor se mondták, hogy "amúgy hiányzik 2 db igazolványképed"

amúgy engem így basztak meg a második és egyben utolsó vizsgámon, hogy levezettem a 45 percből 40 percet kb. és a végén volt egy megfordulás parkolóban amit egy ívben kellett volna megcsinálni de ezt nem tudtam és az ív közepe felé meg kellett állnom és visszatolatni kicsit azt alászedni koppig, hogy kijöjjön de amikor befejeztem így a mutatványt mondták, hogy vége

na ezt elfelejtették közölni velem az alatt a pár hónap alatt amig tartott a tanfolyam, hogy ezt egy ívben kell mert akkor csak jobban alászedem azt most lenne jogsim
Member
Sep 4 2012 03:16am
Quote (Smat @ Sep 4 2012 10:14am)
Még mindig ámulatba tud ejteni ez a Magyar jogosítványszerzős szarság. :D
Nekem ~5 hét alatt megvolt, de ha összeegyeztettem volna mindent akkor lehet hogy 3-4 hét lett volna csak + a postázás ami 1-2 hét.

Also, mennyi a kötelező óraszám aminek meg kell lennie vezetésből otthon? 25?

30 sztem, de igazából az oktatód dönt, lehet kevesebb is, több is
Member
Sep 4 2012 03:17am
amúgy beszéltem erről egy szlovák csajjal, mondta, hogy kimentek a vizsgaközpontból, bementek egy körforgalomba, ugyanazon az úton visszamentek és megvolt a forgalmi 10 perc alatt
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Sep 4 2012 03:17am
Quote (Vismajor @ 4 Sep 2012 11:12)

milyen autósiskolába jártál te? jobb helyeken el sem engedik kezdeni orvosi meg bizi nélkül
Member
Sep 4 2012 03:18am
Quote (RRC @ Sep 4 2012 10:17am)
milyen autósiskolába jártál te? jobb helyeken el sem engedik kezdeni orvosi meg bizi nélkül

Dno
Go Back To Magyar Topic List
Prev15678910Next
Add Reply New Topic New Poll