d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar >
Poll > Halálbüntetés #2 > Ha Téged ítélnek El
Prev156789Next
Add Reply New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Member
Gold: 355.92
Jul 18 2012 02:21am
Quote (SnoopDogg @ Jul 18 2012 10:17am)
kemény az élet :(

thug life van bitchez
Member
Gold: Locked
Trader: Scammer
Jul 18 2012 02:27am
Quote (beni @ Jul 18 2012 10:17am)
drog miatt? vagy mi miatt? Jó szar lehet a börtön azért. Mesélhetnél : D

önvédelem, hazafelé mentem deákról majd 1 cigány kölyök kiakart rabolni és egy kicsit elvesztettem a fejem így lett a jó kis 8napon túl gyógyuló ..
Ja, nem ütött meg csak próbált amire persze nem volt bizonyíték, és még ő volt kb az áldozat... durva

Annyira amúgy nem szar mint mondják.. jóval szarabbnak van beállítva.
Kurva unalmas főleg ha 1 nyomorékkal vagy 1 cellában de kibírható... no meg az első 1-2 hét napi rendszerességű bunyók úgyis lekötik a figyelmed aztán meg örülsz, h már nincsenek ilyenek

Azért amikor 5en körbeállnak, h tedd fel a kezed az elég tré.. de fel kell tenni és akkor legalább 'korrektség" van (ami úgy néz ki, h kapsz 1 nálad 2szer nagyobbat néha) ja ha nem teszed fel a kezed 5en rommá vernek, volt egy gyerek 3 hét volt mire rájött h itt bizony nem lehet kikerülni a dolgot és kár tovább csicskulni mert csak még nagyobb para lesz.

Ez a nemi erőszak téma... 1 srác megfenyegetett 1 újat, h seggbe lesz baszva -> 2 hét zárka aztán rögtön még csak téma se volt :D
Member
Jul 18 2012 02:34am
Quote (SnoopDogg @ Jul 18 2012 10:27am)
önvédelem, hazafelé mentem deákról majd 1 cigány kölyök kiakart rabolni és egy kicsit elvesztettem a fejem így lett a jó kis 8napon túl gyógyuló ..
Ja, nem ütött meg csak próbált amire persze nem volt bizonyíték, és még ő volt kb az áldozat... durva

Kurva unalmas főleg ha 1 nyomorékkal vagy 1 cellában de kibírható... no meg az első 1-2 hét napi rendszerességű bunyók úgyis lekötik a figyelmed aztán meg örülsz, h már nincsenek ilyenek

Azért amikor 5en körbeállnak, h tedd fel a kezed az elég tré.. de fel kell tenni és akkor legalább 'korrektség" van (ami úgy néz ki, h kapsz 1 nálad 2szer nagyobbat néha) ja ha nem teszed fel a kezed 5en rommá vernek, volt egy gyerek 3 hét volt mire rájött h itt bizony nem lehet kikerülni a dolgot és kár tovább csicskulni mert csak még nagyobb para lesz.

Ez a nemi erőszak téma... 1 srác megfenyegetett 1 újat, h seggbe lesz baszva -> 2 hét zárka aztán rögtön még csak téma se volt :D

és te még ezek után fűvel bizniszelsz?
da fuk
Member
Jul 18 2012 02:37am
Quote (Saenchai @ Jul 18 2012 10:34am)
és te még ezek után fűvel bizniszelsz?
da fuk

Annyi olyan emberrel beszéltem aki drog miatt került be... mind elmondta mivel fogták meg, mit baszott el, erősen kétlem, h elkapnak.
no meg olyan piti mennyiségek vannak nálam, h le se szarják szerintem. (2szer kaptak el azóta 1-2g fűvel, kiszóratta a rendős és csumi)

ja meg ofc ilyen ez a GENGSZTER élet, jöhec mehec..
ja meg igen lemerem ide írni mindezt mert kurvára egyikőtök se tudja még a keresztnevem sem :D

This post was edited by SnoopDogg on Jul 18 2012 02:37am
Member
Gold: 411.00
Jul 18 2012 02:39am
Quote (SnoopDogg @ 18 Jul 2012 10:37)
Annyi olyan emberrel beszéltem aki drog miatt került be... mind elmondta mivel fogták meg, mit baszott el, erősen kétlem, h elkapnak.
no meg olyan piti mennyiségek vannak nálam, h le se szarják szerintem.  (2szer kaptak el azóta 1-2g fűvel, kiszóratta a rendős és csumi)

ja meg igen lemerem ide írni mindezt mert kurvára egyikőtök se tudja még a keresztnevem sem :D

snoop
Member
Gold: 1.00
Jul 18 2012 02:40am
Quote (SnoopDogg @ 18 Jul 2012 10:37)
no meg olyan piti mennyiségek vannak nálam, h le se szarják szerintem.  (2szer kaptak el azóta 1-2g fűvel, kiszóratta a rendős és csumi)

Member
Jul 18 2012 02:43am
Quote (SnoopDogg @ Jul 18 2012 10:37am)

ja, csak az a gáz, hogy hogyha valaki feldob terjesztéssel, akkor nem is kell feltétlenül találniuk nálad semmit, már akkor is rád szállnak, ha meg találnak nálad akár 1 kis morzsát is, akkor elég valószínű, hogy megint beültetnek a napközibe

amúgy a nemi erőszakos részről én azt olvastam, hogy a pedofilokon/erőszaktevők meg hasonlók megdugásán kívül nem jellemző a megerőszakolás, általában annak szokták szétbombázni az ánuszát, aki becsicskul (amit sznúp is írt), vagy inkább vállalja a műpina szerepét, csak hagyják amúgy békén
ja és a fiatalkorúak börtönében sokkal jellemzőbb az erőszak

de van 1 retkes cigánygyerek a városban, ő bekerült a fiatalkorúba, meghallották a nevét, kérdezték, hogy nem annak a bizonyos embernek-e a fia, mondta, hogy de
utána vitték a kórházba összevarrni
everything went better than expected
Member
Jul 18 2012 02:43am
Ha konkrétan érdekel valami beni ne habozz, bombázz szét velük

Quote (Saenchai @ Jul 18 2012 10:43am)
ja, csak az a gáz, hogy hogyha valaki feldob terjesztéssel, akkor nem is kell feltétlenül találniuk nálad semmit, már akkor is rád szállnak, ha meg találnak nálad akár 1 kis morzsát is, akkor elég valószínű, hogy megint beültetnek a napközibe

amúgy a nemi erőszakos részről én azt olvastam, hogy a pedofilokon/erőszaktevők meg hasonlók megdugásán kívül nem jellemző a megerőszakolás, általában annak szokták szétbombázni az ánuszát, aki becsicskul (amit sznúp is írt), vagy inkább vállalja a műpina szerepét, csak hagyják amúgy békén
ja és a fiatalkorúak börtönében sokkal jellemzőbb az erőszak

de van 1 retkes cigánygyerek a városban, ő bekerült a fiatalkorúba, meghallották a nevét, kérdezték, hogy nem annak a bizonyos embernek-e a fia, mondta, hogy de
utána vitték a kórházba összevarrni
everything went better than expected

Akik tudják eme tevékenységem azokban 100%ig megbízok... és kb vagy megölném így szó szerint vagy össze vissza hazudnék és remélném 1 helyre kerülünk és akkor fincsi lenne neki az az x hónap az tuti :D
amúgy igen, ez így van fiatalkorúaknál jóval durvább dolgok történnek... de a felnőtt böriben NAGYON nem jellemző a nemi erőszak... durva fenyítést kapnak akik csak megpróbálják ... no meg eléggé lefizethetőek az őrök hiszitek vagy sem.

no meg kb bárki bosszút tud bent állni ilyesmiért... konkrét eset: 1 srácra durván rászállt 1 kibaszott nagy állat, tűrte tűrte tűrte, ez ment kb 1 hónapig aztán adott 30ruppót 1 őrnek és úgy megbaszták azt az állatot, h rá se mert nézni a gyerekre . :D

a börtönben még inkább érvényes 1 szabály mint kint: pénz beszél kutya ugat.

This post was edited by SnoopDogg on Jul 18 2012 02:51am
Member
Jul 18 2012 02:47am
Quote (SnoopDogg @ Jul 18 2012 10:43am)

erről a beilleszkedős verekedésről írhatnál még 1-2 sort
körbeállnak, valamelyik rád száll, megver, aztán otthagynak másnapig?

ha netán megvered azt, akit neked állt, akkor a többiek ugyanúgy megvernek, vagy utána már békén hagynak?

tényleg voltál 9 hónapot börtönben, vagy csak világolsz?
Member
Gold: 6,440.13
Jul 18 2012 02:51am
Quote (SnoopDogg @ Jul 18 2012 09:27am)

elég kemény
Quote (SnoopDogg @ Jul 18 2012 09:43am)

most hirtelen csak az jut eszembe, hogy kíváncsi lennék a kisgyerek megverésének részleteire, mert elég félelmetes, hogy megversz valakit és börtön...

Go Back To Magyar Topic List
Prev156789Next
Add Reply New Topic New Poll