Quote (Rawen @ Jul 4 2012 11:16am)
Mondjuk elég sokat gondolkodtam azon, miért lehet, hogy átérzem én a szerelmet meg a romantikus dolgokat ha pl olvasok egy könyvet de ugyanakkor abszolút leszarom irl és kb olyan szinten gondolok rá, hogy ezek nagyon szépen mutatnak egy történetben de semmi szükség rá amúgy. A sex is overrated, azt is leszarom, lehet asexual vagyok de ugyanakkor arra azért szükségem van, hogy kiverjem viszont semmi kedvem csak azért beszélgetni egy lánnyal, hogy dughassak, kurvákra meg nincs pénzem(igénytelen szar nn). Igen, volt már barátnőm, dugtam is de mégis évek óta semmi szükségem ezekre. Az élet sok területével vagyok még így dunno, hogy ez mi, elég nihilista meg mizantróp is vagyok úgy általában. Elmegyek írónak, azok szoktak ilyenek lenni.
Rawen vallomása
Azért az fura, ha semmi igényed egy barátnőre. És én itt elsősorban nem a dugásra gondolok, hanem egy társra, akit öröm boldoggá tenni és ő is boldoggá tud tenni téged. Nem akarok belemenni, szerintem mindenki tudja miről beszélek aki volt már igazán szerelmes, és viszont szerették, de ez cseppet sem normális imo.