Quote (Inakwo @ 12 Jun 2012 14:28)
ne legyél balage

nincs bajom a samsunggal, én pl egy samsung winyót vettem tárolásra, mert jó a szekvenciális sebessége és a 3 év garancia sem rossz.
A samsung memóriák is egész jók, nem prémium, de erős középmezőny.
A samsung monitorok is jók, de az viszont buziság, hogy kispórolnak belőle minden szart, náluk külön extra, ha egy monitoron van vesa rögzítés, ez azért elég cigányság... Máshol még a legolcsóbb szaron is alap a vesa 75 vagy 100...
viszont ami samsung telefonokat eddig próbáltam, láttam azok katasztrofálisak. látszik rajta, hogy legolcsóbban a legnagyobb számokra mennek, de közben undorítóan igénytelen szemétből van összerakva. az egyetlen gyártó ami 4 oprendszerrel is gyárt telefonokat, meg is látszik mert mind szar (gyárival)..
Azért vezet mert a nokia iszonyatosan nagyot bénázott a symbiannal, majd a wp7re való ráállásnál is iszonyatosan lassan jött ki a telefonjaival, pedig hivatalos főpartnerként elsőnek kellett volna lennie a mangoval...
A Samsung meg közben hódított a sok műanyag szarral. Kb az első készülékeik tök vállalhatóak voltak, de mióta az érintős mizéria van... pofám nem lenne ilyeneket eladni...