d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Androidfags Get In Here
Prev15678Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 279.00
Jun 12 2012 07:34am
Quote (daneeka10 @ 12 Jun 2012 15:30)
btw ha KIES-sel frissítek szoftvert (nem baszakszok CM-mel meg ICS-vel még gari miatt) akkor elveszik valami adatom vagy nem?

nem probaltam, de szerintem nem. igazabol felesleges is megtenned, mert frissitesz egy ugyanolyan szarra (pofon a szarnak effektus)
kulon particion tarolja rendszer a dolgokat, a kerdes az, hogy mikepp van megirva a kies maga (azon kivul, hogy szarul), ettol fuggetlenul szerintem csinal egy factory resetet, hogy kevesebb legyen a hibalehetoseg. rakerdezni viszont biztos, hogy fog, illetve tajekoztat errol
Member
Gold: 1.00
Jun 12 2012 07:41am
Quote (Inakwo @ 12 Jun 2012 14:28)
ne legyél balage :D

nincs bajom a samsunggal, én pl egy samsung winyót vettem tárolásra, mert jó a szekvenciális sebessége és a 3 év garancia sem rossz.

A samsung memóriák is egész jók, nem prémium, de erős középmezőny.

A samsung monitorok is jók, de az viszont buziság, hogy kispórolnak belőle minden szart, náluk külön extra, ha egy monitoron van vesa rögzítés, ez azért elég cigányság... Máshol még a legolcsóbb szaron is alap a vesa 75 vagy 100...

viszont ami samsung telefonokat eddig próbáltam, láttam azok katasztrofálisak. látszik rajta, hogy legolcsóbban a legnagyobb számokra mennek, de közben undorítóan igénytelen szemétből van összerakva. az egyetlen gyártó ami 4 oprendszerrel is gyárt telefonokat, meg is látszik mert mind szar (gyárival)..

Azért vezet mert a nokia iszonyatosan nagyot bénázott a symbiannal, majd a wp7re való ráállásnál is iszonyatosan lassan jött ki a telefonjaival, pedig hivatalos főpartnerként elsőnek kellett volna lennie a mangoval...
A Samsung meg közben hódított a sok műanyag szarral. Kb az első készülékeik tök vállalhatóak voltak, de mióta az érintős mizéria van... pofám nem lenne ilyeneket eladni...
Member
Gold: 0.00
Jun 12 2012 07:42am
Quote (ecneB @ Jun 12 2012 02:34pm)
nem probaltam, de szerintem nem. igazabol felesleges is megtenned, mert frissitesz egy ugyanolyan szarra (pofon a szarnak effektus)
kulon particion tarolja rendszer a dolgokat, a kerdes az, hogy mikepp van megirva a kies maga (azon kivul, hogy szarul), ettol fuggetlenul szerintem csinal egy factory resetet, hogy kevesebb legyen a hibalehetoseg. rakerdezni viszont biztos, hogy fog, illetve tajekoztat errol

bátor leszek és KIES nélkül a saját szarjával updatelem wifiről
Member
Jun 12 2012 07:45am
Quote (CyberPunk666 @ 12 Jun 2012 15:41)
nincs bajom a samsunggal, én pl egy samsung winyót vettem tárolásra, mert jó a szekvenciális sebessége és a 3 év garancia sem rossz.

A samsung memóriák is egész jók, nem prémium, de erős középmezőny.

A samsung monitorok is jók, de az viszont buziság, hogy kispórolnak belőle minden szart, náluk külön extra, ha egy monitoron van vesa rögzítés, ez azért elég cigányság... Máshol még a legolcsóbb szaron is alap a vesa 75 vagy 100...

viszont ami samsung telefonokat eddig próbáltam, láttam azok katasztrofálisak. látszik rajta, hogy legolcsóbban a legnagyobb számokra mennek, de közben undorítóan igénytelen szemétből van összerakva. az egyetlen gyártó ami 4 oprendszerrel is gyárt telefonokat, meg is látszik mert mind szar (gyárival)..

Azért vezet mert a nokia iszonyatosan nagyot bénázott a symbiannal, majd a wp7re való ráállásnál is iszonyatosan lassan jött ki a telefonjaival, pedig hivatalos főpartnerként elsőnek kellett volna lennie a mangoval...
A Samsung meg közben hódított a sok műanyag szarral. Kb az első készülékeik tök vállalhatóak voltak, de mióta az érintős mizéria van... pofám nem lenne ilyeneket eladni...

sok mindennel egyetertek
jol latod ^^ en is ugyanezen a velemenyen vagyok, tobbet samsung telefont nem veszek az biztos.
Member
Gold: 355.92
Jun 12 2012 07:47am
Quote (ecneB @ Jun 12 2012 02:53pm)
sgs2-re mar szinte kifogastalan cm9 van ;) baromi nagy a tamogatotsaga, sgs+ ebbol a szempontbol egy szar

tudsz nekem mondani valami fasza romot?
Member
Jun 12 2012 07:51am
Quote (Saenchai @ 12 Jun 2012 15:47)
tudsz nekem mondani valami fasza romot?

cm9 nightly-kat tudom ajanlani, sajnos en csak a sgs+ romokat kovetem szemmel, de official cm9 rom mehet mindenfele hax nelkul
xda-n sgs2 topic es ezek a jobb romok altalaban elso oldal millio posttal :)

backupot mindenfelekeppen csinalj elotte, barmikor 2 perc alatt vissza tudod allitani a rendszer sms-tol kezdve mindenig..
Member
Gold: 355.92
Jun 12 2012 07:53am
Quote (ecneB @ Jun 12 2012 03:51pm)
cm9 nightly-kat tudom ajanlani, sajnos en csak a sgs+ romokat kovetem szemmel, de official cm9 rom mehet mindenfele hax nelkul
xda-n sgs2 topic es ezek a jobb romok altalaban elso oldal millio posttal :)

backupot mindenfelekeppen csinalj elotte, barmikor 2 perc alatt vissza tudod allitani a rendszer sms-tol kezdve mindenig..

titanium backuppal próbálnék backupolni, de eddig még sose jött össze, ezért is nem akarok romot cserélni
régen nem foglalkoztam már ilyen szempontból a telefonnal, van valami jó alternatíva?
Member
Gold: 0.00
Jun 12 2012 07:55am
BTW minek frissíteni a 2.3.5 körüli szoftokat ICS-re meg hasonlókra? Enyém soha nem fagyott, ekkora kijelzőbő (galaxy s)l többet már úgysem nagyon hoznak ki.i
Member
Jun 12 2012 08:18am
Quote (Saenchai @ 12 Jun 2012 15:53)
titanium backuppal próbálnék backupolni, de eddig még sose jött össze, ezért is nem akarok romot cserélni
régen nem foglalkoztam már ilyen szempontból a telefonnal, van valami jó alternatíva?

szerintem ott is van cwm (clockworkmod recovery) vagy vmi, ami ugyanezt a celt szolgalja.
1:1 backupot lehet vele kesziteni a jelenlegi rendszerrol (beleertve az sd internal esvagy external tartalmat is)
titanium backupot programokra nem ajanlom gb-rol -> ics-re, ha megvan a rendszer, akkor pakold fel a progikat kulon, sms meg callog, telnum ra meg van prog, amivel exportalsz file-ba, amit kesobb tudsz importalni is az uj rendszerrel
Member
Gold: 1.21
Jun 12 2012 08:19am
Quote (Inakwo @ 12 Jun 2012 14:28)
ne legyél balage :D

mindenki balage akar lenni
Go Back To Magyar Topic List
Prev15678Next
Add Reply New Topic New Poll