Quote (HunIndex @ 26 Feb 2012 23:09)
...
Szerintem ezek az apró kis pluszok, lehetőségek azok, amelyek JÓ egyetemmé teszik a BME-t. Ezek azok a kis pluszok, amiket ha kihasználsz, akkor nem csak jó mérnök leszel, aki ért a szakmához, hanem más olyan tapasztalatokkal is fogsz rendelkezni, amelyet más egyetemek nem nyújtanak.
...
Felénk, 200 méterrel arrébb ELTE-falván ezeket kurzusoknak hívják

- Honnan szeded, hogy ez nem mindenhol így van
- BME-s eminens ismerősöm most fog végezni, és sokszor szidja mint a fenét (iszonyat képességű tanulást illetően, meg biztos jó is valamiben, de programozni azt nem tud innovatívan -- csak az a probléma, hogy azt kéne neki)
Quote (HunIndex @ 26 Feb 2012 23:09)
Kérlek javítsatok ki, ha ez egyáltalán nem így van, és szűk látókörű vagyok, de semmi ehhez hasonlót nem hallottam, se Debrecenről, se Szegedről, de még csak az ELTE-ről se.
Most hallhatsz.. csak pl. amit én látok, az az hogy 3-an klikkesedtünk, bejárunk, megtanuljuk amit kell (szigorúan matek 3, prog 5) és kész -- nem ide kell járni szocializálódni meg 4x megbukni -- elmúlt 8 hónapban pontosan annyi időt töltöttem bent, amíg órák + vizsgák voltak ^^
Extraként persze itt is vannak olyan kurzusok, amik amúgy 200k-ba kerülnének, és azokat mind meg is kell ragadni -- egyik tanár most kezd valami Azure-os kurzust, nincs meghirdetve és 3 hét alatt letudjuk gyorstalpalóban..
BME.. elég ciki hely mondhatom, nulla logaritmikus gondolkodás, a nevüket sem tudják kiírni egy programmal -- mi is ujjal mutogathatnánk át a másik oldalra, mégis lesz-rjuk, mert tudjuk hogy mi vagyunk a felsőbbrendű faj váháhá (o_O)
Ez mostantól egy ELTE topic.