Quote (IvOjoGhuRT @ 21 May 2010 00:52)
nem donolok, mert smucig vagyok és mert szép ez a fg-m ami van

amúgy meg legalább beszélgetés alakúlt ki... jobban értékelem mint a hunsub 80%-t
azon gondolkodtam, hogy ezt a beszélgetést átterelhetnénk-e valami folyékonyabb mederbe?
lenne-e értelme?
imo nem, de hátha.. .)
Quote (bbaallaaggee @ 21 May 2010 00:48)
gondolkodás nélkül megmondom mindenkinek a véleményem - így értem. az esetek 90%ában ez tahóságnak érződik annak a szemszögéből akivel beszélgetek. én őszintének hívom magam. a többiek nem.
e: DE vannak azért barátaim

még... :S
Quote (IvOjoGhuRT @ 21 May 2010 00:50)

én is így voltam vele, aztán mikor csúnya-gonosz módon rádöbbentem az embereket milyen hülyék olykor akkor idővel nem leszek annyira jófej

Quote (bbaallaaggee @ 21 May 2010 00:51)
jó hát felőlem donolhattok is vagy nemtom

nem azért voltak ércelődő és kemény nyelvezetű kommentjeim mert olyan kedvem volt hanem mert az volt a véleményem. most ez. és nem azért nem fröcskölődve adom elő, mert éppen nincs kedvem, hanem mert nem olyan a hangulat. a flame topik az flame topik. amúgy is jólesik levezetni néha a feszültséget.
ami a szívemen az a számon hozzáállás... nőkkel beszélgetvén volt ez már jó is, rossz is... amúgy én így érzem jól magamat, de ki tudja hogyan jobb? most jobban érezni magadat? vagy ha nem ehhez tartod magadat, akkor késöbb jobban jársz?