d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Szellentéses Topic > Post It F*ggots
Prev15678910Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.92
Mar 21 2010 12:35am
Quote (sutirablo @ 26 Jan 2010 12:08)
váá de király post :D

1. legdurvább: alig 2 hete jártam akkori bnömmel,ottavlós buli egy bartnöjénél, reggel arra ébredek,h 2 ember félrészegen probál dugni az ágyunk mellett xD mikor abbahagyták, megyek ki slozira, amint felkeltem kurvára kell fingani és egy nem olyan halk pukk el is szabadul, és látom bazmeg barátnőm full ébren van és néz rám. én meg gyorsan elkezdtem tördelni az ujjaimat hátha azt hiszi csak az volt xD. aztán persze késöbb olyan hasfájás jött rám,h azt hittem menten összeszarom magam, ott nem tudtam elmenni mert mindenhol idegen emberek aludtak és kurva csönd volt. mikor 2 órával késöbb hazaértem az volt életem legnagyobb szarása :)

2. legdurvább: oszt kirándulás: egész osztály egy szobában volt (!). jol bepiáltunk és ugy volt h egy szőke haverom mellett alszom, piásan lefekszem és csak azt látom a perifériás látásommal h vmi szöke ember ott már fekszik mellettem, akkorát ráfingtam mint a ház és erre rám mordult xD nem tudtam mire vélni ezt, persze reggel kiderült h egy szöke csaj volt és nem a haver xD

Az első tipikus, ezért utálok panelben aludni, mert reggel felkelek, hugyozok + fingok, és felébredt mindenki a lakásban...
Member
Gold: 0.18
Mar 21 2010 12:44am
Irodalmon odaadtam a tollamat exairnek hogy nyomja meg. Gondolta hogy valami faszság de végül sikerült rábeszélnem és megnyomta. :D És akkor fingottam egy irgalmatlant. Erre így néz rám kurva nagy "D" betűvel az arcán én meg megszólalok "Nem kellett volna megnyomnod a detonátort" Na akkor kezdtünk el kiesni a padból a röhögéstől. :rofl:
Member
Gold: 457.00
Mar 21 2010 12:46am
Quote (Soulles @ 21 Mar 2010 07:35)
Az első tipikus, ezért utálok panelben aludni, mert reggel felkelek, hugyozok + fingok, és felébredt mindenki a lakásban...

loled
Member
Gold: 145.00
Mar 21 2010 12:55am
1#
Összejöttem egy leányzóval egy házibulibájba (buli előtt lencselevest kajáltam, és nem voltam szarni, és már a partyn kellett )... lefeküdtünk aludni. Kibaszottul kellett finganom, és koncrentáltan tartottam vissza, amíg el nem múlt volna, de ő megcsikizett, és olyan kurva nagy elhúzott recsegős dallam robbant ki a segglyukamból, hogy még a csaj is megijedt. Na _AZ_ kínos volt... Szerencsére a csaj betudta úgy, hogy az ő hibája, mert rosszkor csikizett meg, és csak röhögött az egészen, de akkor is kibebebaszottul kínos volt... :D

2#
Megint csajjal volt, itt aludt 3 napot, és kb 1x se fingottam azidő alatt, mert kb végig mellettem volt, és vagyok annyira úriember, hogy nem fingok előtte... Az utolsó reggelre már nagyon felhalmozódott bennem a gáz... mikor felkeltünk, a csaj még maradt az ágyba pihizni, én kimentem kávét, meg pirítóst csinálni. A konyhában nyitott ablak mellett kihajolva bagóztam(majdnemhogy puccsítva, hogy ne menjen be a füst), mellé szürcsöltem a kávém, és elindult a 3 nap alatt összegyűlt gáz kifele a seggemből. Mivel pont akkor ment el a kukás előttünk, ami igencsak hangos, elnyomta a lakásból kiszűrődő hangokat.. Kb 3-4x egymás után olyan recsegős, eszméletlen hangos robbanás jött ki a seggemből, mint még soha(gondoltam, hogy 2 ajtón keresztül, a lakás másik felébe esélytelen, hogy meghallja). Megfordulok, erre látom, hogy a csaj áll a konyhaajtónál, ilyen fejjel --> O_O . Nem hallottam, hogy kinyitotta a kurva kukás miatt :D . Annyit kérdezett, hogy hogy lehetek képes ekkorát üvölteni a seggemmel, erre kifejtettem neki, hogy ez 3 napi adag, amit miatta visszatartottam, amire annyit mondott, hogy aranyos vagyok, és őt nem zavarja, ha máskor előtte is akár kisurrantok egy pofa fingot a seggemből, szal végülis még jól is jöttem ki az egészből, de akkor is gáz volt.

This post was edited by David_ibolykane on Mar 21 2010 01:20am
Member
Gold: 22.50
Mar 21 2010 05:56am
Quote (David_ibolykane @ Mar 21 2010 08:55am)
1#
Összejöttem egy leányzóval egy házibulibájba (buli előtt lencselevest kajáltam, és nem voltam szarni, és már a partyn kellett )... lefeküdtünk aludni. Kibaszottul kellett finganom, és koncrentáltan tartottam vissza, amíg el nem múlt volna, de ő megcsikizett, és olyan kurva nagy elhúzott recsegős dallam robbant ki a segglyukamból, hogy még a csaj is megijedt. Na _AZ_ kínos volt... Szerencsére a csaj betudta úgy, hogy az ő hibája, mert rosszkor csikizett meg, és csak röhögött az egészen, de akkor is kibebebaszottul kínos volt... :D

2#
Megint csajjal volt, itt aludt 3 napot, és kb 1x se fingottam azidő alatt, mert kb végig mellettem volt, és vagyok annyira úriember, hogy nem fingok előtte... Az utolsó reggelre már nagyon felhalmozódott bennem a gáz... mikor felkeltünk, a csaj még maradt az ágyba pihizni, én kimentem kávét, meg pirítóst csinálni. A konyhában nyitott ablak mellett kihajolva bagóztam(majdnemhogy puccsítva, hogy ne menjen be a füst), mellé szürcsöltem a kávém, és elindult a 3 nap alatt összegyűlt gáz kifele a seggemből. Mivel pont akkor ment el a kukás előttünk, ami igencsak hangos, elnyomta a lakásból kiszűrődő hangokat.. Kb 3-4x egymás után olyan recsegős, eszméletlen hangos robbanás jött ki a seggemből, mint még soha(gondoltam, hogy 2 ajtón keresztül, a lakás másik felébe esélytelen, hogy meghallja). Megfordulok, erre látom, hogy a csaj áll a konyhaajtónál, ilyen fejjel --> O_O . Nem hallottam, hogy kinyitotta a kurva kukás miatt :D . Annyit kérdezett, hogy hogy lehetek képes ekkorát üvölteni a seggemmel, erre kifejtettem neki, hogy ez 3 napi adag, amit miatta visszatartottam, amire annyit mondott, hogy aranyos vagyok, és őt nem zavarja, ha máskor előtte is akár kisurrantok egy pofa fingot a seggemből, szal végülis még jól is jöttem ki az egészből, de akkor is gáz volt.

xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd ezen besírtam xddddddddddd
Member
Gold: 131.02
Mar 21 2010 06:23am
Quote (Gezapista @ Jan 23 2010 10:50pm)
Legcinkesebb helyzet amikor ordenáré büdöset fingottál illetve amikor dobhártyaszaggatót sikerült alkotnod.

Egyik emlékezetes az a suliban történt órán, szívszoritó volt hallani azt a lassan elhavnyáluló halálsikolyt az ánuszomból.

értelmes topic de komolyan -.-
Member
Gold: 35,000.00
Trader: Trusted
Mar 21 2010 06:38am
Velem egy olyan eset esett, hogy mikor még a tanulmányaimat végeztem, és mentem a suliba metróval, egy inger kezdett kialakulni alhasi tájékon!
Gondoltam szép lassan elnyújtva kiengedem a mérsékelten tömött metróban, és ha esetleg szaga lesz majd csúnyán nézek másra...
Megtörtént a dolog ( én walkman-el zenét hallgattam szóval semmit nem hallottam a külvilágból ), és valszeg nem lett épp halk a dolog... sőt, ugyanis 2 méteres körzetben egy emberként néztek rám a metrón ülő/álló polgárok! :P
Member
Gold: 0.09
Mar 21 2010 06:44am
fúú még anno Általánosban, szünet volt aztán benn voltunk teremben, én meg egy halkat odafingottam de vmi kegyetlen büdös volt, aztán félrementem, majd megérzik az osztálytársamék rögtön az egyik haveromtól (mert ő szokott fingani) mondták hogy fujj Zsiga te fingottál ide ilyen kegyetlen büdöset? aztan mondja h nem... én meg körbejártam az egész osztályt és a teremben olyan büdös volt mindenki fuldoklott, aztan kimentem a folyosóra hogy kiszellőztessem a végbelem xD
Member
Gold: 0.00
Warn: 100%
Mar 21 2010 06:52am
Quote (David_ibolykane @ Mar 21 2010 06:55am)
1#

2#

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
epic
Member
Gold: 0.09
Mar 21 2010 06:55am
Quote (fahrii @ Jan 24 2010 06:50am)
Tavaj, 12.be, a fehérje és a sok kaja miatt geci büdöseket fingottam (még a legkisebb is kegyetlen volt), szal a fél terembe lehetett érezni. A haveromék ilyenkor geci hangosan el kezdték ordítani h "MÁR MEGIN BEFINGTÁL VIKTOR?", és elneveztek szélhámosnak :c

háhá :DDDDDDDDDDDDD
Go Back To Magyar Topic List
Prev15678910Next
Add Reply New Topic New Poll