Quote (palacsinta @ 24 Dec 2009 13:16)
néhány köztudott multi miért nincs bannolva :))))))))))))))))))))))
Ban-re csak kivételesen súlyos esetekben kerül sor, hogy pontosan milyen elvek mentén, azt nem mondhatom meg, mert sokan visszaélnének vele, mindenesetre minden eset más.
Quote (R3m3dy @ 24 Dec 2009 13:18)
lajo én azt akarom kérdezni h a modoknak külön forum van? mert mikor rákattintok a last postodra általában i dont have permissions to view... ?

Igen, vannak olyan fórumok, amelyeket csak a moderátorok láthatnak, pl. trash bucket. Erről ennél többet nem mondthatok.
Quote (EvilSosa @ 24 Dec 2009 13:32)
btw én elég sokat tudnék warnal kapcsolatban kérdezni..kár hogy nem lehet
A sajátodról lehet.
Quote (chaos_theorist @ 24 Dec 2009 13:33)
miért van az, hogy a haveromat bannolták jogtalanul, és njag meg pont leszarja, hogy válaszoljon egy levelére is.
Valószínűleg azért, mert jogosan lett bannolva és ő is tisztában van vele.
Quote (Vismajor @ 24 Dec 2009 13:43)
Lajo, én kem ügyének moderátori szemszögére lennék kíváncsi.
Erről nem beszélhetek részletesen, mert kem és a d2jsp magánügye, kérdezd őt, ha gondolja, elmondja a részleteket. Annyit mondhatok, hogy a lock jogos volt, egyébként pedig nem kapott scammer tag-et, tehát nem scammer, csak vizsgálat alatt van az ügye (nyitott róla topikot az előbb, egyébként).
Quote (kemiii1338 @ 24 Dec 2009 13:49)
itt jön az én kérdésem: fgt megtarthatom?
Ez majd akkor derül ki, mert esetfüggő, szerintem jóval több esély van rá, hogy igen, mint egy szokásos scammer esetben.
Mindenkit szeretnék megkérni, hogy ne ezt a topikot használja játszótérnek, ha nem sikerül megállni, kénytelen leszek én is óvóbácsit játszani