koszonjuk a guidet bajzi : D
egy csomo helyen nem ertek egyet vele, nagyjabol azon a ponton kezdodik ahol az egesz unsummon szarsagot bevezeted
meg azt a nem erzem annyira a karaktert, hogy ne hasznaljam mondatot se igazan, a videon ele druid, smiter, meg a tobbi kari is hasznalja, smiteren alapbol hulyeseg, meg ha ezt a nem erzem a karit szoveget is figyelmebe vesszuk, vagy azt hogy ne lassa hogy lockoltad es a levegobe smiteolsz, mivel ha nem akarod hogy lassa, akkor ott van az auralock, casternel meg felesleges a levegobe smiteolni, ugyse ugrik rad
meg ezzel az unsummonossal azert se ertek egyet, mert a folyamatos jatek, hogy vegig sakkban tartsd az ellenfelet, egy masodpercet se veszits ezzel, fontosabb mindennel, foleg ilyen caster vs casterben, egyedul talan trapassanal nem erdemes belerohanni, hanem inkabb kivarni a megfelelo pillanatot, amikor neked kedvezoen helyezkedik, de ugy osszesegeben amit irtam a folyamatos jatek fontossagarol az nem is csak d2ben igaz, hanem talan minden mas hasonlo jatekban, valamennyire meg fpsekben is talan :/
chainlocknal is eleg erdekes amit irtal, en pl 8 fpses sorcival 2 fb utan ratelezek az ellenfelre megegyszer, kb ennyi ido kell amig raviszem az egeret es felfogom mi tortenik, hiaba van elotte is a labamnal, ha korabban csinalom, vagy szipmlan ratelezek megegyszer, aminek semmi eredmenye nem lesz, vagy egyaltalan meg ki se jeloltem es emiatt elvesztem az ellenfelet
ama vs amaba meg sztem meg ha valami uberunner is az ellenfel, ha nem egy negyzet korul koroz folyamatosan (palya kozepen neha szokott lenni) akkor is meg lehet verni, csak kurvasokat kell gyakorolni a helyezkedest, meg hogy mikor loj multit, mikor gat, mikor valts titanra, nekem egy korabbi ligaban is ez volt kb rio amazonja ellen, kulacs jatszott vele asszem, volt bbje, meg minden szar, aztan az lett a vege hogy altalaban beszoritottam a sarokba, olyan kozel mentem hozza hogy a multi ott mar a falig hatott, aztan ezzel meg is volt oldva a dolog
throwlocknak meg egyedul hammernel latom ertelmet, auralock ott mar nemjo, mivel telezo karik ellen jatszol nagyreszt, es hammernel a legfontosabb hogy ratelezz, ezert abban az idoben amikor eltelezik egy kepernyot te nem csinalsz semmit, csak lockolod auraval es allsz, ilyenkor elofordul hogy visszatelezik te meg csak allsz, ratelezni nem akarsz, mert ugyse jonne ossze, eltelezne addigra, de hammerezni se talan, mert mar egyszer lockoltad, ilyenkor szokotkak eltalalni a hammert eltalaban, bar ha van nala grief ilyenkor egyszeruen arra valt es charge, de ha nincs, na arra kell a throwlock, akozben is tudsz hammerezni hogy lockoltad, hogy hogyan kell azt latom szepen leirtad
amugy vegig is olvastam a topikot, igazabol csak azert jottem mert ad4mz mondta msnen hogy joey alkot, ez meg nem erdekelt volna, de az hogy namelockos topik felkeltette az erdeklodesem, mesh aztmondta ne jojjek jspre es ezert nem is jovok

de hat most nem az a lenyeg mennyi a last seenem, most volt egy harom napos, háhá, hanem hogy ne fuggjek jsptol, en nem fuggok ! yy, meshert meg erre is kepes vagyok xD
valojaban nem akarok kotozkodni joeyval, ha te igy latod akkor nincs mit tenni, azt csinalsz amit akarsz, en mindenesetre orulok hogy ide postoltad a guidet, igy en is olvashattam, rakan mar vagy fel eve nem jartam
igy aztan csak a magyar nemzetes postra utalva hozzafuznek par gondolatot
eloszor is azt hogy mas a ketto, mar a cel is, neki az a celja hogy minnel tobben olvassak az ujsagot, NEM AZ INFORMACIO KOZLESE, d2s guidekkel ellentetben, ahogy kopek irja, ki akarna regelni egy masik oldalra ahhoz hogy megnezzen valamit?
a gond ottvan amikor a kinek nagyobb a fasza nevu jatekot a d2sok erdekei ele helyezed, mert te igen, ezt csinalod, arra hogy a cikk szerzoje annak orulne hogy csak ott olvassak meg elotted postolok par racafoltak, es akkor most en is ra fogok, en se bannam ha a guidejim kikerulnenek egy utalassal a cimben hogy honnan is van, aki elolvassa vagy odateved ugyse a kineknagyobbafasza jatek esemenyeit fogja figyelni hanem a leiras erdekli
jsp megengedheti maganak, hogy tiltja a konkurens linkeket, gondold vegig te is megteheted, hogy betiltod a jsp linkeleset az oldaladon, csak eppen annak nem volna ertelme, igaz forditva sincs sok, de hat ez van, meg az kulonbenis nem inkabb a leirasokra hanem az fg forgalom miatt a tradekre vonatkozik