Quote (Fanka @ Sun, May 31 2009, 07:27pm)
meglátjuk, szerintem szükség van egy ilyen pártra a jelenlegi helyzetben a parlamentben
amugy igazad van, én arra gondoltam, h most szenilis, olyan 2000 környékén kellett volna leváltani legkésöbb a pártelnöki posztrol
Fene tudja. Minden pártnál modogatják ezt, még a Fidesznél is pedig ott Orbánnak valószínűleg nagyobb népszerűségi hozadéka van a jobboldali érzelmüek táborából, mint amennyien esetleg averzióval viseltetnek személye iránt a hezitálók közül.
Alapvetően jó lenne, hogy valaki kiáll a magyar érdekekért, de én nem látom, hogy olyan határozott elképzeléseik lennének a dolgokról (program szinten) azon túl, hogy "Magyarország a magyaroké".
Nincs bajom a jobbikkal, de nem is várom tőlük a világmegváltást. Morvai Krisztina sem egy olyan forma mint mondjuk Jaksity Gyuri (igaz ő nem politikus sajnos, de nekem mindig ő jut eszembe hasonló esetekben) aki képes lenne előállni valami normális gazdasági csomaggal. Egyszóval: értem én, hogy jót akarnak de várjuk ki a végét.
És persze úgysem lesznek szalonképesek, mint ahogy sajnos már alig azok. Ha meg kevésbé lennének radikálisak akkor közelednének a fideszhez és szavazókat vesztenének, ergó a kihalás marad.
This post was edited by beni on May 31 2009 12:39pm