Quote (Nerz8 @ Mon, Jun 16 2008, 03:51pm)
jó, az hogy az orvosok kóklerek, kicsit túlzás. de lényegében erről van szó, meg szerintem logikus is, hogy az orvosoknak pont az a célja, hogy minél több pénzt szerezzenek a betegekből. és a gyógyszeripar meg az orvosok pont emiatt támadják ott ahol tudják...
Szerintem a világegyetemből árad az energia, hisz ez formálja a bolygókat, ez tartja össze a galaxist, megfelelő pályán a Földet és minden élő létenergiája is innen származik. Ha nem vagyunk képesek ezt az energiát befogadni, akkor szervezetünk legyengül és betegségek célpontjává válunk. Próbáljunk meg elzárkózni a pincébe a napfénytől, máris érezni fogjuk a letargikus állapotot ami az éltető univerzum energiaáramlásának hiányából fakad. A gyógyszeripar célja, hogy mindenki agyatlanul tömje magát a készítményeikkel, viszont én teljesen önzetlenül megtanítom önt, hogy kell ezt az éltető energiát magába fogadnia ami 100% természetes!
Egy kezelés 30.000 forint, nem jár semmilyen káros mellékhatásokkal. Öt kezelés és garantáltan jól fogja magát érezni!
Én azon szoktam egyébként nevetni, hogy az emberek az orvosra sajnálják a pénzt, viszont az összes ilyennek bedőlnek. Elmennek és ionizált vízben áztatják a lábukat két fémpálcát fogdosva, 5k/alkalmanként mert az természetes, logikus és jó. Vagy szalmafűrdőt vesznek mert az természetes.
Az orvosnak miért célja, hogy gyógyszert írjon fel a betegnek? Mert az ö zsebébe vándorol a pénz? Köze sincs hozzá. Felírja a gyógyszer ha látja, hogy szükséges és kész. Az én családom hemzseg az orvosoktól és még olyat egyik sem mondott soha, hogy a gyógyszer jó dolog. Mindig szidnak ha megfázom, mert az antibiotikum káros, viszont legalább nem halsz bele a betegségbe. Nyilvánvaló hogy jobb megelőzni a betegséget, de sok sikert legyőzni a tüdőgyulladást tőladagolt A vitaminnal, ami mérgező is lehet ha felhalmozódik a szervezetedben (több mint 2x annyi van a lenkei pirulában mint a RDA)
A gyógyszercég tényleg segíti az orvostársadalmat azzal, hogy továbbképzésekre elviszi őket, amit maguktól nem tudnának megfizietni mert mondjuk a kongresszus díja 400k. Ez viszont tényleg hasznos az orvosoknak és a betegnek is.