rici ennek a fele nem is így volt -.-'
Amikor ma, azaz tegnap felhívtál, buliba voltam, elmondtam neked mit kéne csibnélnod, h ne gép elött szilveszterezz, és kb egyik füleden be a másikon ki, és állandóan azzal jöttél h nem jöhetnél-e el, mindig aztmondtam h nem, mivel kb azt se tudtam h hol vagyok, és a házigazda se látna szívesen. Ezekután felhívtál még 2x, ugyanezeket kérdezted, ugyanezeket válaszoltam, és amikor 3xis felhívtál AKKOR KEZDTEM ÜVÖLTENI! ( meg kicsit be is voltam baszva )
Rici végig segíteni próbáltam, tudom h a feljelentésből nemsok minden lenne, beszéltem egy jogásszal. Ezt is tudattam veled, és ezek után is próbáltam segíteni, csak amikor jöttél a faszságaiddal, hogy semmit nem segítek, sehova nem viszek, és kb ezt minden héten elsírtad nekem. Kurvasokmindent mondtam le miattad, és nem azért, mert fostam a feljelentésről, hisz tudom mi lenne a vége, és kb te járnál rosszabbul... Elvittelek pókerezni, számtalanszor piáltunk, csomó embernek mutattalak be, rávettelek h táncolj goán, ezenkívül még csomó helyre vittelek el... Jól érezted magad, és csomószor volt h én is, amíg felnem hoztad ezt az egész storyt -.-'
Kurvára nem vagyok gerinctelen szar ember, azért próbálok segíteni... bevallom az elején azért, mert paráztam a feljelentéstől, de miután beszéltem a jogásszal világossá vált minden. És érdekes mód ezután is segítettem ( PRÓBÁLTAM )
Számtalan tanácsot adtam neked, elmagyaráztam csomó mindent, és általába csak a hülyeség maradt meg az agyadban, és a hasznos tanácsok amiket ha betartanál, tényleg megváltozhatna az életed, na azok kb 1ik füleden be, másikon ki... Kicsit elegem van abból, hogy próbálok segíteni, de kb semmi hasznosat nem tartasz be/jegyzel meg.
Rengeteg dolgot lemondtam miattad, rengetegszer foglalkoztam veled, lemondtam pl bnőmmel,haverjaimmal talit, miattad fejeztem be kondit, mert mindig ahelyett taliztunk... és nem kicsit esik rosszul amikor minden héten a fejemhezvágtad, hogy kurvára nem csinálok semmit és h nem próbálok segíteni.
Nekem mind1 mit csinálsz ezután Rici, de valahogy én is azt akarom a szívem mélyén, hogy felejtsd el Gábort és engem, mert kb elég volt a sok hívogatásból, basztatásból, az állandó kérdéseiddel amikre 50x megkaptad a válaszokat. Régen azért tiltottalak, mert nem volt olyan nap, hogy nem kaptam 20-30 nem fogadott hívást, 3-4sms-t, és állandó PM áradatot iwiwre és jspre -.-' és ÁLLANDÓAN ugyanazt mondogattad, kédezgetted, és kicsit elegünk lett belőled, főleg, hogy Gábort az ismerősein keresztül is basztattad, és megfenyegetted ELÉG DURVÁN az 1etlen olyan embert akit nagyon szeret és számít neki... a barátnőjét... az állandó fenyegetésekkel, hogy veszel egy 9mm-est, megkeresed és fejbelövöd...
Gondolkodj el Rici, és máskor ne úgy vázold fel a történetet, ahogy azt te látod, hanem úgy, ahogy az valójában történt

na mentem aludni, nagyon durván fáj a fejem és álmos vagyok Oo
/e btw itt kb senki se ismeri a teljes történetet, szóval innentől higyjetek amit akartok, hidegen hagy.
[x] 4
És fogadd meg a többiek tanácsát... nem ránk van szükséged, hanem igazi barátokra, mert mi sosem lehetünk azok számodra.
ismét vouch
btw a pénzt vissza akartuk küldeni, csak a végén az lett az egészből, h az összes pénz dalmihoz került Oo, és ezért is fogtuk rá az egészet.
és az itteniek a körülményeket sem ismerik, azt se tudják mivolt a rendőrségen, azt se tudják mikvoltak a talikon, valójában semmit nem tudnak... ha ismerné mindenkit a storyt teljesen részletesen, akkor nemkevesen lennének akik tudnák h nem vagyok akkora gerinctelen fasz, és nem vagyok valójában olyan ember, aki TELJESEN TUDATÁNÁL ilyet csinálna. Életemben nem loptam(kivéve .... ), nem is fogok soha a kibebaszott életben.
jo8, mármint reggelt.
lol te mekkora 1 primitv geci vagy hallod bepostolsz ide 1 olyan szoveget h rici a hibas ? buzi-e vagy ? lol oregem ezekutan 1 GERINCTELENGECI VAGY ERTVE ? MERT AZ AKI 180.000 FT OT ELLOP AZ NE TAGADJA MARSRA H MAS A HIBAS, IGENIS BAZDMEG TE-KISKOMAD-MEG A RIBANC MIATT VAN EZ SZAL ÁSD EL MAGAD ES TUNNY EL INNEN A GECIBE AKI 1X LOPOTT AZ MASKOR IS FOG KB ENNYI 1 általan nem ertem hogy volt merszed ellopni 180 ezret ez kb 2 havi fizetes lehet 1 de lopni ..... raadasul ennyit... szégyen vagy ha lopsz 1 ber-t azt mondom lama de aki 180k-t lop az nem láma hanem 1