Quote (ecneB @ 5 Feb 2013 02:30)
es nem tudod ignoralni?
hat imo ne probalkozz ilyennel. nem akarok beleszolni, de szvsz meg nem toltad eleget barbbal, hogy hc-t farmolj magas mpn, hiaba jo a geared. furyd elfogy akkor alarcos buli. neztem amugy a barbod, jopofa. ias bp-vel hogy allsz? nagyon sokat segit a fury managementben, ha elersz egy magasabb bp-t. az a baj, hogy nagyon nehez jol hasznalni a furyt mp0-n. damra szerintem ne nagyon gyurj egy db-ig, mert csak meg nehezebb lesz ez a resze. a fury genes passziv helyett en inkabb vita-armor-t ajanlanam igy elso blikkre hc-ra. de mondom, nem beleszolni akarok, pusztan csak eszrevetel
hát most még mp3-on se láttam még 75% alatt a hp-mat, pedig még potit se ittam mióta megvan a kari (igaz, van +20k life-om globe-okra és potikra

iszonyat jó így 35k-t healel kb), szóval nem para
amúgy is direkt stressztesztelek mindent, robbanós vacakból 4 visz le fél hp-ra (10k-t üt), arcane 900-1200-at üt belém, etc, hogy ha meglátok egy "komplex packot" akkor tudjam hogy mire képes legrosszabb esetben..
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#ahUPRk!bZY!YbZcYcezzel megyek atm kb fixen.. amit váltogatok:
- 1. passive slot: Nerves of Steel, Unforgiving (túl kényelmes <3)
- 2. skill slot: WOTB, Leap (Armor), Ignore pain (20% ls), de most hogy rájöttem hogy van Furious Charge-om már azzal is szemezek durván (és a jobbnál jobb rúnáival)
ezekkel nem jutok dűlőre.. nem tudom mi lenne a legjobb a CC ellen (ez az egyetlen potencionális barbár gyilkos imo)
This post was edited by Anarkin on Feb 4 2013 08:05pm