d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3
Prev15965975985996002299Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 13,000.00
Feb 4 2013 06:33pm
Quote (ecneB @ Feb 5 2013 01:27am)
szerintem senki nem sajnalja fahriitol (foleg azok utan, hogy faszsagokra kolti, de ez is az o dolga). ha nem posztolna naponta, hogy mit talal a bot, senki nem basztatna.. ezt viszont keptelen felfogni, igy marad a basztas, illetve en mar csak rohogok rajta.

alig postol botfound cuccot
de ha mast postol (kerdez valamit vagy akarmi) akkor is szinte kurva anyaztok egybol
szerintem szanalmas, es ezek utan sylke meg ilyet odanyog hogy en vagyok a butthurt

ertem
Member
Gold: 710.00
Feb 4 2013 06:34pm
Quote (ecneB @ Feb 5 2013 12:12am)
talan lvl18 ig mentem, ha jol emlekszem, de azota egyszer nem voltam online. leginkabb az undoritoan hosszu teljesen ismetlodo terek, amik teljes egeszeben elvettek a kedvemet. hogy goldot miert nem sikerult belerakniuk vegkepp nem ertem.. nem hiaba talaltak ki anno a penzt, kicsi leegyszerusitene a cserekereskedelmet.. vendortol venni,eladni vendornak  vmit kesz remalom. iranyitas csapnivalo, grafikai effektek jok, de maga a grafika osszhatasa megint csak hanyingert kelto. egesz egyszeruen nem tudtam megszokni par ora alatt, pedig probaltam, hatha. raadasul nekem a jatekmenet is tulontul lassu.

mer d3ban nem minden pálya ugyanaz ^^
nem védeni akarom, 1-1 dungeonnél már nekem is a faszom kettéáll olyan kurva hosszu (föleg amikor lépésenként mész mer szarrá basznak a mobok)
viszont nem ismétlödök, ofc vannak fix mapok, de 80%ban random inkább

currencyt is meg lehet szokni 1 idö után, és miután átlátod az egészet nem is hiányzik a gold, a vendor eladást nem értem, azon mi a rémálom, 1 gomb eladni 1 itemet : D
ja és nem casual friendly az biztos, a hc része kifejezetten kikurt nehéz
Member
Gold: 279.00
Feb 4 2013 06:38pm
Quote (Flutter @ 5 Feb 2013 02:33)
de ha mast postol (kerdez valamit vagy akarmi) akkor is szinte kurva anyaztok egybol
szerintem szanalmas, es ezek utan sylke meg ilyet odanyog hogy en vagyok a butthurt

ertem

ide szinte csak botcuccot postol
ha kerdez vmit, az altalaban tokre egyertelmu (magatol ertetodo), amivel nem lenne baj, csak mivel ugy allitja be magat, mint az ah kiraJat, ezert kicsit vicces, hogy egy perf soj-rol nem tudja eldonteni, hogy el tudja-e adni par garasert.
ehhez hozza jon, hogy a csajaval egy ritka nagy taplo, a gyuros topicos teljesitmenye, vmint hogy a sajat szulo edesanyjarol ugy beszel, mint egy utolso redvas cigany. mindettol fuggetlenul birom fahrii-t, de igy ebben a formban szerintem legtobbunk csak rohog rajta.

remelem, erted
Member
Feb 4 2013 06:40pm
Quote (Flutter @ Feb 5 2013 12:33am)

ertem

kérdez valamit: a haunt használhato spell?

vagy

kérdez valamit: TALÁLT A BOT EGY 6/30 SOJT AMUGY CSAK UGY MELLÉKESEN HOZZÁTESZEM MER EKKORA A FASZOM
ja amugy haunt az jo valamire?

ja, seggfájos vagy meg retardált, törödj bele
Member
Feb 4 2013 06:46pm
Quote (sylke @ 5 Feb 2013 02:34)
mer d3ban nem minden pálya ugyanaz ^^
nem védeni akarom, 1-1 dungeonnél már nekem is a faszom kettéáll olyan kurva hosszu (föleg amikor lépésenként mész mer szarrá basznak a mobok)
viszont nem ismétlödök, ofc vannak fix mapok, de 80%ban random inkább

currencyt is meg lehet szokni 1 idö után, és miután átlátod az egészet nem is hiányzik a gold, a vendor eladást nem értem, azon mi a rémálom, 1 gomb eladni 1 itemet : D
ja és nem casual friendly az biztos, a hc része kifejezetten kikurt nehéz

tudtam h belefogsz kotni, pont a kiemelt reszbe :Đ az a bajom, hogy a texturak ismetolodnek, pl egy dungeon kb ugyanugy nez ki, mint a d2-ben, csak eppen nyolcszazszor akkora (flayer dungeon-okhoz tudnam legjobban hasonlitani). 2013-ban ez szerintem gaz, de indie csapat, szal vmennyire megertem. d3 is ismetlodik (a3-rol ne is beszeljunk, mert mar hanyok tole), de az elejen szvsz tok valtozatos a kornyezet. ki van dolgozva a taj, nem csak eled basznad egy hathektaros teret, amire radobtak par monstert. nekem ez hianyzik, maga az osszhatas.
currency resszel nem tudok egyet erteni, biztosan meg lehet szokni, mint ahogy irtam is, de egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy egy teljesen uj jatekos ne adja fel par ora utan az egeszet. alapbol rengeteg jatekostol elesnek (bar a szerverek amugy sem birnak :Đ), mert szinte zero informacio van, hogy mi, merre, hany meter. ott van nagyon jo peldanak a hon, te is lattad, hogy vegul at kellett allniuk a casual gameplayre, mert a legtobb ember nem hc gamernek szuletett es valoszinuleg pont ezek az emberek azok, akik majd a legtobb penzt toljak bele a jatekba. vendor eladasnal pedig az, hogy at kellett rakosgatni a cuccokat, agyfasz kerulgetett, mar egy inv eladasa utan is.. miert nem lehetett ugy megoldani, mint ahogy pl dioban.. jobb klikk.. vagy akarmi... mint pl honban ctrl shift jobb klikk.. ez a buzi drag and drop modszer idegtepo.
Member
Gold: 11,500.00
Trader: Trusted
Feb 4 2013 07:01pm
Quote (Anarkin @ 5 Feb 2013 00:59)
amúgy hc-zik innen még valaki? kéne több ember

//
épp azon gondolkozom neki kéne állni összehozni 1 übert
(pótlom amit sc-ben nem csináltam xd)

3db act3-as wardenből 0 key, mp5-ön

T_T
Member
Feb 4 2013 07:06pm
Quote (ecneB @ Feb 5 2013 12:46am)
tudtam h belefogsz kotni, pont a kiemelt reszbe :Đ az a bajom, hogy a texturak ismetolodnek, pl egy dungeon kb ugyanugy nez ki, mint a d2-ben, csak eppen nyolcszazszor akkora (flayer dungeon-okhoz tudnam legjobban hasonlitani). 2013-ban ez szerintem gaz, de indie csapat, szal vmennyire megertem. d3 is ismetlodik (a3-rol ne is beszeljunk, mert mar hanyok tole), de az elejen szvsz tok valtozatos a kornyezet. ki van dolgozva a taj, nem csak eled basznad egy hathektaros teret, amire radobtak par monstert. nekem ez hianyzik, maga az osszhatas.
currency resszel nem tudok egyet erteni, biztosan meg lehet szokni, mint ahogy irtam is, de egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy egy teljesen uj jatekos ne adja fel par ora utan az egeszet. alapbol rengeteg jatekostol elesnek (bar a szerverek amugy sem birnak :Đ), mert szinte zero informacio van, hogy mi, merre, hany meter. ott van nagyon jo peldanak a hon, te is lattad, hogy vegul at kellett allniuk a casual gameplayre, mert a legtobb ember nem hc gamernek szuletett es valoszinuleg pont ezek az emberek azok, akik majd a legtobb penzt toljak bele a jatekba. vendor eladasnal pedig az, hogy at kellett rakosgatni a cuccokat, agyfasz kerulgetett, mar egy inv eladasa utan is.. miert nem lehetett ugy megoldani, mint ahogy pl dioban.. jobb klikk.. vagy akarmi... mint pl honban ctrl shift jobb klikk.. ez a buzi drag and drop modszer idegtepo.

ctrl klikk és berakja az itemet a vendorhoz
nem kell manuálisan rakosgatni xd

ezt a zéro infot meg nem értem, minden fent van oldalon (nem ugy mint pl d3ban, itt nem kell x oldalra mennem hogy lássam milyen affixok lehetnek 1 itemen)
Member
Gold: 13,000.00
Feb 4 2013 07:13pm
Quote (ecneB @ Feb 5 2013 01:38am)
ide szinte csak botcuccot postol
ha kerdez vmit, az altalaban tokre egyertelmu (magatol ertetodo), amivel nem lenne baj, csak mivel ugy allitja be magat, mint az ah kiraJat, ezert kicsit vicces, hogy egy perf soj-rol nem tudja eldonteni, hogy el tudja-e adni par garasert.
ehhez hozza jon, hogy a csajaval egy ritka nagy taplo, a gyuros topicos teljesitmenye, vmint hogy a sajat szulo edesanyjarol ugy beszel, mint egy utolso redvas cigany. mindettol fuggetlenul birom fahrii-t, de igy ebben a formban szerintem legtobbunk csak rohog rajta.

remelem, erted

es nem tudnad mondjuk ignoralni?
neked se szolnak be minden postod utan hogy mekkora az arcod, pedig gondolom paran igy vannak vele

Quote (sylke @ Feb 5 2013 01:40am)
kérdez valamit: a haunt használhato spell?

vagy

kérdez valamit: TALÁLT A BOT EGY 6/30 SOJT AMUGY CSAK UGY MELLÉKESEN HOZZÁTESZEM MER EKKORA A FASZOM
ja amugy haunt az jo valamire?

ja, seggfájos vagy meg retardált, törödj bele

tovabbra is vicces toled hallani hogy valaki butthurt
ertem en hogy te vagy itt a megmondoember, de tenyleg visszavehetnel (vehetnetek) kicsit
Member
Feb 4 2013 07:14pm
Quote (sylke @ 5 Feb 2013 03:06)
ctrl klikk és berakja az itemet a vendorhoz
nem kell manuálisan rakosgatni xd

ezt a zéro infot meg nem értem, minden fent van oldalon (nem ugy mint pl d3ban, itt nem kell x oldalra mennem hogy lássam milyen affixok lehetnek 1 itemen)

ok, elismerem, hogy en vagyok a noob :d nem kell az orrom ala dorgolnod, de pont errol beszelek, szerinted egy uj jatekos fogja magat es ellatogat az oldalra, majd kikeresi a neki megfelelo informaciot? az lenne a lenyeg, hogy konnyen elerheto legyen a jatekon belulrol is, akar tutok formajaban (ki lehessen mondjuk kapcsolni), de kell ez a szajbaragas, foleg az ujaknak.
Quote (Anarkin @ 5 Feb 2013 03:01)
3db act3-as wardenből 0 key, mp5-ön

T_T

amikor meg elt a monkom ket egymast koveto mp0-s gameben esett kulcs :D
Member
Feb 4 2013 07:19pm
Quote (Flutter @ 5 Feb 2013 03:13)
es nem tudnad mondjuk ignoralni?
neked se szolnak be minden postod utan hogy mekkora az arcod, pedig gondolom paran igy vannak vele

tovabbra is vicces toled hallani hogy valaki butthurt
ertem en hogy te vagy itt a megmondoember, de tenyleg visszavehetnel (vehetnetek) kicsit

sokszor beszolnak, amit sokszor le is szarok. egyaltalan nem vagyok nagypofaju a valo eletben, az hogy ez igy jon le ezen a forumon sokaknak nem igazan erdekel. segitek ahol tudok a megfelelo embereknek. nagyon sok ember van, akivel erdekes mod normalis hangnemben tudok kommunikalni, ezt valahogy mindig elfelejtik megemliteni, amikor jon az, hogy nagypofaju vagyok. -.-

csak egyet arulj mar el, te vagy fahrii edesanyja, hogy igy kell vedelmezni? huszoneves letere nem tud kiallni sajat magaert es normalisan leirni, hogy o hogy erez az ot ert vadakkal kapcsolatban? amikor verni kellett a faszt, hogy mit talalt a haver akkor erdekes mod nem restellte verdesni a billentyuzetet.

This post was edited by ecneB on Feb 4 2013 07:22pm
Go Back To Magyar Topic List
Prev15965975985996002299Next
Add Reply New Topic New Poll