Quote (sylke @ 5 Feb 2013 02:34)
mer d3ban nem minden pálya ugyanaz ^^
nem védeni akarom, 1-1 dungeonnél már nekem is a faszom kettéáll olyan kurva hosszu (föleg amikor lépésenként mész mer szarrá basznak a mobok)
viszont nem ismétlödök, ofc vannak fix mapok, de 80%ban random inkább
currencyt is meg lehet szokni 1 idö után, és miután átlátod az egészet nem is hiányzik a gold, a vendor eladást nem értem, azon mi a rémálom, 1 gomb eladni 1 itemet : D
ja és nem casual friendly az biztos, a hc része kifejezetten kikurt nehéz
tudtam h belefogsz kotni, pont a kiemelt reszbe :Đ az a bajom, hogy a texturak ismetolodnek, pl egy dungeon kb ugyanugy nez ki, mint a d2-ben, csak eppen nyolcszazszor akkora (flayer dungeon-okhoz tudnam legjobban hasonlitani). 2013-ban ez szerintem gaz, de indie csapat, szal vmennyire megertem. d3 is ismetlodik (a3-rol ne is beszeljunk, mert mar hanyok tole), de az elejen szvsz tok valtozatos a kornyezet. ki van dolgozva a taj, nem csak eled basznad egy hathektaros teret, amire radobtak par monstert. nekem ez hianyzik, maga az osszhatas.
currency resszel nem tudok egyet erteni, biztosan meg lehet szokni, mint ahogy irtam is, de egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy egy teljesen uj jatekos ne adja fel par ora utan az egeszet. alapbol rengeteg jatekostol elesnek (bar a szerverek amugy sem birnak :Đ), mert szinte zero informacio van, hogy mi, merre, hany meter. ott van nagyon jo peldanak a hon, te is lattad, hogy vegul at kellett allniuk a casual gameplayre, mert a legtobb ember nem hc gamernek szuletett es valoszinuleg pont ezek az emberek azok, akik majd a legtobb penzt toljak bele a jatekba. vendor eladasnal pedig az, hogy at kellett rakosgatni a cuccokat, agyfasz kerulgetett, mar egy inv eladasa utan is.. miert nem lehetett ugy megoldani, mint ahogy pl dioban.. jobb klikk.. vagy akarmi... mint pl honban ctrl shift jobb klikk.. ez a buzi drag and drop modszer idegtepo.