Quote (Baleee @ 17 Sep 2011 00:15)
Szerintem a windows egy stabil oprendszer, az XP óta. XP-nél egy crash sem volt nálam, a WIN7-nél meg pláne, sőt a WIN7-tel gyorsabb a gépem mint az XP-vel volt. A Viasta viszont tényleg egy fos volt, volt az is, de attól haldokolt a gépem, annyi memóriát megevett, mint a szar.
Nem mondom, hogy nincs stabilabb oprendszer, de azért a win95-höz, meg 98-hoz (az utóbbi egyébként szintén eléggé megbízhatóan működött nálam anno) képest a Win7 mondjuk szerintem kurva jó és simán hozz a szintet. Könnyen kezelhető annak, aki nem ért hozzá, aki viszont szeret belemászni, minden kis szar beállításba, az is bele tud és személyre tudja szabni.
Ubuntu, Suse, Gento amit még használtam. Ubuntu az szerintem jó, tény, könnyű, felhasználóbarát, sokan verhetik rá a faszukat, hogy MERNEKMISLINUXOMVAN, de attól még szerintem a Win7 jobb nála, illetve software is több van rá. Maces rendszereket nem használtam még soha, arra nem tudok mit mondani.
ameddig az ubuntu alatt nem oldják meg a hang minőségét, addig nem alkalmas otthoni multimédiás gépnek, márpedig ez egy igen komoly akadály a terjedésében.