Quote (bajcli @ 14 Oct 2015 02:33)
ja csak pl a morrowindet sokkal kesobb untam meg, mert nem lehetett lecraftolni a legjobb armorokat (amik amugyis 10-12 reszesek voltak, nem 3-4), meg tobb guild is volt
sot, olyanok is voltak benne, hogy 2 guild kozul csak az egyikbe joinolhattal, mert a rivalizaltak a masikkal, meg ilyenek
skyrim mar ilyen konzolgeneracios jatek :wacko:
ja, ezt en is ereztem, oblivionnal nem jatszottam soha, mert tul szar volt hozza a gepem, morrowinddel meg egy csomot, aztan utana skyrimmel
de igazabol karpotolt az, hogy nem kurva szar a melee harcrendszer, hanem csak kevesbe, nem kell fel napig patchelni a vanilla jatekot, hogy kinezzen valahogy, van kijarat a dungeonok vegen, es nem kell visszavanszorogni az egesz uton, miutan atmentel rajtuk, nem crashel a jatek a vilag kozepen, mikor egyik random blockbol a masikba mennel at, a fast travel meg lovak jelenlete (mondjuk szerintem hangulatosak voltak a bolhak meg hajok), hogy ne leapelve kelljen megkeress minden szar dungeont a vilag kozepen, aminek a relativ kozeleben amugy mar jartal, etc
igazabol szeirntem mikor jatszottam a ket jatekkal, a morrowindet jobban elveztem, de ma mar nem tudnek vele jatszani, mer tul kenyelmetlen a jatek mai szemmel, vagy nem is tudom minek mondjam ezt
igazabol nem tudom, miert irtam le ezt a tldrt, mert elegge irrelevans az eddigi temahoz, de azert jol esett, balee'd
This post was edited by SummertimeClothes on Oct 14 2015 01:48am