d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Starcraft Topic
Prev15925935945955962724Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1.00
Sep 19 2011 08:30am
Quote (Cpt_Ghost @ 19 Sep 2011 16:15)
nos, grandmastersben azert szukseg van egy jo atlag apmre, hogy tudjal sokmindent egyszerre csinalni (illetve tournamenteken mar egyenesen fontos) legutoljara azthiszem morrow replayet neztem meg, ahol konstans 300-as apmmel jatszott, ami azert eleg korrekt^^
viszont mar mastersben/diamond szinten sem art ha van egy 100+-os atlag tenyleges apmed, nem csak spambol.
de most kuszi nemhiszem hogy egyszerre fog támadni, expelni forcefieldezni multidropolni meg anyampicsaja.

itt a lényeg azon van, hogy nem csak az spam amit azért tolsz, hogy felmenjen az apmed, hanem amikor folyamatosan jobbclkikelsz mondjuk a medivacoddal, mikor mész droppolni, miközben megy oda.

rengeteg a felesleges parancsi, ha csak azt nyomod meg és annyirszor amennyiszer szükséges, akkor kb az apm a fele lenne annak, mint amennyit kiír, csak sokan e-pénisz kérdést csinálnak belőle.

De amúgy mondom, a köv patchben már másként fogja majd számolni, egy csomó dolgot nem fog figyelembe venni.

This post was edited by CyberPunk666 on Sep 19 2011 08:30am
Member
Gold: 80.00
Sep 19 2011 08:31am
Quote (CyberPunk666 @ 19 Sep 2011 15:30)
itt a lényeg azon van, hogy nem csak az spam amit azért tolsz, hogy felmenjen az apmed, hanem amikor folyamatosan jobbclkikelsz mondjuk a medivacoddal, mikor mész droppolni, miközben megy oda.

rengeteg a felesleges parancsi, ha csak azt nyomod meg és annyirszor amennyiszer szükséges, akkor kb az apm a fele lenne annak, mint amennyit kiír, csak sokan e-pénisz kérdést csinálnak belőle.

nem felesleges többször amoveolni ésatöbbi
korrigálod az egység mozgását.
gondolom kövi patchben azt nemfogja számolni, ahogy a mineralra kattintgatsz meg hasonlo faszsagok.

This post was edited by Cpt_Ghost on Sep 19 2011 08:31am
Member
Gold: 789.80
Sep 19 2011 08:32am
Quote (Cpt_Ghost @ Sep 19 2011 02:15pm)
nos, grandmastersben azert szukseg van egy jo atlag apmre, hogy tudjal sokmindent egyszerre csinalni (illetve tournamenteken mar egyenesen fontos)
viszont mar mastersben/diamond szinten sem art ha van egy 100+-os atlag tenyleges apmed, nem csak spambol.
de most kuszi nemhiszem hogy egyszerre fog támadni, expelni forcefieldezni multidropolni meg anyampicsaja.

csupan szeretnem tudni kik vannak a kommentek mogott, hogyan jatszik, es mi alapjan mondja azt amit mond.
rolad nem tudok semmit sem, mellegleg ha egy bronzos betanul valami masteres cheeset az is elviheti diamondig, nem kell hozza tulsokminden, csak ha esetleg nemsikerul a cheese es makrozni kenyszerul, akkor derul ki, ki milyen jatekos.
cheeselni barki tud, mellesleg ezt nemtudom honnan szedted össze, de ha te mondod akkor biztos igy van.

Azért ha masterig vagy diamondig elvisz holmi tökátlagos képességű gyereket a cheese, akkor elég gyenge lábakon áll az a masteres-diamondos tagság. Ha csak ennyi kell hozzá, azaz a diamondosok fele beszívja folyamatosan a különféle egyszerű és primitív taktikákat, akkor az azért picit csalódás. Ilyen alacsony lenne a szint? Mondjuk lehet tényleg felhígult a mezőny, ha egyszerű "alacsony költségvetésű" játékmenetemmel platinás lehettem. meg is lepődtem :D
Igazad van annyiban, hogy az antiszociális magatartás talán veled kapcsolatban enyhén túlzó. Mondjuk úgy, hogy a finom érdeklődésed is olyan hatást kelt mintha sáros bakanccsal a nyelvére lépnél valakinek. Megvan az egyedi stílusod, csak néhányan ezt lehet máshogy neveznék :)

Visszatérve a korábban említett szinthez (és mert karakterhalmozásban igencsak élen jársz a topicban te is, így nehéz kiszűrni) elárulnád esetleg, hogy milyen fajjal szoktál játszani és melyik ligában vagy? Korábbi némiképp ideges hangvételű hozzászólásod alapján zergre tippelnék.
Member
Sep 19 2011 08:36am
Quote (mikroman @ 19 Sep 2011 15:32)
Azért ha masterig vagy diamondig elvisz holmi tökátlagos képességű gyereket a cheese, akkor elég gyenge lábakon áll az a masteres-diamondos tagság. Ha csak ennyi kell hozzá, azaz a diamondosok fele beszívja folyamatosan a különféle egyszerű és primitív taktikákat, akkor az azért picit csalódás. Ilyen alacsony lenne a szint? Mondjuk lehet tényleg felhígult a mezőny, ha egyszerű "alacsony költségvetésű" játékmenetemmel platinás lehettem. meg is lepődtem :D
Igazad van annyiban, hogy az antiszociális magatartás talán veled kapcsolatban enyhén túlzó. Mondjuk úgy,hogy a finom érdeklődésed is olyan hatást kelt mintha sáros bakanccsal a nyelvére lépnél valakinek. Megvan az egyedi stílusod, csak néhányan ezt lehet máshogy neveznék :)

Visszatérve a korábban említett szinthez (és mert karakterhalmozásban igencsak élen jársz a topicban te is, így nehéz kiszűrni) elárulnád esetleg, hogy milyen fajjal szoktál játszani és melyik ligában vagy? Korábbi némiképp ideges hangvételű hozzászólásod alapján zergre tippelnék.

diamondig
azt már nem mondtam hogy ott meg is állná a helyét.
actually ezen nevettem.
terrannal jatszom, mostanaban low diamond szinten kb, tvp/tvt megy diamondos szinten, a tvz-m meg egy kalap szar, szeretek is sirni az "op zerg" miatt.
Quote (Rawen @ 19 Sep 2011 15:37)
vicces,h mennyire kerülöd a profile kérdést

vegulis megvalaszolta a kerdesem.

This post was edited by Cpt_Ghost on Sep 19 2011 08:38am
Member
Gold: 0.00
Sep 19 2011 08:37am
Quote (mikroman @ 19 Sep 2011 16:32)
Igazad van annyiban, hogy az antiszociális magatartás talán veled kapcsolatban enyhén túlzó. Mondjuk úgy, hogy a finom érdeklődésed is olyan hatást kelt mintha sáros bakanccsal a nyelvére lépnél valakinek. Megvan az egyedi stílusod, csak néhányan ezt lehet máshogy neveznék :)

Member
Gold: 1,329.00
Sep 19 2011 08:42am
hello, most kezdtem el játszani, campaign megvolt, total noob szinten játszom a multit bronze ligában, ha valaki akar játszani vagy van jó tanácsa írjon!
Member
Sep 19 2011 08:44am
De ha nem állja meg a "master cheese" diamondban már a helyét, a kedves user meg topa a macrohoz, akkor fixen 50% alatti lesz a win rate-je és bukik lefele. Bár akkor fel se kerülne. Mindegy mondjuk. A sajtos-menetelős meg all-in határos taktikák lehet hatásosak, de hosszú távon elég unalmasak. Két hét és igazi macro monster leszek, azt' diamondig meg se állok. Ezt nevezik egészséges optimizmusnak. Vagy túlzott elvárásnak :)
Tegnap buktam vissza goldba, de nem nagyon sietek még felfele ... Jó itt.
Member
Gold: 0.08
Sep 19 2011 08:45am
Quote (sutirablo @ Sep 19 2011 04:42pm)
hello, most kezdtem el játszani, campaign megvolt, total noob szinten játszom a multit bronze ligában, ha valaki akar játszani vagy van jó tanácsa írjon!

gyakorolj sokat és érezd jól magad!
Member
Sep 19 2011 08:46am
Quote (Rawen @ Sep 19 2011 02:37pm)

fejből nem tudom, a bnet meg melóhelyről blokkolva van. A d2jsp még nem. Ha sokat írogatok jövő héten már erra is lecsap a tartalomszűrés démoni ereje :D
Member
Sep 19 2011 08:51am
Quote (mikroman @ 19 Sep 2011 15:44)
De ha nem állja meg a "master cheese" diamondban már a helyét, a kedves user meg topa a macrohoz, akkor fixen 50% alatti lesz a win rate-je és bukik lefele. Bár akkor fel se kerülne. Mindegy mondjuk. A sajtos-menetelős meg all-in határos taktikák lehet hatásosak, de hosszú távon elég unalmasak. Két hét és igazi macro monster leszek, azt' diamondig meg se állok. Ezt nevezik egészséges optimizmusnak. Vagy túlzott elvárásnak :)
Tegnap buktam vissza goldba, de nem nagyon sietek még felfele ... Jó itt.

szerinted miért mondom hogy hülyeség cheeselni hoszútávon? nemjó semmire, mert hogy fejlődni nemfog tőle az ember, az biztos.
Quote (sutirablo @ 19 Sep 2011 15:42)

te milyen fajjal játszol amúgy?
gief realid btw.

This post was edited by Cpt_Ghost on Sep 19 2011 09:20am
Go Back To Magyar Topic List
Prev15925935945955962724Next
Add Reply New Topic New Poll