d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Starcraft Topic
Prev15915925935945952724Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 39,210.00
Sep 19 2011 04:22am
Quote (ecneB @ 19 Sep 2011 11:20)
2 giga ramhoz en feleslegesnek tartom, igazabol tokmindegy..

64 bitet vagy win7et?
Member
Gold: 279.00
Sep 19 2011 04:23am
Quote (qkatz @ 19 Sep 2011 12:22)
64 bitet vagy win7et?

64 bit
Member
Gold: 39,210.00
Sep 19 2011 04:35am
Quote (ecneB @ 19 Sep 2011 11:23)
64 bit

oks, mar csak 1 buta kerdes :D melyik a 32 bit? az x86 vagy x64?
Member
Gold: 279.00
Sep 19 2011 04:36am
Quote (qkatz @ 19 Sep 2011 12:35)
oks, mar csak 1 buta kerdes :D melyik a 32 bit? az x86 vagy x64?

x86
Member
Gold: 789.80
Sep 19 2011 06:24am
Quote (meatyowllegs @ Sep 19 2011 10:21am)
nekem meg mindig 50 korul van mastersben is
zerggel mikor meg mastersbe voltam, 6 poolal 50% folott volt a winratiom, aztan meguntam es lecsusztam diamondba

Ja. Erről van szó. Lehet magasan lenni sajtosan, talán egy darabig túl sok extra adottság se kell, de uncsi azért. Inkább komolytalankodok egy picit lejjebb és aztán írhatom, hogy húmekkora meccs volt fél-másfél órán keresztül!. Csak remélem nem bronzban lesznek ilyen komoly macro csatáim. Bár ahogy magamat ismerem ilyen veszély esetén feljebbrusholnám magam a szegény védtelen kevésbé fényes ligásokon. Ha sok a bukta, akkor ingerült tudok lenni és akkor jön az aljas hozzáállás zerg módra :D
Member
Gold: 80.00
Sep 19 2011 07:45am
Quote (kusziyoker @ 19 Sep 2011 08:22)
igy inditottal:
"nem akartok jatszani kis bronzos noobjaim?"
"minek a 200+ apm bronzba, platinába már inkább van jelentőssége"- mi az amivel több jelentőssége van platinába az apmnek és silverbe nincs??? O.o
a bunker mass reapert nem is ertem mivel helionokat gyartottal folyamatosan, bar ebbe nem is szolok bele mivel en nem tudok terrannal jatszani egyaltalan.
jolvan mindegy is , ugyis azzal fogsz jonni hogy en csak silver vagyok meg a tobbi...

es ezt nyilvan azert mondom hogy bantsalak.
ezt egyedul rici mondja bantasbol.
mellesleg, nektek azert folosleges meg 200 apm, mert mire fel? 20 apmmel ugy jatszadoztam multkor is ahogy akartam, az alapokat kell eloszor megtanulni.
mellesleg egy darab reaperem nem volt
helion stalkersentryre akartunk ramenni az elejen, csak sarge failkodott.
Quote (mikroman @ 19 Sep 2011 09:19)
Platinába se kell nagy tudás a bentmaradáshoz. Még csak komoly cheese se. Már ha a 6 pool meg ilyesmire gondoltok. Hihetetlen, de egy sima 9 pool 6 derítő ling kezdést is iszonyat sok platinás protoss beszív még pedig az szépen deríthető és könnyen védhető is. Ugyanez van terrannál a bana bustra. A roach kezdések is gondolom hasonlóan "nehéz" lehet, csak lusta (vagy béna) vagyok ügyelni arra, hogy életben maradjon az a pár darab roachom az elején. Mindenesetre ilyen (majdnem) cheese jellegű játékokkal simán minden extra képesség nélkül is meglehet a platinában a 60% körülin winrate. Csak ettől még macroban irtó béna vagyok. Kicsit fáradtan játszottam, kialvás után kisérletezgettem, buktam egy rakat meccset és lekerültem goldba. Azóta macroban is kemény vagyok nagyon. A gyors agresszív támadó taktikák ellen itt meg majd mindenki teljesen védtelen. Csak a zerg a szívás, mert az is ugyanolyan mint én. szerintem nem erőltetem a visszalépést platinába. Itt olyan mókás a játék (csak ügyelnem kell, hogy ne nyerjek túl sokat) :)

200 APM meg nem kell. Talán mastersben vagy diamond tetején igen, de lejjebb...

neked meg mindig kivancsi lennek a profilodra, vagy jatszunk valami, csak mert fogalmam sincs rola hogy ki vagy, es mi alapjan mondassz velemenyt.
Mellesleg ez csalodas a nevedhez kepest :(

This post was edited by Cpt_Ghost on Sep 19 2011 07:48am
Member
Gold: 1.00
Sep 19 2011 08:08am
Quote (ecneB @ 19 Sep 2011 12:20)
2 giga ramhoz en feleslegesnek tartom, igazabol tokmindegy..

van értelme, mert nem csak több ramot kezel, hanem valamivel gyorsabbak a 64 bitre írt programok, és ez a jövő. Én minden 64 bites kétmagos processzoros gépbe, ha van benne legalább 2gb ram, már w7 64bitet tennék.

This post was edited by CyberPunk666 on Sep 19 2011 08:09am
Member
Gold: 1.00
Sep 19 2011 08:13am
Quote (Cpt_Ghost @ 19 Sep 2011 15:45)
mellesleg, nektek azert folosleges meg 200 apm, mert mire fel? 20 apmmel ugy jatszadoztam multkor is ahogy akartam, az alapokat kell eloszor megtanulni.

amúgy az apm 80%-a felesleg, mert a nagy apmmel rendelkezők nagyrésze, 80%ban ötször klickel, hogy odamenjenenek az egységei, hatszor nyomja meg a group gombot, ha a groupra akar ugrani és az apm nagyját ez teszi ki. A későbbi csaták és okosságok során persze felmegy, de az átlag az valójában sokkal kevesebb, mint a valódi.

Láttam olyan replayt, ahol mindenféle spammolás nélkül 50-60 apmmel játszott mastersben egy gyerek és simán megcsinált mindent olyan gyorsan mint, mások, csak nem nyomott feleslegesen minden szart. (gamereplaysről töltöttem le anno)

Amúgy változás lesz az apm számolásban az 1.4-es patchtől.
Member
Gold: 789.80
Sep 19 2011 08:13am
Quote (Cpt_Ghost @ Sep 19 2011 01:45pm)
es ezt nyilvan azert mondom hogy bantsalak.
ezt egyedul rici mondja bantasbol.
mellesleg egy darab reaperem nem volt
helion stalkersentryre akartunk ramenni az elejen, csak sarge failkodott.

neked meg mindig kivancsi lennek a profilodra, vagy jatszunk valami, csak mert fogalmam sincs rola hogy ki vagy, es mi alapjan mondassz velemenyt.
Mellesleg ez csalodas a nevedhez kepest
:(

Most az a gondod, hogy véleményt mond valaki, vagy pontosan mi karcolja ennyire atombiztos önbizalmad kemény felszínét? De hogy nagy gyanutlanul ne feltételezzek antiszociális magatartásod mögött szándékolt rosszindulatot leírom amit kérsz. Normál esetben ha gyors játékra megyek (emi azért nem 6 pool), akkor platina szint vagyok. Mondjuk ez azért mosolyogtató, mégis úgy összejön 50-60% win platina top10-ben. Ha elhúzódik a meccs, vagy alapból macrora mennék, akkor inkább gold közepe táján lehetek, de platinások akkor is többnyire legyaláznak ha pihent fővel játszok.. Ha holmi diamondos-masteres vagy, vagy egyéb felső létforma, akkor mit akarsz tesztelni? Hogy be tudsz-e zúzni csak SVC-vel még ha a terran a leggyengébb fajod is lenne? Szerintem még úgy is összejönne. Vagy te merre leledzel komoly véleményformáló és (cseppet sem) troll játékostársunk?
Roach meg nem nehezebb, csak a lingeket banákat jobban kedvelem. Sokkal mozgékonyabbak. meg persze tömegben halnak, de ez más tészta :D Amit ritkán használok korai agresszióra az értelemszerűen picit problematikus is ha bepróbálom. elsőre. No jó, esetleg harmadik alkalommal is :)

Member
Gold: 80.00
Sep 19 2011 08:15am
Quote (CyberPunk666 @ 19 Sep 2011 15:13)
amúgy az apm 80%-a felesleg, mert a nagy apmmel rendelkezők nagyrésze, 80%ban ötször klickel, hogy odamenjenenek az egységei, hatszor nyomja meg a group gombot, ha a groupra akar ugrani és az apm nagyját ez teszi ki. A későbbi csaták és okosságok során persze felmegy, de az átlag az valójában sokkal kevesebb, mint a valódi.

Láttam olyan replayt, ahol mindenféle spammolás nélkül 50-60 apmmel játszott mastersben egy gyerek és simán megcsinált mindent olyan gyorsan mint, mások, csak nem nyomott feleslegesen minden szart. (gamereplaysről töltöttem le anno)

Amúgy változás lesz az apm számolásban az 1.4-es patchtől.

nos, grandmastersben azert szukseg van egy jo atlag apmre, hogy tudjal sokmindent egyszerre csinalni (illetve tournamenteken mar egyenesen fontos) legutoljara azthiszem morrow replayet neztem meg, ahol konstans 300-as apmmel jatszott, ami azert eleg korrekt^^
viszont mar mastersben/diamond szinten sem art ha van egy 100+-os atlag tenyleges apmed, nem csak spambol.
de most kuszi nemhiszem hogy egyszerre fog támadni, expelni forcefieldezni multidropolni meg anyampicsaja.
Quote (mikroman @ 19 Sep 2011 15:13)
Most az a gondod, hogy véleményt mond valaki, vagy pontosan mi karcolja ennyire atombiztos önbizalmad kemény felszínét? De hogy nagy gyanutlanul ne feltételezzek antiszociális magatartásod mögött szándékolt rosszindulatot leírom amit kérsz. Normál esetben ha gyors játékra megyek (emi azért nem 6 pool), akkor platina szint vagyok. Mondjuk ez azért mosolyogtató, mégis úgy összejön 50-60% win platina top10-ben. Ha elhúzódik a meccs, vagy alapból macrora mennék, akkor inkább gold közepe táján lehetek, de platinások akkor is többnyire legyaláznak ha pihent fővel játszok.. Ha holmi diamondos-masteres vagy, vagy egyéb felső létforma, akkor mit akarsz tesztelni? Hogy be tudsz-e zúzni csak SVC-vel még ha a terran a leggyengébb fajod is lenne? Szerintem még úgy is összejönne. Vagy te merre leledzel komoly véleményformáló és (cseppet sem) troll játékostársunk?
Roach meg nem nehezebb, csak a lingeket banákat jobban kedvelem. Sokkal mozgékonyabbak. meg persze tömegben halnak, de ez más tészta :D Amit ritkán használok korai agresszióra az értelemszerűen picit problematikus is ha bepróbálom. elsőre. No jó, esetleg harmadik alkalommal is :)

csupan szeretnem tudni kik vannak a kommentek mogott, hogyan jatszik, es mi alapjan mondja azt amit mond.
rolad nem tudok semmit sem, mellegleg ha egy bronzos betanul valami masteres cheeset az is elviheti diamondig, nem kell hozza tulsokminden, csak ha esetleg nemsikerul a cheese es makrozni kenyszerul, akkor derul ki, ki milyen jatekos.
cheeselni barki tud, mellesleg ezt nemtudom honnan szedted össze, de ha te mondod akkor biztos igy van.
amugy a roachos resznel nem arra gondoltam hogy baromi nehez lenne, hanem mikro man utan(micro) gondolna az ember hogy ilyeneket megoldasz :(

This post was edited by Cpt_Ghost on Sep 19 2011 08:22am
Go Back To Magyar Topic List
Prev15915925935945952724Next
Add Reply New Topic New Poll