Quote (CyberPunk666 @ 19 Sep 2011 15:13)
amúgy az apm 80%-a felesleg, mert a nagy apmmel rendelkezők nagyrésze, 80%ban ötször klickel, hogy odamenjenenek az egységei, hatszor nyomja meg a group gombot, ha a groupra akar ugrani és az apm nagyját ez teszi ki. A későbbi csaták és okosságok során persze felmegy, de az átlag az valójában sokkal kevesebb, mint a valódi.
Láttam olyan replayt, ahol mindenféle spammolás nélkül 50-60 apmmel játszott mastersben egy gyerek és simán megcsinált mindent olyan gyorsan mint, mások, csak nem nyomott feleslegesen minden szart. (gamereplaysről töltöttem le anno)
Amúgy változás lesz az apm számolásban az 1.4-es patchtől.
nos, grandmastersben azert szukseg van egy jo atlag apmre, hogy tudjal sokmindent egyszerre csinalni (illetve tournamenteken mar egyenesen fontos) legutoljara azthiszem morrow replayet neztem meg, ahol konstans 300-as apmmel jatszott, ami azert eleg korrekt^^
viszont mar mastersben/diamond szinten sem art ha van egy 100+-os atlag tenyleges apmed, nem csak spambol.
de most kuszi nemhiszem hogy egyszerre fog támadni, expelni forcefieldezni multidropolni meg anyampicsaja.
Quote (mikroman @ 19 Sep 2011 15:13)
Most az a gondod, hogy véleményt mond valaki, vagy pontosan mi karcolja ennyire atombiztos önbizalmad kemény felszínét? De hogy nagy gyanutlanul ne feltételezzek
antiszociális magatartásod mögött szándékolt rosszindulatot leírom amit kérsz. Normál esetben ha gyors játékra megyek (emi azért nem 6 pool), akkor platina szint vagyok. Mondjuk ez azért mosolyogtató, mégis úgy összejön 50-60% win platina top10-ben. Ha elhúzódik a meccs, vagy alapból macrora mennék, akkor inkább gold közepe táján lehetek, de platinások akkor is többnyire legyaláznak ha pihent fővel játszok.. Ha holmi diamondos-masteres vagy, vagy egyéb felső létforma, akkor mit akarsz tesztelni? Hogy be tudsz-e zúzni csak SVC-vel még ha a terran a leggyengébb fajod is lenne? Szerintem még úgy is összejönne. Vagy te merre leledzel komoly véleményformáló és (cseppet sem) troll játékostársunk?
Roach meg nem nehezebb, csak a lingeket banákat jobban kedvelem. Sokkal mozgékonyabbak. meg persze tömegben halnak, de ez más tészta

Amit ritkán használok korai agresszióra az értelemszerűen picit problematikus is ha bepróbálom. elsőre. No jó, esetleg harmadik alkalommal is

csupan szeretnem tudni kik vannak a kommentek mogott, hogyan jatszik, es mi alapjan mondja azt amit mond.
rolad nem tudok semmit sem, mellegleg ha egy bronzos betanul valami masteres cheeset az is elviheti diamondig, nem kell hozza tulsokminden, csak ha esetleg nemsikerul a cheese es makrozni kenyszerul, akkor derul ki, ki milyen jatekos.
cheeselni barki tud, mellesleg ezt nemtudom honnan szedted össze, de ha te mondod akkor biztos igy van.
amugy a roachos resznel nem arra gondoltam hogy baromi nehez lenne, hanem mikro man utan(micro) gondolna az ember hogy ilyeneket megoldasz
This post was edited by Cpt_Ghost on Sep 19 2011 08:22am