Quote (szdani91 @ 15 Dec 2010 00:05)
A leap of faith nagyon tetszik. El sem hinnétek mennyi ember áll a szar közepén, és várja, hogy majd kihealeld. Ma pl. kirúgtak, mert kétszer egymás után meghalt a trashen egy rugó, egy földre dobott szutyok miatt. Olyan, hogy kick/pummel/mind freeze/rebuke/skull bash, a 90% számára ismeretlen. Wind shearezni egy sámánt nem láttam. Dudu tank 1 db Shadowlancer (halls of orignation) ellen szépen beette azt a channeled aoe izét, ami 3 hitből összecsomagolja a melee-t. Most a sámimat fogom felhúzni szerintem healerként. Azt nem szeretem a healelésben, hogy a retardált tankokra vagyok bízva, akikről a heal aggróval lehúzom úgy, hogy 5-6 másodpercet még várok is pull után. Dk-val ezért szerettem játszani, mert ha nem tetszik, akkor gg, 1 másodperc alatt találok új random dungeont.

nekem pont akkor jött meg a kedvem hozzá kurvára, amikor halls of originationben leugrottam meghúzni az egyik kart a leugrós-karmeghúzós bossnál, és épp futottam volna fel, amikor egyszercsak azt vettem észre, hogy a priest healer felrántott...
jól el is csodálkoztam, hogy milyen király a mi szar heroic leapünkhöz képest, amivel má lépcsőn felfelé se lehet ugrani, nemhogy ekkora szintkülönbségekkel.
egyébként azzal egyetértek, hogy healelni szar randomokat, mert nagyon a többiekre vagy utalva. ha van egy jó bandád, azokat jó healelni, de pl egy szar randomot, ahol mindenki beleáll a fosba, meg a dps tankol, mer minden szart lehúz a "tankról", hát, rémálom. ugyanez igaz raidekre is.
This post was edited by bajcli on Dec 14 2010 04:12pm