d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Starcraft Topic
Prev15905915925935942724Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Sep 18 2011 01:17pm
Quote (josheide @ 18 Sep 2011 21:14)
Szerintem majd holnap játszok valamelyik protossunk ellen és akkor az okosok megnézhetnék mit csinálok rosszul.

from the shadows i cum
Member
Gold: 794.44
Sep 18 2011 01:19pm
Quote (Cpt_Ghost @ 18 Sep 2011 18:58)
hát szerintem lingek helyett roachokkal sokkal többre mennél.

this

Quote (Cpt_Ghost @ 18 Sep 2011 19:03)
taszilo annyit csinal hogy felmakrozik aztan 1aclick
huh

hat nemeppen :)
Member
Sep 18 2011 11:46pm
Ghost a tegnapihoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy Fej is meg Én is silveresek vagyunk nem pedig bronzosok. /nem is értettem hogy mi ez a lenézős szöveg amit tegnap toltál, igazából a platina se egy nagy dolog.../
Meg nem értem miért platinától számít a spamolás meg a 200+apm. Én azért spamolok mert így van egy ritmusa a játékomnak, és nem is ártok vele...
Az meg hogy csíz taktikával játszunk, erre annyit hogy megnéztem egy pár replayt és még a nálam sokkal jobb játékosok is 6poollal, zelarushval és marinerushval kezdenek.
Másodjára meg úgy kaptatok ki hogy tudtátok hogy miket hozunk, majd ráfogtátok hogy sarge be van baszva. Pedig az elején írtuk is hogy nem akarunk játszani, mert ez lesz a vége. Neha nem is értem miért kell ilyen gyerekesen viselkedni...
Member
Gold: 80.00
Sep 18 2011 11:51pm
Quote (kusziyoker @ 19 Sep 2011 06:46)
Ghost a tegnapihoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy Fej is meg Én is silveresek vagyunk nem pedig bronzosok. /nem is értettem hogy mi ez a lenézős szöveg amit tegnap toltál, igazából a platina se egy nagy dolog.../
Meg nem értem miért platinától számít a spamolás meg a 200+apm. Én azért spamolok mert így van egy ritmusa a játékomnak, és nem is ártok vele...
Az meg hogy csíz taktikával játszunk, erre annyit hogy megnéztem egy pár replayt és még a nálam sokkal jobb játékosok is 6poollal, zelarushval és marinerushval kezdenek.
Másodjára meg úgy kaptatok ki hogy tudtátok hogy miket hozunk, majd ráfogtátok hogy sarge be van baszva. Pedig az elején írtuk is hogy nem akarunk játszani, mert ez lesz a vége. Neha nem is értem miért kell ilyen  gyerekesen viselkedni...

silver
200 apm
minek?
es arrol beszeltem, hogy nekem meg mostmar eppenhogy kene, mivel mar lassan diamondos leszek.
eloszor
masodszor az a szerencsetlen keptelen volt lerakni egy forcefieldet amin bukott az egesz jatek
mert en bunker mass repairrel megfogtam volna ha ram switcheltek esetleg.
a nalatok jobb jatekosok meg alapbol tudnak jatszani, es nem azert jatszanak team gameket mert az nekik tok fontos hanem mert fun az egesz, lattatok mar egy destiny + mingun gamet?
hat en sirtam a rohogestol, pedig nem is mindig cheeselnek.
sarge meg tenyleg reszeg volt, lattatok ti is milyen szep volt az a forcefield, de majd meg jatszhatunk, ha gondoljatok.
egyebkent, meg ha nem tartod nagy dolognak, szivesen varlak a diviziomban.
de nem is a ligakon van a hangsuly, hanem az mmron, csak az meg hidden :(

egyebkent nem ertem milyen lenezos szovegrol van szo, azonkivul hogy mindenki tisztaba van a sajat ligajaval.

This post was edited by Cpt_Ghost on Sep 19 2011 12:07am
Member
Sep 19 2011 01:22am
Quote (Cpt_Ghost @ 19 Sep 2011 06:51)
silver
200 apm
minek?
es arrol beszeltem, hogy nekem meg mostmar eppenhogy kene, mivel mar lassan diamondos leszek.
eloszor
masodszor az a szerencsetlen keptelen volt lerakni egy forcefieldet amin bukott az egesz jatek
mert en bunker mass repairrel megfogtam volna ha ram switcheltek esetleg.
a nalatok jobb jatekosok meg alapbol tudnak jatszani, es nem azert jatszanak team gameket mert az nekik tok fontos hanem mert fun az egesz, lattatok mar egy destiny + mingun gamet?
hat en sirtam a rohogestol, pedig nem is mindig cheeselnek.
sarge meg tenyleg reszeg volt, lattatok ti is milyen szep volt az a forcefield, de majd meg jatszhatunk, ha gondoljatok.
egyebkent, meg ha nem tartod nagy dolognak, szivesen varlak a diviziomban.
de nem is a ligakon van a hangsuly, hanem az mmron, csak az meg hidden :(

egyebkent nem ertem milyen lenezos szovegrol van szo, azonkivul hogy mindenki tisztaba van a sajat ligajaval.

igy inditottal:
"nem akartok jatszani kis bronzos noobjaim?"
"minek a 200+ apm bronzba, platinába már inkább van jelentőssége"- mi az amivel több jelentőssége van platinába az apmnek és silverbe nincs??? O.o
a bunker mass reapert nem is ertem mivel helionokat gyartottal folyamatosan, bar ebbe nem is szolok bele mivel en nem tudok terrannal jatszani egyaltalan.
jolvan mindegy is , ugyis azzal fogsz jonni hogy en csak silver vagyok meg a tobbi...
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Sep 19 2011 01:31am
a kis komaromi noobot nem nehez megverni zerggel amugy
8. percben csinalj ellene 4 db roachot es old meg vele mindenet
mindig ugyanazt csinalj azerg ellen terrannal, lesz 3 db marineja meg 4 db healionja kb
XDDDD
kis platinas noobocskam !
Member
Gold: 789.80
Sep 19 2011 02:19am
Platinába se kell nagy tudás a bentmaradáshoz. Még csak komoly cheese se. Már ha a 6 pool meg ilyesmire gondoltok. Hihetetlen, de egy sima 9 pool 6 derítő ling kezdést is iszonyat sok platinás protoss beszív még pedig az szépen deríthető és könnyen védhető is. Ugyanez van terrannál a bana bustra. A roach kezdések is gondolom hasonlóan "nehéz" lehet, csak lusta (vagy béna) vagyok ügyelni arra, hogy életben maradjon az a pár darab roachom az elején. Mindenesetre ilyen (majdnem) cheese jellegű játékokkal simán minden extra képesség nélkül is meglehet a platinában a 60% körülin winrate. Csak ettől még macroban irtó béna vagyok. Kicsit fáradtan játszottam, kialvás után kisérletezgettem, buktam egy rakat meccset és lekerültem goldba. Azóta macroban is kemény vagyok nagyon. A gyors agresszív támadó taktikák ellen itt meg majd mindenki teljesen védtelen. Csak a zerg a szívás, mert az is ugyanolyan mint én. szerintem nem erőltetem a visszalépést platinába. Itt olyan mókás a játék (csak ügyelnem kell, hogy ne nyerjek túl sokat) :)

200 APM meg nem kell. Talán mastersben vagy diamond tetején igen, de lejjebb...
Member
Gold: 39,210.00
Sep 19 2011 04:14am

ilyen laptopom van, erre érdemes.e 64bites win7et rakni, vagy csak 32eset tegyek?
Member
Gold: 279.00
Sep 19 2011 04:20am
Quote (qkatz @ 19 Sep 2011 12:14)
http://i56.tinypic.com/14x2bki.jpg

ilyen laptopom van, erre érdemes.e 64bites win7et rakni, vagy csak 32eset tegyek?

2 giga ramhoz en feleslegesnek tartom, igazabol tokmindegy..

This post was edited by ecneB on Sep 19 2011 04:21am
Banned
Gold: 1,090.00
Warn: 10%
Sep 19 2011 04:21am
Quote (mikroman @ Sep 19 2011 10:19am)
Platinába se kell nagy tudás a bentmaradáshoz. Még csak komoly cheese se. Már ha a 6 pool meg ilyesmire gondoltok. Hihetetlen, de egy sima 9 pool 6 derítő ling kezdést is iszonyat sok platinás protoss beszív még pedig az szépen deríthető és könnyen védhető is. Ugyanez van terrannál a bana bustra. A roach kezdések is gondolom hasonlóan "nehéz" lehet, csak lusta (vagy béna) vagyok ügyelni arra, hogy életben maradjon az a pár darab roachom az elején. Mindenesetre ilyen (majdnem) cheese jellegű játékokkal simán minden extra képesség nélkül is meglehet a platinában a 60% körülin winrate. Csak ettől még macroban irtó béna vagyok. Kicsit fáradtan játszottam, kialvás után kisérletezgettem, buktam egy rakat meccset és lekerültem goldba. Azóta macroban is kemény vagyok nagyon. A gyors agresszív támadó taktikák ellen itt meg majd mindenki teljesen védtelen. Csak a zerg a szívás, mert az is ugyanolyan mint én. szerintem nem erőltetem a visszalépést platinába. Itt olyan mókás a játék (csak ügyelnem kell, hogy ne nyerjek túl sokat) :)

200 APM meg nem kell. Talán mastersben vagy diamond tetején igen, de lejjebb...

nekem meg mindig 50 korul van mastersben is
zerggel mikor meg mastersbe voltam, 6 poolal 50% folott volt a winratiom, aztan meguntam es lecsusztam diamondba
Go Back To Magyar Topic List
Prev15905915925935942724Next
Add Reply New Topic New Poll