Quote (kusziyoker @ 19 Sep 2011 06:46)
Ghost a tegnapihoz annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy Fej is meg Én is silveresek vagyunk nem pedig bronzosok. /nem is értettem hogy mi ez a lenézős szöveg amit tegnap toltál, igazából a platina se egy nagy dolog.../
Meg nem értem miért platinától számít a spamolás meg a 200+apm. Én azért spamolok mert így van egy ritmusa a játékomnak, és nem is ártok vele...
Az meg hogy csíz taktikával játszunk, erre annyit hogy megnéztem egy pár replayt és még a nálam sokkal jobb játékosok is 6poollal, zelarushval és marinerushval kezdenek.
Másodjára meg úgy kaptatok ki hogy tudtátok hogy miket hozunk, majd ráfogtátok hogy sarge be van baszva. Pedig az elején írtuk is hogy nem akarunk játszani, mert ez lesz a vége. Neha nem is értem miért kell ilyen gyerekesen viselkedni...
silver
200 apm
minek?
es arrol beszeltem, hogy nekem meg mostmar eppenhogy kene, mivel mar lassan diamondos leszek.
eloszor
masodszor az a szerencsetlen keptelen volt lerakni egy forcefieldet amin bukott az egesz jatek
mert en bunker mass repairrel megfogtam volna ha ram switcheltek esetleg.
a nalatok jobb jatekosok meg alapbol tudnak jatszani, es nem azert jatszanak team gameket mert az nekik tok fontos hanem mert fun az egesz, lattatok mar egy destiny + mingun gamet?
hat en sirtam a rohogestol, pedig nem is mindig cheeselnek.
sarge meg tenyleg reszeg volt, lattatok ti is milyen szep volt az a forcefield, de majd meg jatszhatunk, ha gondoljatok.
egyebkent, meg ha nem tartod nagy dolognak, szivesen varlak a diviziomban.
de nem is a ligakon van a hangsuly, hanem az mmron, csak az meg hidden

egyebkent nem ertem milyen lenezos szovegrol van szo, azonkivul hogy mindenki tisztaba van a sajat ligajaval.
This post was edited by Cpt_Ghost on Sep 19 2011 12:07am