Quote (josheide @ Oct 6 2014 07:32pm)
https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t31.0-8/10679871_784964558232938_2488691877476062244_o.jpg
Az uriember a jobbon.
Ami nagyon faj nekem hogy 2 hete "szakpolitikai" vitan vett reszt ahol a varos egeszsegugyi helyzeterol vitatkozott.
Mindezt szakkozepes informatikusi vegzettseggel ami utan meg csak a szakmajaban se helyezkedett el, hanem csaposkent dolgozik negy eve.
Én mindig is mondtam, hogy kéne egy politikus képző és csak az kerülhetne tisztségbe, aki azt elvégzi. Nyilván meg van a hátránya, hogy a "demokrácia" látná a kárát annak, hogy valakit szándékosan kiszorítanának a rendszerből, vagy ellehetetlenítenék a "másképp" gondolkodókat, de azzal sem értek egyet, hogy mindenki választható legyen.
Plusz anno bevezették, hogy kormánytisztviselőket "bizalomvesztésre" való hivatkozással is ki lehessen rúgni. Mindenki be volt szarva, hogy majd egy részeg péntek este miatt, vagy a főnökkel való vitatkozás után utcára kerül, de én egy 100%-ig jogos esetet láttam, miközben zéró jogtalanról hallottam és kurva sok olyan ember van a rendszerben, akit máshogy nem lehet kirakni.