jó lett a balance, igazából -8itt low levelen béta állapotban) a monk a legeffektívebb, meg a barb, de mindkettő leginkább a támadása milyensége miatt és nem az ereje okán. a közvetlen maga előtt félkörben sebzés knockbackel igen hatékony. a barb elég jól bírja az ütést, a monk picit jobban írt, nekem a monk játékstílusa jobban tetszett.
kezdésnél a legelején a wizzard volt a leggyengébb, cucc nélkül vele volt a legrosszabb, amint esett az első jó cucc, akkor viszont igen jó sebzésre volt képes, de így is csak a monk és barb után jött (bár ő skálázódott a legjobban a cucctól, szóval lehet egy olyan pont ahol lehagyja őket, hiszen ez csak level 10 és béta). A demonhunter tűnt a leggagyibbnak, pici lemaradással az utolsó helyen harcol. Amolyan d2 bowzon stílus, nekem nem tetszett szóval picit elfogult is vagyok, de őt éreztem a leggyengébbnek.
A saját tapasztalataim alapján:
1, monk
2, barb (olyan erős mint a monk, csak más játékstílus és az jobban tetszett)
3, wizzard, jó cuccal elég jó, érdekes, mert nem csak hátulról lődöz, nem kell mindig az arcaneval szenvedni.
4, wd szerintem majdnem holtversenyben van a wizzardal, de a summonok összeszedik a sok ellenfelet, ami xpfarmolásnál jó, de ha haladni akarsz és nem mindenkti leölni, akkor nem. Ettől függetlenül FUN tekintetében no.1 nagyon eltalálták a stílusát, kezdetben köpőcsővel lövöldöz, a zombikutyák valami leírhatatlanul jó hangulatot csinálnak, iszonyat eltalált karakter (pedig nem volt szimpatikus eleinte
5, demonH nincs durván lemaradva, de egyértelműen őt éreztem a leggyengébbnek. nem is igazán tetszett
A FENTIEK CSAKIS AZ ÉN EGYÉNI SZUBJEKTÍV LOW LEVELES BÉTA TAPASZTALATAIRA VONATKOZNAK, SE A HIGH LEVEL, SE A VÉGLEGES JÁTÉK ALAKULÁSÁT NEM TUDOM, NEM JÓSOLOK. CSAK A BÉTA VÉLEMÉNYEM. AZ IS SZUBJEKTÍVEN.
This post was edited by CyberPunk666 on Dec 9 2011 01:23pm