d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Post Your Stats > Súly/magasság
Prev1585960616293Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 710.00
May 28 2012 10:50am
Quote (Nerz8 @ May 28 2012 04:49pm)
mondjuk amit én postoltam az épp csokott volt.

tudom

Több éve dolgozom ugyanannál a cégnél, sikerből kaptam már eleget, de most nem is ez a lényeg, hanem hogy előtte minden más volt. Éjjel-nappal szórakozás, buliból buliba, az összes ismerős szemében én voltam a "nagy diszkóhős", a nagy csajozós, a nagy dumagép, a jófej partyarc. A városban bármerre és bármikor jártam mindig barátba, ismerősbe botlottam, ismertek a legtöbb szórakozóhelyen, a telefon éjjel-nappal csörgött, mindig spontán jöttek szórakozásra a lehetőségek, de egyszer ez megváltozott.
Ráuntam, hogy nem tudok úgy kimozdulni, hogy egyedül legyek, sok volt már az a rengeteg nyüzsgés, a napi hatszáz pacsi, a döntésképtelenség, hogy a hétvégén kivel mikor és hogy hova menjek úgy, hogy közben a többi ismerőst ne sértsem meg, hogy most megint kimaradok, sok volt, hogy az akkori barátnőmmel ebből többszőr problémába ütköztünk, hogy túl aktív életet élek, hogy nekünk mindig ott kell lenni valamelyik bulin, hogy nem bírok megülni a hátsómon, és csak úgy lenni a semmiben. Persze nem ezért akartam változtatni.Miután vele mindennek vége lett, akkor jött, hogy majd fél év depresszió, bezárkózottság, minden a feje tetejére állt, teljesen ellenkező stílust, viselkedést vettem fel, és akarattal-akaratlanul változtattam a dolgokon. Miután úgy éreztem, hogy a bezárkózottságon, depresszión kezdek urrá lenni, fogtam magam, és munka után néztem. Minden rendben ment, első nap, első hely, felvettek, másnap kezdhettem, és még ma is ugyanott vagyok. Persze már sokmindenen átmentem, jón és rosszan, de még mindig szeretek bejárni ugyanoda, ugyanabba a társaságba, ugyanabba a csapatba, igaz most már magasabb lépcsőről letekintve, mint első nap.
Member
Gold: 411.00
May 28 2012 10:51am
Quote (sylke @ 28 May 2012 18:50)
tudom

Több éve dolgozom ugyanannál a cégnél, sikerből kaptam már eleget, de most nem is ez a lényeg, hanem hogy előtte minden más volt. Éjjel-nappal szórakozás, buliból buliba, az összes ismerős szemében én voltam a "nagy diszkóhős", a nagy csajozós, a nagy dumagép, a jófej partyarc. A városban bármerre és bármikor jártam mindig barátba, ismerősbe botlottam, ismertek a legtöbb szórakozóhelyen, a telefon éjjel-nappal csörgött, mindig spontán jöttek szórakozásra a lehetőségek, de egyszer ez megváltozott.
Ráuntam, hogy nem tudok úgy kimozdulni, hogy egyedül legyek, sok volt már az a rengeteg nyüzsgés, a napi hatszáz pacsi, a döntésképtelenség, hogy a hétvégén kivel mikor és hogy hova menjek úgy, hogy közben a többi ismerőst ne sértsem meg, hogy most megint kimaradok, sok volt, hogy az akkori barátnőmmel ebből többszőr problémába ütköztünk, hogy túl aktív életet élek, hogy nekünk mindig ott kell lenni valamelyik bulin, hogy nem bírok megülni a hátsómon, és csak úgy lenni a semmiben. Persze nem ezért akartam változtatni.Miután vele mindennek vége lett, akkor jött, hogy majd fél év depresszió, bezárkózottság, minden a feje tetejére állt, teljesen ellenkező stílust, viselkedést vettem fel, és akarattal-akaratlanul változtattam a dolgokon. Miután úgy éreztem, hogy a bezárkózottságon, depresszión kezdek urrá lenni, fogtam magam, és munka után néztem. Minden rendben ment, első nap, első hely, felvettek, másnap kezdhettem, és még ma is ugyanott vagyok. Persze már sokmindenen átmentem, jón és rosszan, de még mindig szeretek bejárni ugyanoda, ugyanabba a társaságba, ugyanabba a csapatba, igaz most már magasabb lépcsőről letekintve, mint első nap.

mah sides
Member
May 28 2012 10:53am
Quote (SummertimeClothes @ May 28 2012 04:51pm)
mah sides

Ezért lehet a fejemet venni, lehet ismét beszólogatni, lehet megint nyomorékozni, hogy hosszú lett, felesleges elolvasni, meg a többi, és igazából én nem is várok mást, de még ezt sem, csak ismét jól esik püfölni a billentyűzetet. Giccát is kénytelen vagyok felhozni, ha már az életembe ennyire belementem, mert neki sok jót köszönhettem, még ha nem is örülök a zárójelenetnek. Már többszőr is meséltem fórumon Vikiről. Igazából így elég kesze-kusza az egész, de ők ketten azok, akik teljesen felforgatták anno, és most is a világom, az érzéseim. Akarattal, vagy akaratlanul változtattak teljesen az énemen.
Viki volt az első igazi, és igen, előtte csak amolyan "egyéjszakás kalandokba mentem bele, sosem kellett addig kapcsolat, mindig csak az aznapi buliba kellett valaki, akivel épp vagyok, de ezt nem akarom részletezni, sokan tudják majd mire gondolok..

gicca
Banned
Gold: 0.00
May 28 2012 10:53am
a flame nem az én műfajom...holnap téged is várlak azon a bizonyos helyen a srácokkal a találkozón, nem érdekelnek a kifogások (Angliia etc...tudom milyen külföldön dolgozni, voltam könyvelő svájcban). szeretném ezt élőben tisztázni
Member
Gold: 4.20
May 28 2012 10:56am
koszonom a kellemes perceket :)
Member
Gold: 411.00
May 28 2012 10:56am
nah, eloszor is, azert csinaltam ezt a topikot mert most ertem haza pestrol, elegge szar kedvem van, pontosabban meg sose volt ilyen szar, egyedul vagyok itthon, szilveszter van es nincs jobb otletem..... minthogy itt kerjek tanacsot a tovabbiakat illetoen
eloszor is szeretnem leszogezni h egyaltalan nincs annyira rossz eletem, jok a jegyeim,nagyon jok, szuleimtol mindeig kapok eleg penzt, csak epp nincs sok haverom
14 evesen kezdtem d2zni, 1.09ben jatszottam 3 napot, vagyis kb 1.10ben kezdtem, jo volt xd duelezni, ownolni a noobokat, jo szorakozas...csakhat rl skillek helyett inkabb d2 skillekre gyurtam, es vegul eleg szep duel eredmenyeket ertem el rl nelkul, igazan jo szorakozas volt, sose bantam meg semmit, akar egyetlen mondatot se amit pl csucsyval folytatott vitakban irtam, aztan jott ugye tacsi meg haverja
Member
Gold: 4.20
May 28 2012 10:57am
Quote (SummertimeClothes @ 28 May 2012 18:56)
nah, eloszor is, azert csinaltam ezt a topikot mert most ertem haza pestrol, elegge szar kedvem van, pontosabban meg sose volt ilyen szar, egyedul vagyok itthon, szilveszter van es nincs jobb otletem..... minthogy itt kerjek tanacsot a tovabbiakat illetoen
eloszor is szeretnem leszogezni h egyaltalan nincs annyira rossz eletem, jok a jegyeim,nagyon jok, szuleimtol mindeig kapok eleg penzt, csak epp nincs sok haverom
14 evesen kezdtem d2zni, 1.09ben jatszottam 3 napot, vagyis kb 1.10ben kezdtem, jo volt xd duelezni, ownolni a noobokat, jo szorakozas...csakhat rl skillek helyett inkabb d2 skillekre gyurtam, es vegul eleg szep duel eredmenyeket ertem el rl nelkul, igazan jo szorakozas volt, sose bantam meg semmit, akar egyetlen mondatot se amit pl csucsyval folytatott vitakban irtam, aztan jott ugye tacsi meg haverja

:)
Member
May 28 2012 10:57am
Quote (Nerz8 @ Jun 21 2010 06:32pm)
te jó isten, még legörgetni is nehezemre esett.

legjobb post subon
Member
Gold: 59.00
May 28 2012 10:59am
--Talán egy hónapja ha jártunk amikor Renivel meg Bicebócával Árkádban nézelődtünk,épp cipőt indultam venni magamnak de akkor volt az hogy Bicebóca cipője felett lejárt az idő.Hát uccu neki,nézzünk szét hátha találunk majd neki valamit amit majd később megvesz.
garage Store,Osiris cipő 25K.Jól is nézett ki,jól is állt neki,utolsó darab és hát én nem hagyhattam ott.Megvettem hogy akkor legalább a karácsony le van tudva,én majd veszek magamnak máskor mert az enyém még bírja neki meg fontos.Persze ő nem akarta engedni hogy megvegyem,sírva rohant ki
az üzletből mikor kifizettem és Reni ment megnyugtatni.Persze örűlt neki később de akkor nagyon a szívére vette a dolgot....
Member
May 28 2012 11:00am
Quote (sylke @ May 28 2012 04:57pm)
legjobb post subon

Quote (Vismajor @ Jun 21 2010 07:22pm)
oh my fuck god

hopp, ez is abban a topicban volt
Go Back To Magyar Topic List
Prev1585960616293Next
Add Reply New Topic New Poll