Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Wed, 31 Dec 2008, 03:33)
dolgozni minek
hogy meg tobb donorstart vehess?

nem, tudod azert mert nekem nincsenek teletomve penzzel a szuleim mint neked, hogy szazezreket tartanak a fiokban, es meg ha tele is lennenek penzzel sem hagynam hogy eltartsanak, mert veled ellentetben en nem vagyok eletkeptelen fereg szar, aki masokon eloskodik
es az hogy a szamomra szukseges dolgokon felul mire szanom a sajat penzem amiert hetente 6 napban dolgozom karacsonykor is, majus elsejen is, ujevkor, etc ahhoz kibaszottul semmi kozod, foleg igy hogy eletedben 1 forintot sem mondhattal magadenak
mellesleg amig csak azt latod hogy "dihepsoksokcsillag" , es az egvilagon semmi mast nem tudsz a tortenetrol, eleg ostoba dolog azt hajtogatni (ez most nem csak neked szol) hogy "hu biztos eladtad az apadat hogy donolhass"
valoszinuleg nem hiszed el mennyi rl penzt szantam erre, csodalkoznal mennyire keveset, de mivel rohadtul semmi kozod nincs hozza ezert nem fogom elmondani
annyit azert elarulok hogy messze nem annyit mint amit a star mutat, erre nekem nincs penzem (foleg hogy csak pixelek)
csak annyit kerek hogy ne ugass be (foleg ok nelkul ne) legalabb azoknak akik probalnak megvedeni
ennyit errol
Quote (ButUCItsNotMeItsNotMyFamilyInUrH @ Wed, 31 Dec 2008, 04:20)
hat ha kulso szemmel neznem a dolgot en mar ott megakadnek hogy miert egy ilyen alavalo hazug tolvajjal alkuldozni? adja vissza a penzt aztan huzza ossze magat es legyen happy ha nem megyek vele a rendorsegre

telleg kivancsi vagyok a rendorsegen mit szolnanak ehhez az alkuhoz
leginkab korbeallnanak es pofanrohognenek amiert eddig huztad
buta vagy rici, es ezzel a topikkal sikerult azokat is magad ellen forditani akik esetleg eddig melletted voltak, mert random mindenkinek odanyogsz valami szart, bele sem gondolva hogy esetleg megbantod az illetot, dehat egy ilyen nolife szarnak mit szamit ez
remelem a kovetkezo ev is hasonloan ertelmesen telik majd a szamodra