Quote (TheStriker @ Sun, 24 Feb 2008, 05:13)
Soha nem mondtam, hogy az én sigeim olyan kibaszottkurvajok. Sigkészítés = grafikai művészet, ugyanolyan mint a festészet. Minél jobb "wow..." legyen, minél jobban eredeti, passzoljanak a szinek (ofc), és még sok más ... most nem fogom tudni elmagyarázni, mert eléggé összetett a dolog.
Én sem akarok veled flamewart kezdeni (mert mindjárt összesek olyan álmos vagyok

), meg ugyis 2 különböző nézetet vallunk, szal tök8 ki mit ír. Spec abszolut nem vettem magamra az "ugyanakkora senki vagy"ot, ízlések és pofonok, kinek mi tetszik.
De h pl miben marad le a (vegyük most) te currented Rawentől az én sigemtől? A fény az árnyékos helyről jön, és rácsapódik egy kis sár, a szinek eléggé "piszkosak", vagy hogymondjam szerintem, a text csak ugy ott van a sarokban, sehogy sem támogatja a csávót, egy focista meze elkezd benne bugyborékolni, ami lehet hogy nem gond, de jelen esetben nem tudom, mi a faszra jó. Rules exist to break them, tudom, de ezis csak az én véleményem volt...
Nah énis zuzok aludni, bb
joejszakat.
engem egyebkent hidegen hagy a sigkeszites, de.
peldaul amikor en tanitom olit starcraftozni, akkor az nem annyibol all, hogy elverem es azt mondom hogy "hat jo szarul jatszol, noob vagy", vagy replay megnezese utan sem azt mondom neki, hogy "hat joszar voltal b*zdmeg". amit en csinalok az az, hogy probalom udvariasan elmondani neki, hogy mit csinalt rosszul, hogy tudna rajta, vagy hogy kellene rajta javitania. ha neked az a celod, hogy itt megtanitsd a nalad kevesebbet tudokat valamire, atadj nekik valamit a tapasztalataidbol, akkor szerintem nem igy kene csinalnod mint ahogy azt most csinalod legtobb esetben.
ha meg nem, akkor meg NN MORALROMBOLAS imo.
e: az az "ugyanakkora senki vagy"-ot pedig azert mondtam, mert azon elegge meglepotdem, hogy : ,,Oli meg csak azért nincs ott ahol én" . lol wtf, oli mar akkor sigeket csinalt, amikor neked meg psed sem volt, szerintem nem jarsz elorebb olinal, eleg meresz dolog ilyet kijelenteni. de ha szerinted elolrebb jarsz, akkor mondd el, hogy miben?
This post was edited by Mesh2 on Feb 23 2008 09:38pm