d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Hon Topic
Prev1586587588589590828Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 47.25
Aug 5 2011 07:09pm
Quote (ecneB @ 5 Aug 2011 18:42)
siman elmegy carrynek, elobb hoznam ki krakent, mint chronost, sw-t.. etc... lehet vele gecijol gankelni, carry ability (splash), jó ini ulti, jo laning phase skill az elso.
igazából buzi sylnek kéne ráállnia wildsoulra, gecijol lehetne pusholni :D én pollyznék mondjuk.. oli hozna pharaot. etc csövesbor

apad fasza, mindig csak cikizni tudtok, pedig nekem is van olyan hero, amivel tudok jatszani azert :((
Member
Gold: Locked
Aug 6 2011 01:15am
Quote (Moonflow @ Aug 5 2011 04:19pm)
Mondjuk azt hozza tennem, mert gondolom nem nezted meg a videot amit postoltam a LoL es HoN kozti kulonbsegekrol, hogy ez nem olyan, mint a LoL, ahol tok mindegy, hogy ki kapja a killt, mert mindenkinek kell. HoNban altalaban a carryt feedelik fel, a tobbiek csak besegitenek. A Kraken az pont nem carry, szoval ne nagyon menj a killekre, ha lehet.

A LoLba se mindegy ki kapja a killt, mindig ad vagy ap carrynek szokták adni, ha láttál pár dreamhack meccset nem sokszor volt a supportnak killje ,de ebbe a gamebe én voltam carry mert top lane mentem (3v3)

e: megnéztem a videót amúgy, csak pár része felbaszott amikor azt mondta muszály riot pointsot venni ,hogy herokat kivegyél, mert amúgy egy évig tart.

This post was edited by championmath on Aug 6 2011 01:17am
Member
Aug 6 2011 03:05am
Quote (championmath @ 6 Aug 2011 08:15)
A LoLba se mindegy ki kapja a killt, mindig ad vagy ap carrynek szokták adni, ha láttál pár dreamhack meccset nem sokszor volt a supportnak killje ,de ebbe a gamebe én voltam carry mert top lane mentem (3v3)

e: megnéztem a videót amúgy, csak pár része felbaszott amikor azt mondta muszály riot pointsot venni ,hogy herokat kivegyél, mert amúgy egy évig tart.

Nem mondta, hogy muszaj...
Member
Aug 6 2011 04:35am
Member
Gold: 0.00
Warn: 100%
Aug 6 2011 04:37am
Quote (sylke @ Aug 6 2011 12:48am)
voltam immortal dampeerrel, és nem irta ki a statot, de a kojint hozzáadta

nekem semmit sem adott hozzá, most meg 3 loss egymás után mivel leavereket + nyomorult retardáltakat kaptam és OFC MINDET ELMENTETTE :))))))))))))))))))))))))))))))))
Member
Aug 6 2011 08:56am
Quote (Moonflow @ Aug 6 2011 11:05am)
Nem mondta, hogy muszaj...

,,League of legends eucourages you to pay real money to many things what effect the ingame experience including experience and currency boosts and champions takes extreamly long time to earn if you try to use the in game currency''

Érdekes soha nem éreztem úgy ,hogy most nem tudok anélkül játszani ,hogy xp boostot vennék vagy championoket riot pointsbol. Valaki aki sokkal jobban szeret Honozni csinált egy 25 perces videót amiben elmondja ,hogy a hon mennyivel jobb mint a lol , és ilyen hülyeségeket beszél ,hogy beleőrülsz ha nem költesz pénzt mert rengeteg idő mire meglesz egy champion, ehelyett mondhatta volna ,hogy a lol free játék a honért meg fizetni kell ,hogy megvedd. Szerintem egyébként ez is része a játéknak ,hogy magad unlockolod a champeket, nem hiszem ,hogy jobb lenne a játék ha minden game után vehetnél egy championt. Érdekes ez a ciderhelm még valami lol pályázatot is megnyert valami tutoriallal, meg külön youtube videót csinált minden limited edition karácsonyi skinnek, nem tudom mi lett ez a pálfordulás.

Ezt nem azért írtam mert szerintem bármelyik jobb mint a másik, engem pl most a hon jobban leköt főleg azzal játszok, csak nevetséges ,hogy belinkeled lol topicba ezt a videót és odaírod ,hogy tessék ez mutatja mennyivel jobb a hon mint a lol, lehetne csinálni videót ami a lolt mutatja fényesebb szemszögből, attól még az csak egy ember véleménye. Ha szerinted ennyivel jobb a hon akkor lehet anélkül is játszani azzal ,hogy a másik gamet szarnak néznéd
Member
Aug 6 2011 10:54am
ENCOURAGES. Szotarazd ki, pls. Ez hol jelenti azt, hogy MUSZAJ?
Amugy nagyon, nagyon sirsz most, ugy latom... Nem mondta, hogy HoN jobb, es ha odafigyeltel volna (sot imo teljesen vegig sem nezted a videot), akkor tudnad, hogy elmondja, hogy mindegyikben van olyan, amit jobban csinaltak meg, mint a masikban.

This post was edited by Moonflow on Aug 6 2011 10:58am
Member
Aug 6 2011 02:34pm
Quote (Moonflow @ Aug 6 2011 06:54pm)
ENCOURAGES. Szotarazd ki, pls. Ez hol jelenti azt, hogy MUSZAJ?
Amugy nagyon, nagyon sirsz most, ugy latom... Nem mondta, hogy HoN jobb, es ha odafigyeltel volna (sot imo teljesen vegig sem nezted a videot), akkor tudnad, hogy elmondja, hogy mindegyikben van olyan, amit jobban csinaltak meg, mint a masikban.

Nyilván nem nézek végig egy 25 perces videót ha már az elején látszik ,hogy hülyeségeket beszél ,de az egész videó ezt sugallja és az az idegesítő amikor postolod ezt a fost lol topicba ,hogy na tessék itt a bizonyíték, hon sokkal jobb mint lol kurvára nagy bizonyíték tényleg
Most köss már bele abba ,hogy nem must van a mondatban hanem encourages, olvasd el még1x a mondatot amit idéztem és hátha megérted a jelentését.
Bár nem csodálkozok ,hogy ez a ciderhelm ezt hiszi tessék pár videó ő nyilván ezek nélkül se tudott játszani mert lehetetlen volt: http://www.youtube.com/watch?v=6aeWSRlcrig, http://www.youtube.com/watch?v=lIk15I7SXeI&feature=relmfu, http://www.youtube.com/watch?v=ScYuUtO9EZQ&feature=relmfu, http://www.youtube.com/watch?v=h2rbd1Uz4zo&feature=relmfu
Member
Aug 6 2011 02:59pm
Quote (championmath @ 6 Aug 2011 21:34)
Nyilván nem nézek végig egy 25 perces videót ha már az elején látszik ,hogy hülyeségeket beszél ,de az egész videó ezt sugallja  és az az idegesítő amikor postolod ezt a fost lol topicba ,hogy na tessék itt a bizonyíték, hon sokkal jobb mint lol kurvára nagy bizonyíték tényleg
Most köss már bele abba ,hogy nem must van a mondatban hanem encourages, olvasd el még1x a mondatot amit idéztem és hátha megérted a jelentését.
Bár nem csodálkozok ,hogy ez a ciderhelm ezt hiszi tessék pár videó ő nyilván ezek nélkül se tudott játszani mert lehetetlen volt: http://www.youtube.com/watch?v=6aeWSRlcrig,  http://www.youtube.com/watch?v=lIk15I7SXeI&feature=relmfu,  http://www.youtube.com/watch?v=ScYuUtO9EZQ&feature=relmfu, http://www.youtube.com/watch?v=h2rbd1Uz4zo&feature=relmfu

Akkor en pedig nem olvasom vegig a postot, mert mar az elso mondatod balfaszsag. Nem beszelt abszolut hulyesegeket, vegigneztem, total realisan tekintette at a ket jatekot.
Cry more.

/e: latom meg mindig nem szotaraztad ki az encourages szot. Szo szerint BATORIT a forditasa. Ciderhelm kivette, mert ugy erezte, hogy neki tetszenek. Akkor most mi a faszomat sirsz meg mindig? HoN jobb game overall. Come at me.

This post was edited by Moonflow on Aug 6 2011 03:01pm
Member
Gold: 1,593.00
Aug 6 2011 03:32pm
Quote (Moonflow @ 6 Aug 2011 20:59)
Akkor en pedig nem olvasom vegig a postot, mert mar az elso mondatod balfaszsag. Nem beszelt abszolut hulyesegeket, vegigneztem, total realisan tekintette at a ket jatekot.
Cry more.

/e: latom meg mindig nem szotaraztad ki az encourages szot. Szo szerint BATORIT a forditasa. Ciderhelm kivette, mert ugy erezte, hogy neki tetszenek. Akkor most mi a faszomat sirsz meg mindig? HoN jobb game overall. Come at me.

LoLban több verseny van, több player, ezért atm a LoL megy jobban, bár kérdés hogy meddig, mert már 1 kis ideje ingyenes a HoN. Ami azt illeti hiába állítod szembe a két játékot, ugyan úgy fogsz találni mind a kettőbe hibát.
Pl egy nagyon egyszerű, hon egy kicsit bonyolultabb játék, kicsit sűrített lolhoz képest, gondolok itt például az 5v5 mapra, ahol első 20-30 játékban el se bírtam igazodni pedig nem először játszottam ilyesfajta játékokkal..
Ofc két külön játék, de megvan mind a kettőben az óriási különbségek és az óriási hasonlóságok is.

inb4 vmelyik okos elkezdi osztani az eszét hogy ez mekkora faszság
Go Back To Magyar Topic List
Prev1586587588589590828Next
Add Reply New Topic New Poll