Quote (Moonflow @ Aug 6 2011 11:05am)
Nem mondta, hogy muszaj...
,,League of legends eucourages you to pay real money to many things what effect the ingame experience including experience and currency boosts and champions takes extreamly long time to earn if you try to use the in game currency''
Érdekes soha nem éreztem úgy ,hogy most nem tudok anélkül játszani ,hogy xp boostot vennék vagy championoket riot pointsbol. Valaki aki sokkal jobban szeret Honozni csinált egy 25 perces videót amiben elmondja ,hogy a hon mennyivel jobb mint a lol , és ilyen hülyeségeket beszél ,hogy beleőrülsz ha nem költesz pénzt mert rengeteg idő mire meglesz egy champion, ehelyett mondhatta volna ,hogy a lol free játék a honért meg fizetni kell ,hogy megvedd. Szerintem egyébként ez is része a játéknak ,hogy magad unlockolod a champeket, nem hiszem ,hogy jobb lenne a játék ha minden game után vehetnél egy championt. Érdekes ez a ciderhelm még valami lol pályázatot is megnyert valami tutoriallal, meg külön youtube videót csinált minden limited edition karácsonyi skinnek, nem tudom mi lett ez a pálfordulás.
Ezt nem azért írtam mert szerintem bármelyik jobb mint a másik, engem pl most a hon jobban leköt főleg azzal játszok, csak nevetséges ,hogy belinkeled lol topicba ezt a videót és odaírod ,hogy tessék ez mutatja mennyivel jobb a hon mint a lol, lehetne csinálni videót ami a lolt mutatja fényesebb szemszögből, attól még az csak egy ember véleménye. Ha szerinted ennyivel jobb a hon akkor lehet anélkül is játszani azzal ,hogy a másik gamet szarnak néznéd