d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev15855865875885891257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 26.00
Mar 3 2014 12:44pm
Quote (Akizk @ 3 Mar 2014 14:28)
ez még mindig érdekel :DD

http://www.englishforum.ch/
Member
Gold: 24.00
Mar 4 2014 01:52am
Melyik izület védő lenne jobb?

Arthro Guard (biotech)

3 tabletta:

800 mg glükozamin
400 mg MSM
300 mg kondroitin
150 mg kollagén

vagy

MSM Glucosamine Chondroitin (myprotein)

3 tabletta:

MSM (Methylsulfonylmethane): 900mg
Glucosamine HCL: 750mg
Chondroitin Sulphate (90% Ex Marine): 600mg

Azt nem tudom hogy a Glükozamin HCL miben különbözik mint a sulfát ... mert hogy a myprotein-es az HCL
Member
Gold: 0.00
Mar 4 2014 01:59am
Quote (Tommy_hun @ 4 Mar 2014 08:52)

Arthro Guard (biotech)

3 tabletta:

800 mg glükozamin
    400 mg MSM
    300 mg kondroitin
    150 mg kollagén

vagy

3 tabletta:

Azt nem tudom hogy a Glükozamin HCL miben különbözik mint a sulfát ... mert hogy a myprotein-es az HCL

semmiben sem különbözik
én a myproteinest választanám
Member
Gold: 228.67
Mar 4 2014 05:45am
Quote (Tommy_hun @ 4 Mar 2014 08:52)

Arthro Guard (biotech)

3 tabletta:

800 mg glükozamin
    400 mg MSM
    300 mg kondroitin
    150 mg kollagén

vagy

3 tabletta:

a hcl az mgában stabil tehát a 750 mg az 750 mg glukozamin. a szulfát pedig sóval van stabilizálva ezért ott a 800mg-nak a 30%-a is lehet só, ami veszteség.

nem vennék ilyen izületvédős baszságokat mert rájöttem, hogy felesleges.a táplálék kiegészítő ipar egy nagy hazugság. egy nagy hazugságra épül az egész. fogyni akarsz? vegyed ezt meg ezt. nagy izomtömeget szeretnél? vegyed ezt meg ezt.
ami működik az illegális a legtöbb helyen. ami legális az nem működik. ezt nem lehet sokáig magyarázni.
itt van egy kisebb szürkezóna az úgynevezett "prohormonok" csoportja amik igazábol dizájner szteroidok. azok működnek. angliában legálisak is és simán rendelhetőek. egy két dizájner anyag erősebb mint a tesztoszteron. sokkal erősebb. superdrol, epistane, halodrol. ezek önmagukban is szteroidok nem csak igazi szteroidok előanyagai ahogy sokan azt csak gondolják. legálisan kapható anyagok amik hatnak is azok kb a koffein, cink, yohimbine hcl, d-vitamin. itt ki is merült a lista. nem véletlen minden menő fat-burner alapja a tablettánkénti 200 mg koffein. izomtömegre meg egyed a jumbot mert attól nagy leszel... nagy zsíros fos igen. 70gr szőlőcukor alappal. annak az árából már vehettél volna 12 tonna rizst meg 12 tonna zabpelyhet. ott a ch.
normális kaja, kardió, ch-val való játszás. tömegelésnél magas ch, közepes fehérje. zsírt ch-val együtt ne egyed az inzulin miatt. erre odafigyelsz. diétánál éhgyomorra alvás után megiszol egy kávét vagy inkább négyet vagy amennyit akarsz nemszámít bedobod a 10mg yohimbine hcl adagot és mész edzeni, kardiózni. utánna ha akarsz megiszol egy fehérjét. nem szőlőcukrot meg ilyen szarokat. sima fehérje 1 adag. otthon eszel valamennyi rizst csirkével meg párolt zöldségeket. meg túrót. a túró a barátod lesz. eszel napi 2x utánna éhgyomorra tevékenykedsz. itt muszáj mert ha csipegetsz meg eszegetsz akkor az inzulin miatt a tested nem fog zsírt bontani. diétánál elmész heti 4x edzeni. minden testrészt 2x. nem lesz ideje leépülni az izomzatnak ne aggodjál. hétvégén dupla annyi ch-t eszel mint az edzős napodon. hétfőn kezded elölről. tömeget akarsz? több ch-t eszel. de nem csokoládé meg fagylalt formátumban. rizs, zabpehelyében. zsírt enni kell de nem túlzásokba esni. a koleszterin kell a tesztoszteron termeléshez. este lefekvés előtt d-vitamin meg cink. jót alszol tőle. a cink egy antiösztrogén ami neked jó. én 90mg-t eszek lefekvés előtt. uhh egész sokat írtam...
Member
Gold: 3,000.00
Mar 4 2014 03:15pm
Quote (32rferkipper @ Mar 4 2014 12:45pm)
a hcl az mgában stabil tehát a 750 mg az 750 mg glukozamin. a szulfát pedig sóval van stabilizálva ezért ott a 800mg-nak a 30%-a is lehet só, ami veszteség.

nem vennék ilyen izületvédős baszságokat mert rájöttem, hogy felesleges.a táplálék kiegészítő ipar egy nagy hazugság. egy nagy hazugságra épül az egész. fogyni akarsz? vegyed ezt meg ezt. nagy izomtömeget szeretnél? vegyed ezt meg ezt.
ami működik az illegális a legtöbb helyen. ami legális az nem működik. ezt nem lehet sokáig magyarázni.
itt van egy kisebb szürkezóna az úgynevezett "prohormonok" csoportja amik igazábol dizájner szteroidok. azok működnek. angliában legálisak is és simán rendelhetőek. egy két dizájner anyag erősebb mint a tesztoszteron. sokkal erősebb. superdrol, epistane, halodrol. ezek önmagukban is szteroidok nem csak igazi szteroidok előanyagai ahogy sokan azt csak gondolják. legálisan kapható anyagok amik hatnak is azok kb a koffein, cink, yohimbine hcl, d-vitamin. itt ki is merült a lista. nem véletlen minden menő fat-burner alapja a tablettánkénti 200 mg koffein. izomtömegre meg egyed a jumbot mert attól nagy leszel... nagy zsíros fos igen. 70gr szőlőcukor alappal. annak az árából már vehettél volna 12 tonna rizst meg 12 tonna zabpelyhet. ott a ch.
normális kaja, kardió, ch-val való játszás. tömegelésnél  magas ch, közepes fehérje. zsírt ch-val együtt ne egyed az inzulin miatt. erre odafigyelsz. diétánál éhgyomorra alvás után megiszol egy kávét vagy inkább négyet vagy amennyit akarsz nemszámít bedobod a 10mg yohimbine hcl adagot és mész edzeni, kardiózni. utánna ha akarsz megiszol egy fehérjét. nem szőlőcukrot meg ilyen szarokat. sima fehérje 1 adag. otthon eszel valamennyi rizst csirkével meg párolt zöldségeket. meg túrót. a túró a barátod lesz. eszel napi 2x utánna éhgyomorra tevékenykedsz. itt muszáj mert ha csipegetsz meg eszegetsz akkor az inzulin miatt a tested nem fog zsírt bontani. diétánál elmész heti 4x edzeni. minden testrészt 2x. nem lesz ideje leépülni az izomzatnak ne aggodjál. hétvégén dupla annyi ch-t eszel mint az edzős napodon. hétfőn kezded elölről. tömeget akarsz? több ch-t eszel. de nem csokoládé meg fagylalt formátumban. rizs, zabpehelyében. zsírt enni kell de nem túlzásokba esni. a koleszterin kell a tesztoszteron termeléshez. este lefekvés előtt d-vitamin meg cink. jót alszol tőle. a cink egy antiösztrogén ami neked jó. én 90mg-t eszek lefekvés előtt. uhh egész sokat írtam...

az a fenyben van!
a tobbibol egy betut nem ertettem
Member
Mar 4 2014 09:06pm
Quote (32rferkipper @ 4 Mar 2014 12:45)

normális kaja, kardió, ch-val való játszás. tömegelésnél  magas ch, közepes fehérje. zsírt ch-val együtt ne egyed az inzulin miatt. erre odafigyelsz. diétánál éhgyomorra alvás után megiszol egy kávét vagy inkább négyet vagy amennyit akarsz nemszámít bedobod a 10mg yohimbine hcl adagot és mész edzeni, kardiózni. utánna ha akarsz megiszol egy fehérjét. nem szőlőcukrot meg ilyen szarokat. sima fehérje 1 adag. otthon eszel valamennyi rizst csirkével meg párolt zöldségeket. meg túrót. a túró a barátod lesz. eszel napi 2x utánna éhgyomorra tevékenykedsz. itt muszáj mert ha csipegetsz meg eszegetsz akkor az inzulin miatt a tested nem fog zsírt bontani. diétánál elmész heti 4x edzeni. minden testrészt 2x. nem lesz ideje leépülni az izomzatnak ne aggodjál. hétvégén dupla annyi ch-t eszel mint az edzős napodon. hétfőn kezded elölről. tömeget akarsz? több ch-t eszel. de nem csokoládé meg fagylalt formátumban. rizs, zabpehelyében. zsírt enni kell de nem túlzásokba esni. a koleszterin kell a tesztoszteron termeléshez. este lefekvés előtt d-vitamin meg cink. jót alszol tőle. a cink egy antiösztrogén ami neked jó. én 90mg-t eszek lefekvés előtt. uhh egész sokat írtam...

ezt a cink d vitaminos dolgot beprobalom
Member
Gold: 2.84
Warn: 10%
Mar 5 2014 12:58am
msotanában folyton leesik a cukrom, szerintetek mit csináljak? zabáljak csokit?
Member
Mar 5 2014 01:55am
Quote (RRC @ 5 Mar 2014 07:58)

igyal nitroglicerint
Member
Gold: 3,000.00
Mar 5 2014 02:05am
Quote (RRC @ Mar 5 2014 07:58am)

vedd fel
epic trole
Member
Mar 5 2014 02:09am
Quote (RRC @ 5 Mar 2014 07:58)

kis idő kell mig atszokik a tested a napi 2 tonna fankrol
Go Back To Magyar Topic List
Prev15855865875885891257Next
Add Reply New Topic New Poll