d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > World Of Warcraft > Magyar Módra
Prev15825835845855861887Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 80.00
Dec 9 2010 04:12pm
Quote (fezzy @ 9 Dec 2010 22:51)
ajha
igazából csak szeretném lekötni magam valami game-el, csak úgy funolás céljából, értitek..

értjük, viszont azért nem érdemes megvenni sztem hogy konkrétan a játék 70%-át ne használd:'D
Member
Gold: 21,511.00
Dec 9 2010 06:03pm
Quote (H4xooR @ 9 Dec 2010 22:45)
azért postoltam,mert szerintem kurvára jobb,mint a blizzféle. nem azért,mert VITSZES

"ololol"
Member
Gold: 931.79
Dec 10 2010 03:06am
elkezdett a guild raidelni. 2/12 és world rank 57. :)

Sajna nem fértem be a csapatba :( (10 fős)

This post was edited by iFeelAlone on Dec 10 2010 03:07am
Member
Gold: 0.71
Dec 10 2010 04:15am
Quote (bajcli @ 10 Dec 2010 01:03)
"ololol"

"bölcsészhippi"

deazért :hug:
Member
Gold: 85,550.00
Dec 10 2010 04:21am
en meg most kezdek el hct farmolni, remelem azert nemfognak hamar osszecsukni
amit megfigyeltem h sose vagyok 100% hpn, ergo a dsnek van ertelme is ! (wotlkban nemvolt.)

This post was edited by Floodban on Dec 10 2010 04:22am
Member
Dec 10 2010 04:25am
Quote (iFeelAlone @ 10 Dec 2010 11:06)
elkezdett a guild raidelni. 2/12 és world rank 57. :)

Sajna nem fértem be a csapatba :( (10 fős)

mondtamén, hogy kirúgnak!
gyere ravencrestre, ott van a sok ilyen számkivetett, akik máshol senkinek se kellenek :D

/e

Quote (Floodban @ 10 Dec 2010 12:21)
en meg most kezdek el hct farmolni, remelem azert nemfognak hamar osszecsukni
amit megfigyeltem h sose vagyok 100% hpn, ergo a dsnek van ertelme is ! (wotlkban nemvolt.)

de.

/e2 legalábbis pár bosson tuti.

This post was edited by bajcli on Dec 10 2010 04:26am
Member
Gold: 85,550.00
Dec 10 2010 04:27am
Quote (bajcli @ 10 Dec 2010 11:25)
de.

/e2 legalábbis pár bosson tuti.

eleg ritka tbh. meg bosson is
Member
Dec 10 2010 05:46am
Quote (Floodban @ 10 Dec 2010 12:27)
eleg ritka tbh. meg bosson is

akkor csak az én guildem ilyen noob, mer nekik van pár hc, amivel megszenvednek...
bár aszongyák, leginkább az a baj, hogy a healereknek kurvára fogy a manájuk.
Member
Gold: 80.00
Dec 10 2010 08:36am
:lol:
fs-en találtam:
Deathwing: Oké, ez a Twilight Club utolsó gyűlése, mielőtt beindítjuk a Cataclysm Hadműveletet. Névsorolvasás!

Cho’Gall: Tényleg szükség van erre? Csak öten vagyunk itt.

Deathwing: Cho’Gall, hiába beszélek neked. Ez az én csapatom, azt csináljuk, amit mondok, hiába is ugrálsz.

Al’Akir: Hülyegyerek.

Deathwing: Oké, szóval névsorolvasás. Lady Sinestra?

Sinestra: Itt.

Deathwing: Al’Akir?

Al’Akir: Itt.

Deathwing: Cho’Gall?

Cho’Gall: Ez hülyeség.

Deathwing: Kezdesz idegesíteni.

Cho’Gall: Nem, ez a sorolgatás az idegesítő. Csak körbe kéne nézned a teremben és láthatnád, ki van itt. Ez időpocsékolás.

Deathwing: Az az időpocsékolás, ha csak morogsz miatta. Megmondtam, hogy így fogjuk csinálni és kész, mert én vagyok Neltharion, a Pusztító. [pedig nem is, Silvester Stallone az...]

Cho’Gall: Ó, C’Thun’s nevére.

Deathwing: Csak mond, hogy itt vagy.

Cho’Gall: Jó, itt vagyok.

Deathwing: Oké, Ragnaros?

Ragnaros: BY FIRE BE PURGED!

(MINDENKI NEVET, KIVÉVE CHO’GALL.)

Deathwing: Ez jó volt, Rags. Te vagy a csapat bohóca, tesó! Ma együtt ebédelünk.

Ragnaros: TOO SOON!

Deathwing: Úgy értem, később, ebédidőben.

Ragnaros: TUDOM. CSAK SZIVATTALAK, TESÓ!

Deathwing: Ja! Ezt benéztem.

Sinestra: 11/10.

Al’Akir: Imádlak. Tiéd az Internet.

Cho’Gall: Nem tudom, mi volt ebben olyan vicces. Ugyanazt mondta, amit mindig is szokott.

Deathwing: Haver.

Al’Akir: Most úgy pofánbasználak.

Deathwing: Most kifejezetten utállak, Cho’Gall. De kurvára ám. De hagyjuk is, mert csak felbosszantom magam, térjünk vissza a névsorolvasáshoz. Én itt vagyok. Mindenki itt van.

Cho’Gall: Nem mintha ez olyan nagy újdonság lenne bárkinek is.

Ragnaros: HAVER!

Cho’Gall: Csak mondom.

Deathwing: Oké, csapjunk a lecsóba. Holnap török ki Deepholmból, rászabadítom zabolázhatatlanul lángoló bosszúvágyamat Azeroth-ra és minden ottélőre. Tiszta izgatott vagyok. Nézzük át a menetrendet. Először is, elrepülök Teldrassil felé.

Cho’Gall: Hogy szétcsapd Darnassust.

Deathwing: Nem. Nem megyek Darnassusba. Soha senki nem megy Darnassus-ba. Elpusztítom Auberdine-t.

Cho’Gall: Mi az az Auberdine? Sose hallottam még róla.

Deathwing: Hát csak a legnagyobb quest-hub Darkshore-ban. Mindenki szereti és teljesen le lesznek taglózva, ha meglátják, mit csinálok. Az a sok kis Night Elf meg Draenei majd jól kiesnek a hajókáikból, minden el fog pusztulni, teljesen összezavarodnak majd.

Cho’Gall: Darnassus és Exodar pont ott van a szomszédban. Miért nem csapod szét ezek közül valamelyiket?

Deathwing: Minden az ütemezésen múlik, te dagadt barom. Ha egyből felrobbantok egy várost, mégis hogy a fenébe vegyek lendületet és tartsam fent a drámát?

Cho’Gall: Ennek így semmi értelme.

Al’Akir: Haver.

Ragnaros: MINDENKI MEGÉRTI, CSAK TE NEM. HA NEM ÉRTED, NEM FOGJUK ELMAGYARÁZNI.

Deathwing: Mindegy is. Ezután a Barrens felé veszem az irányt, majd kettévágom az egészet. Utána feltöröm Uldumot. Azt hallottam, valamiféle macska-népség tanyázik ott.

Cho’Gall: Várj, és mi lesz Orgrimmarral? Azt hittem porigégetjük!

Deathwing: Megvan a menetrendünk. Választani kellett Orgrimmar és a macska-nép között és én a macska-népet választottam. Azért, mert ez az én csapatom.

Cho’Gall: Az egész terv arra ment ki, hogy bosszút álljunk a halandó fajokon. Erre kihagyjuk Orgrimmart, mert neked cicázni van kedved?

Deathwing: Cho’Gall, engem speciel nagyon is érdekel ez a macska-nép.

Sinestra: Ahogy minket is.

Deathwing: Esküszöm a Régi Istenekre, ha ezt elkúrod nekem, kinyírlak.

Cho’Gall: Kivéve ha valami cuki csillogó dolog el nem vonja a figyelmedet.

Al’Akir: Ez nem király.

Deathwing: Akárhogy is, elég nagy parasztság lenne lezúzni Orgrimmart, amikor Cairne Bloodhoofot gyászolják épp.

Cho’Gall: Cairne Bloodhoof meghalt? Te ölted meg?

Deathwing: Nem. Grimtotemék legyengítették valami méreggel és Garrosh véletlenül felszeletelte a baltájával, mint egy répát egy, a szokásosnál kissé hevesebb politikai vitában.

Cho’Gall: Hogy ölsz meg valakit véletlenül egy baltával?

Sinestra: Most ne ezzel foglalkozzunk. Amúgy simán.

Cho’Gall: Utálom Garrosh-t. Állandóan ordibál, ronda bőrgatyát hord és kicsi a feje.

Ragnaros: KUSSOJJÁ! GARROSH A FASZAGYEREK! ÉN TÉGED UTÁLLAK!

Al’Akir: Garrosh Hellscream egy szem kicsi fejébe több egyéniség szorult, mint a te két nagy mamlasz búrádba.

Deathwing: Cho’Gall csak fel szeretné hívni magára a figyelmet, de ne kényeztessük ilyesmivel. Lépjünk túl a negatív hozzáállásán. Miután végeztem Uldumban, átrepülök a másik kontinensre és széttöröm Loch Modan gátját és pusztítgatok egy kicsit Wetlands-ben. Ezután jön Stormwind.

Cho’Gall: Na végre, ez a beszéd.

Deathwing: Leszállok Stormwindben, össze-vissza fogok üvöltözni, valahogy így: RAAAWR! Mindeki sikongatva fog majd szaladgálni, valahogy így: “Jaj ne!”. És akkor én elrepülök majd, jót röhögve azon, hogy megszivattam mindenkit.

Cho’Gall: Várj, elmégy Stormwindbe és nem pusztítod el és nem ölsz meg mindenkit?

Deathwing: Ha megölök mindenkit, akkor senki nem marad, aki láthatná, mekkora király vagyok.

Cho’Gall: Ahogy én sem…

Deathwing: Haver.

Cho’Gall: Nem. Eddig ez volt a legjobb terv, amit valaha láttam, de mostmár nagyon gyérül hangzik.

Deathwing: Haver!

Sinestra: Ez így nem fasza, Cho’Gall.

Al’Akir: Hónapokig tervezgettük ezt.

Deathwing: Annyira ki nem állhatlak. Utálom, hogy kövér vagy és utálom azt az ostoba fejedet it.

Ragnaros: MELYIK BUTA FEJÉT UTÁLOD JOBBAN A KETTŐ KÖZÜL?

Deathwing: Hát ha választanom kellene, talán azt választanám, amelyiken az a kackiás kis bajuszka van.

Ragnaros: ÉN AZT UTÁLOM, AMELYIKEN HAL FÜLEI VANNAK MEG A NYAKÁN VAN A SZAKÁLLA!

Deathwing: De nemcsak a buta fejek miatt utálom. Ott van még a kövérsége. Olyan dagadt.

Ragnaros: OLYAN A SZAGA MINT SZÁZ DISZNÓNAK!

Cho’Gall: És mi van Sinestra otromba sebhelyeivel?

Al’Akir: Haver!

Deathwing: Haver!

Sinestra: Azt hittem, kedvelsz! Hogy mondhatsz ilyet?

(SINESTRA KIROHAN A TEREMBŐL)

Cho’Gall: Mi történt?

Al’Akir: Nem király.

Ragnaros: NE BESZÉLJ A SEBHELYEIRŐL! EZ A LEGÉRZÉKENYEBB PONTJA!

Deathwing: Te csak rombolni tudsz magad körül, igaz?

Cho’Gall: Hát, legalább egyvalakinek a nagy világ-romboló csapatból kéne, nem gondolod?
Member
Gold: 0.00
Dec 10 2010 08:53am
Go Back To Magyar Topic List
Prev15825835845855861887Next
Add Reply New Topic New Poll