fs-en találtam:
Deathwing: Oké, ez a Twilight Club utolsó gyűlése, mielőtt beindítjuk a Cataclysm Hadműveletet. Névsorolvasás!
Cho’Gall: Tényleg szükség van erre? Csak öten vagyunk itt.
Deathwing: Cho’Gall, hiába beszélek neked. Ez az én csapatom, azt csináljuk, amit mondok, hiába is ugrálsz.
Al’Akir: Hülyegyerek.
Deathwing: Oké, szóval névsorolvasás. Lady Sinestra?
Sinestra: Itt.
Deathwing: Al’Akir?
Al’Akir: Itt.
Deathwing: Cho’Gall?
Cho’Gall: Ez hülyeség.
Deathwing: Kezdesz idegesíteni.
Cho’Gall: Nem, ez a sorolgatás az idegesítő. Csak körbe kéne nézned a teremben és láthatnád, ki van itt. Ez időpocsékolás.
Deathwing: Az az időpocsékolás, ha csak morogsz miatta. Megmondtam, hogy így fogjuk csinálni és kész, mert én vagyok Neltharion, a Pusztító. [pedig nem is, Silvester Stallone az...]
Cho’Gall: Ó, C’Thun’s nevére.
Deathwing: Csak mond, hogy itt vagy.
Cho’Gall: Jó, itt vagyok.
Deathwing: Oké, Ragnaros?
Ragnaros: BY FIRE BE PURGED!
(MINDENKI NEVET, KIVÉVE CHO’GALL.)
Deathwing: Ez jó volt, Rags. Te vagy a csapat bohóca, tesó! Ma együtt ebédelünk.
Ragnaros: TOO SOON!
Deathwing: Úgy értem, később, ebédidőben.
Ragnaros: TUDOM. CSAK SZIVATTALAK, TESÓ!
Deathwing: Ja! Ezt benéztem.
Sinestra: 11/10.
Al’Akir: Imádlak. Tiéd az Internet.
Cho’Gall: Nem tudom, mi volt ebben olyan vicces. Ugyanazt mondta, amit mindig is szokott.
Deathwing: Haver.
Al’Akir: Most úgy pofánbasználak.
Deathwing: Most kifejezetten utállak, Cho’Gall. De kurvára ám. De hagyjuk is, mert csak felbosszantom magam, térjünk vissza a névsorolvasáshoz. Én itt vagyok. Mindenki itt van.
Cho’Gall: Nem mintha ez olyan nagy újdonság lenne bárkinek is.
Ragnaros: HAVER!
Cho’Gall: Csak mondom.
Deathwing: Oké, csapjunk a lecsóba. Holnap török ki Deepholmból, rászabadítom zabolázhatatlanul lángoló bosszúvágyamat Azeroth-ra és minden ottélőre. Tiszta izgatott vagyok. Nézzük át a menetrendet. Először is, elrepülök Teldrassil felé.
Cho’Gall: Hogy szétcsapd Darnassust.
Deathwing: Nem. Nem megyek Darnassusba. Soha senki nem megy Darnassus-ba. Elpusztítom Auberdine-t.
Cho’Gall: Mi az az Auberdine? Sose hallottam még róla.
Deathwing: Hát csak a legnagyobb quest-hub Darkshore-ban. Mindenki szereti és teljesen le lesznek taglózva, ha meglátják, mit csinálok. Az a sok kis Night Elf meg Draenei majd jól kiesnek a hajókáikból, minden el fog pusztulni, teljesen összezavarodnak majd.
Cho’Gall: Darnassus és Exodar pont ott van a szomszédban. Miért nem csapod szét ezek közül valamelyiket?
Deathwing: Minden az ütemezésen múlik, te dagadt barom. Ha egyből felrobbantok egy várost, mégis hogy a fenébe vegyek lendületet és tartsam fent a drámát?
Cho’Gall: Ennek így semmi értelme.
Al’Akir: Haver.
Ragnaros: MINDENKI MEGÉRTI, CSAK TE NEM. HA NEM ÉRTED, NEM FOGJUK ELMAGYARÁZNI.
Deathwing: Mindegy is. Ezután a Barrens felé veszem az irányt, majd kettévágom az egészet. Utána feltöröm Uldumot. Azt hallottam, valamiféle macska-népség tanyázik ott.
Cho’Gall: Várj, és mi lesz Orgrimmarral? Azt hittem porigégetjük!
Deathwing: Megvan a menetrendünk. Választani kellett Orgrimmar és a macska-nép között és én a macska-népet választottam. Azért, mert ez az én csapatom.
Cho’Gall: Az egész terv arra ment ki, hogy bosszút álljunk a halandó fajokon. Erre kihagyjuk Orgrimmart, mert neked cicázni van kedved?
Deathwing: Cho’Gall, engem speciel nagyon is érdekel ez a macska-nép.
Sinestra: Ahogy minket is.
Deathwing: Esküszöm a Régi Istenekre, ha ezt elkúrod nekem, kinyírlak.
Cho’Gall: Kivéve ha valami cuki csillogó dolog el nem vonja a figyelmedet.
Al’Akir: Ez nem király.
Deathwing: Akárhogy is, elég nagy parasztság lenne lezúzni Orgrimmart, amikor Cairne Bloodhoofot gyászolják épp.
Cho’Gall: Cairne Bloodhoof meghalt? Te ölted meg?
Deathwing: Nem. Grimtotemék legyengítették valami méreggel és Garrosh véletlenül felszeletelte a baltájával, mint egy répát egy, a szokásosnál kissé hevesebb politikai vitában.
Cho’Gall: Hogy ölsz meg valakit véletlenül egy baltával?
Sinestra: Most ne ezzel foglalkozzunk. Amúgy simán.
Cho’Gall: Utálom Garrosh-t. Állandóan ordibál, ronda bőrgatyát hord és kicsi a feje.
Ragnaros: KUSSOJJÁ! GARROSH A FASZAGYEREK! ÉN TÉGED UTÁLLAK!
Al’Akir: Garrosh Hellscream egy szem kicsi fejébe több egyéniség szorult, mint a te két nagy mamlasz búrádba.
Deathwing: Cho’Gall csak fel szeretné hívni magára a figyelmet, de ne kényeztessük ilyesmivel. Lépjünk túl a negatív hozzáállásán. Miután végeztem Uldumban, átrepülök a másik kontinensre és széttöröm Loch Modan gátját és pusztítgatok egy kicsit Wetlands-ben. Ezután jön Stormwind.
Cho’Gall: Na végre, ez a beszéd.
Deathwing: Leszállok Stormwindben, össze-vissza fogok üvöltözni, valahogy így: RAAAWR! Mindeki sikongatva fog majd szaladgálni, valahogy így: “Jaj ne!”. És akkor én elrepülök majd, jót röhögve azon, hogy megszivattam mindenkit.
Cho’Gall: Várj, elmégy Stormwindbe és nem pusztítod el és nem ölsz meg mindenkit?
Deathwing: Ha megölök mindenkit, akkor senki nem marad, aki láthatná, mekkora király vagyok.
Cho’Gall: Ahogy én sem…
Deathwing: Haver.
Cho’Gall: Nem. Eddig ez volt a legjobb terv, amit valaha láttam, de mostmár nagyon gyérül hangzik.
Deathwing: Haver!
Sinestra: Ez így nem fasza, Cho’Gall.
Al’Akir: Hónapokig tervezgettük ezt.
Deathwing: Annyira ki nem állhatlak. Utálom, hogy kövér vagy és utálom azt az ostoba fejedet it.
Ragnaros: MELYIK BUTA FEJÉT UTÁLOD JOBBAN A KETTŐ KÖZÜL?
Deathwing: Hát ha választanom kellene, talán azt választanám, amelyiken az a kackiás kis bajuszka van.
Ragnaros: ÉN AZT UTÁLOM, AMELYIKEN HAL FÜLEI VANNAK MEG A NYAKÁN VAN A SZAKÁLLA!
Deathwing: De nemcsak a buta fejek miatt utálom. Ott van még a kövérsége. Olyan dagadt.
Ragnaros: OLYAN A SZAGA MINT SZÁZ DISZNÓNAK!
Cho’Gall: És mi van Sinestra otromba sebhelyeivel?
Al’Akir: Haver!
Deathwing: Haver!
Sinestra: Azt hittem, kedvelsz! Hogy mondhatsz ilyet?
(SINESTRA KIROHAN A TEREMBŐL)
Cho’Gall: Mi történt?
Al’Akir: Nem király.
Ragnaros: NE BESZÉLJ A SEBHELYEIRŐL! EZ A LEGÉRZÉKENYEBB PONTJA!
Deathwing: Te csak rombolni tudsz magad körül, igaz?
Cho’Gall: Hát, legalább egyvalakinek a nagy világ-romboló csapatból kéne, nem gondolod?