Quote (S4nyy @ Feb 27 2014 10:01pm)
aki 20kg felesleggel indul az genetikailag könnyebben vissza is szedi azt egy tömegnövelő étrendel mint aki mondjuk 45kgről szedte össze magát, de szólj ha rosszul gondolom
tápkieget ajánlani faszság, de igazából amit mondtam mégis oké? miről beszélsz ember?

senki ne mondja, hogy edzés utáni gyorsan felszívódó fehérje bevitel fölös
a kajálj normálisan elég tág fogalom ebben igazad van, nyilván nem sikerült körvanalaznod nem a te hibád remélem ő nagyjából megértette mire gondolok
állíts össze nekem légyszives egy tömegnövelő étrendet ahol csak és kizárólag izomtömeg gyarpodást fog elérni zsirosodás nélkül. ha megvan küld el a body.buildernek is mert ők sem találtak még ki ilyet. ha tömegnövelsz hízol, ha a genetikád olyan, lehet többet zsírosodsz/vizesedsz mint izmosodsz. ha olyan kaját eszel ami inkább fehérjére van kihegyezve alacsonyabb szénhidrátbevitel mellett akkor az már nem tömegnövelés. olyan nincs hogy egyszerre testzsír%ot csökkentesz és izomtömeget növelsz, ha mégis megvan pm-be várom a "norbititkot".
ha mégis van kérdésed szívesen megválaszolom
Igen szólok, hogy rosszul gondolod, nem hízza vissza genetikailag könnyebben, akkor hízza vissza, ha ugyanazt az életmódot kezdi élni mint a fogyás előtt, genetikának semmi köze hozzá.
Miből szűrted le, hogy szerintem okés amit mondtál mikor 4 sorban emeltem ki azokat a fő részeket, amivel nem értettem egyet, szövegértelmezés?
Mikor mondtam, hogy az edzés utáni gyorsan felszívódó fehérje fölös lenne? Csupán arra akartam rávilágítani, hogy valakinek akinek semmit nem tudsz az étrendjéről,
edzéséről nem tudom mi alapján állapítod meg, hogy creatinre lenne szüksége, vagy akár fehérjére? Igen bazdmeg nem sikerült körvonalaznom, mert nem lehet, egy postban körvonalazni,
Pláne, hogy mindenkinek más amit már írtam az imént,
Mi a faszt értett volna meg abból, hogy normálisan kajálj? Van egy ilyen univerzálisan elfogadott étrend normális kaja néven ami mindenkinek beválik?
Utolsó három sor szarral nem tudok mit kezdeni, nem tudom ez hova kapcsolódik, mert nem állítottam ilyeneket, bár azért azt kiragadnám, hogy
,,ami inkább fehérjére van kihegyezve alacsonyabb szénhidrátbevitel mellett akkor az már nem tömegnövelés" Miért ne lenne az?
Nem a makrotápanyagok arányától függ bazdmeg, hanem, a kalória mennyiségtől beviheted fehérjéből és zsírból is nulla szénhidráttal ha több lesz mint amit elégetsz, hízni fogsz,
Egyébként kezdőknél van, hogy csökken a testzsír miközben az izommennyiség nő, de ez tény, hogy ritka.