d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Dota2 Topic
Prev157585960614683Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 279.00
Jan 6 2012 08:16am
Quote (Rawen @ 6 Jan 2012 16:12)
az amerikai focihoz tudnám ezt hasonlítani,ahol az offense látványos meg minden de mégis a defense nyeri a bajnokságot,ott megy az igazi taktikai csata és bizony a laikusok ezt nem látják.pont ezért nem egy spectator sport a dota,ha valaki csak úgy megnéz egy meccset fogalma sincs mi történik.szerintem nem is lesz az vagy ha mégis akkor nem hiszem,h jót fog ez tenni neki.lehet,h jó lesz nézni de ha elveszik a mind game mögötte akkor elveszik a legjobb része amit csak bizonyos idő után tud élvezni az ember de valahogy ez a legélvezetesebb.pont ezért gondolom,h kínai dota>all.

a folamatos ward & anti ward roam gank is beletartozik a mind gamebe imo. vagy mire gondoltal pontosan? egyszeruen ezt tartom a legfairebb jatekmenetnek alapvetoen hulyet kapok a hard carryktol.
Member
Gold: 2,516.03
Warn: 10%
Jan 6 2012 08:21am
Quote (ecneB @ Jan 6 2012 03:16pm)
a folamatos ward & anti ward roam gank is beletartozik a mind gamebe imo. vagy mire gondoltal pontosan? egyszeruen ezt tartom a legfairebb jatekmenetnek alapvetoen hulyet kapok a hard carryktol.

pedig nincs is annál jobb érzés, mint amikor a bootsos void beirja hogy ME MID ))))
Member
Gold: 23,221.48
Jan 6 2012 08:24am
Quote (lakatosmegatron @ 6 Jan 2012 15:21)
pedig nincs is annál jobb érzés, mint amikor a bootsos void beirja hogy ME MID ))))

de van
mikor pugnanal meglatod a battlefury-t
vagy slardarnal az aghanimot
Member
Gold: 0.00
Jan 6 2012 08:29am
Quote (ecneB @ 6 Jan 2012 15:16)
a folamatos ward & anti ward roam gank is beletartozik a mind gamebe imo.  vagy mire gondoltal pontosan? egyszeruen ezt tartom a legfairebb jatekmenetnek alapvetoen hulyet kapok a hard carryktol.

igen beletartozik de a tények mégis azt mutatják,h nem működik.a probléma a gankeléssel,h nem a lehető legjobban használod ki a nyersanyagokat,nem oda megy a resource ahova megéri.egyébként én most a full gank line upokra gondolok,normális carry nélkül.az,h van 1-2 ganker az standard de még így is elég kevés sikeres kill van,hiába hozták be a smokeot ami azért sokat lendített a dolgon.mire gondolsz azzal,h a gank a fair?mindkét teamnek megvan a lehetősége arra,h olyan stílusban játsszon ahogy akar.ha van lane controllod akkor be tudod fejezni a gamet mielőtt az ellenfél hard carryje durva lesz de akár outfarmolhatod is.egyébként arra gondoltam,h pl az európai teamek nem tudják gankelni a kínaikat mert olyan szinten tökéletes a positioning és map control,h egyszerűen kb lehetetlen.most éppen push a divat de pont azért voltak a hosszú gamek mert máshogy nem lehetett nyerni,ha ganket hoztál nem tudtál ölni és kikaptál late gameben.
azt sem tudom mikor gépeltem utoljára ennyit.

This post was edited by Rawen on Jan 6 2012 08:34am
Member
Jan 6 2012 08:34am
Quote (Rawen @ 6 Jan 2012 15:29)
igen beletartozik de a tények mégis azt mutatják,h nem működik.a probléma a gankeléssel,h nem a lehető legjobban használod ki a nyersanyagokat,nem oda megy a resource ahova megéri.egyébként én most a full gank line upokra gondolok,normális carry nélkül.az,h van 1-2 ganker az standard de még így is elég kevés sikeres kill van,hiába hozták be a smokeot ami azért sokat lendített a dolgon.mire gondolsz azzal,h a gank a fair?mindkét teamnek megvan a lehetősége arra,h olyan stílusban játsszon ahogy akar.ha van lane controllod akkor be tudod fejezni a gamet mielőtt az ellenfél hard carryje durva lesz de akár outfarmolhatod is.egyébként arra gondoltam,h pl az európai teamek nem tudják gankelni a kínaikat mert olyan szinten tökéletes a positioning és map control,h egyszerűen kb lehetetlen.most éppen push a divat de pont azért voltak a hosszú gamek mert egyszerűen máshogy lehetett nyerni,ha ganket hoztál nem tudtál ölni és egyszerűen kikaptál late gameben.

nah latod pont ezert nem erdekel engem a comp scene
50 min farm utan 5 perc alatt eldol a game
ez kb olyan mint a favagas
Member
Jan 6 2012 08:35am
Quote (InfamousMythos @ 6 Jan 2012 15:34)

hát igen de ez akkor van,ha nem látod a szépségét :d
deal with it
Member
Gold: 0.08
Jan 6 2012 08:36am
Quote (Rawen @ Jan 6 2012 04:29pm)
igen beletartozik de a tények mégis azt mutatják,h nem működik.a probléma a gankeléssel,h nem a lehető legjobban használod ki a nyersanyagokat,nem oda megy a resource ahova megéri.egyébként én most a full gank line upokra gondolok,normális carry nélkül.az,h van 1-2 ganker az standard de még így is elég kevés sikeres kill van,hiába hozták be a smokeot ami azért sokat lendített a dolgon.mire gondolsz azzal,h a gank a fair?mindkét teamnek megvan a lehetősége arra,h olyan stílusban játsszon ahogy akar.ha van lane controllod akkor be tudod fejezni a gamet mielőtt az ellenfél hard carryje durva lesz de akár outfarmolhatod is.egyébként arra gondoltam,h pl az európai teamek nem tudják gankelni a kínaikat mert olyan szinten tökéletes a positioning és map control,h egyszerűen kb lehetetlen.most éppen push a divat de pont azért voltak a hosszú gamek mert máshogy nem lehetett nyerni,ha ganket hoztál nem tudtál ölni és  kikaptál late gameben.
azt sem tudom mikor gépeltem utoljára ennyit.

te hol szoktal ilyen gameket nézni? adhatnál valami linket hogy okosodjak
Member
Jan 6 2012 08:38am
Quote (Liliomtipro @ 6 Jan 2012 15:36)

lol neked felesleges :DDDD
Member
Jan 6 2012 08:38am
Quote (Liliomtipro @ 6 Jan 2012 15:36)

ez tavaly előtt volt divat most már push van de azért itt nézegess
http://www.dotacommentaries.com/
http://www.youtube.com/user/LuminouStudios
ez meg live stream de itt inkább csak a hype megy nem annyira az analysis-> http://www.joindota.com/en/start/

Quote (InfamousMythos @ 6 Jan 2012 15:34)

ja meg mint írtam most már 30 perces game vannak

This post was edited by Rawen on Jan 6 2012 08:39am
Member
Gold: 0.08
Jan 6 2012 08:43am
Quote (InfamousMythos @ Jan 6 2012 04:38pm)
lol neked felesleges :DDDD

élned is felesleges

Quote (Rawen @ Jan 6 2012 04:38pm)
ez tavaly előtt volt divat most már push van de azért itt nézegess
http://www.dotacommentaries.com/
http://www.youtube.com/user/LuminouStudios
ez meg live stream de itt inkább csak a hype megy nem annyira az analysis-> http://www.joindota.com/en/start/

ja meg mint írtam most már 30 perces game vannak

köszi
Go Back To Magyar Topic List
Prev157585960614683Next
Add Reply New Topic New Poll