Quote (Mesh2 @ Sun, 24 Feb 2008, 01:16)
nem zavar hogy 1 ido utan mar a velemenyedet senki nem fogja komolyan venni?

n flame miatt kerdezem
szerintem nem zavarja, mert neki abszolút nem érdeke, hogy komolyan vegyék a véleményét.
egyébként ha _kikérik_ a véleményét (márpedig általában azt szokták ideírni, hogy "vélemények?", nem pedig azt, hogy "mindenki írja le a véleményét, Konit kivéve"), akkor miért ne írná le, hogy az adott sig szar?
nekem se tetszik az itteni sigek ~80%-a, csak én nem írom le mindre, külön-külön, hogy "fos", mert mivel én kb semmit nem tudok felmutatni gfx-ben, az én véleményem marhára nem mérvadó.
aki meg kicsit is ismeri Konit, tudja, hogy elég régóta + elég komolyan foglalkozik a témával, úgyhogy igenis érdemes komolyan venni a véleményét.
igaz, nem bánik kesztyűs kézzel az emberekkel, de ha valaki azért nem veszi komolyan, mert az esetek 90%-ában azt írja, hogy "szar", és felbuzdulva azon, hogy "Koni úgyis mindig azt mondja, hogy szar, ezért nem kell komolyan venni", továbbra is egy-az-egyben-tutorial-alapján, mindenféle ötlet nélkül csinál sigeket, az szerintem butus.
természetesen buzi vagyok Koniba, de szerintem még mindig érdemesebb a hozzáértők kritikáját meghallgatni (ugyanis ha valaki rákérdez, hogy mi a baja, le is írja, hogy min kéne javítani), mint homokba dugni a fejedet, és kiröhögni...
gn8