d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Official Gyúrós Topik > Minden Ami Testedzéshez Kapcsolódik
Prev15735745755765771257Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jan 18 2014 05:38am
Quote (Norbi1one4all @ 18 Jan 2014 11:31)
nyilván ezen változtatni fogok

én személy szerint semmi tejet nem iszom, (nem azért mert nem szeretem, egyszerűen nincs rá igény) szerintem neked sem kellene eröltetned, inkább másból vigyél be fehérjét
nem lehetsz túl pufók, ugyh szerintem tömegnövelőzhetnél is( persze ezzel együtt jár a több kardió) és legalább reggel több szénhidrátot viszel be a két vastag szelet kenyér mellé...
két hónap után szerintem felbonthatnád az edzéstervedet izom csoportokra,de inkább 3 napra ( ha már csak felsőtestre edzel)
nem karral kezdeném az edzést, mivel pl egy fáradt tricepszel nem tudom, hogy akarsz egészségesen lemellezni....
a lerítak alapján megérné beruháznod 1-2 személyi edzős órára, aki étrendel kapcsolatban is ad tippeket és persze megmutatja, hogy mit hogyan kell szabályossan, esetleg kérdezősködhetsz itt és kapod a minden jellegű szakértelmet nélkülöző válaszokat vagy szépen tapasztalat szerzés útján majd belerázódsz a dolgokba...
Member
Jan 21 2014 01:17pm
mikor szoktatok lejárni a terembe? van fix időpont vagy ahogy belefér?

én általában este 10 után mert akkor alig vannak

http://1.ii.gl/uVR2xV.png

havi 20 euróért egész jó egyébként, van zsákoló terem pontózógéppel meg még pár dologgal ami számomra tök fontos, nőknek meg spinning terem, másikban ilyen buzi nagy kivetítőn be tudják állítani a programot maguknak, +trx és az egész konditerem nagyon nagy, tiszta és modern érzetet kelt
rengeteg jó csaj jár, ha éppen délután megyek akkor kánaán az egész a szemeimnek
Member
Jan 22 2014 12:44am
Quote (sr08 @ 21 Jan 2014 20:17)

havi 20 euróért egész jó egyébként, van zsákoló terem pontózógéppel meg még pár dologgal ami számomra tök fontos, nőknek meg spinning terem, másikban ilyen buzi nagy kivetítőn be tudják állítani a programot maguknak, +trx és az egész konditerem nagyon nagy, tiszta és modern érzetet kelt
rengeteg jó csaj jár, ha éppen délután megyek akkor kánaán az egész a szemeimnek

20 eur az eleg jo, azthinne az ember becsben dupla Ennyi minimum
én mostanában del korul jarok, jobban szeretek világosban edzeni
Member
Gold: 26.00
Jan 22 2014 03:49am

Fél 9 körül járok, mivel meló után frissen szeretem elkészíteni a barna rizs + csirkét illetve kaja után még pihenek 1-1,5 órát.

Pesten az Allee-ban lévő GildaMaxba járok ami havi 18K-ba kerülne de szerencsére nekem ingyen van mert a cég ad sportkártyát. Amúgy nevetségesen túl van árazva a hely szerintem mivel ennyi pénzért már igényesebb termet várna az ember: Húzódzkodó rúdról a gumi le van szakadva, volt hogy több hónapig nem volt kijelző az evezőgépen, 3 elliptikus trénerből 2 nem működik néha, a wcben tömény húgyszag, hiányzik pár gépből a súlyok rögzítéséhez az a kis fémrúd, stb ...

Mondjuk nekem edzéshez elég egy rúd is amin húzódzkodok (najó meg még pár alapgép) a többit kb leszarom, de ha fizetnem kéne érte, biztos valami olcsóbb helyet választanék.

Februártól Zürichben ide fogok járni valószínüleg: http://www.nordfit.ch/home/frameset.htm
Átszámolva havi 20K-ba fog kerülni, szóval kb ugyanannyi mint magyarországon a Gilda. Kiváncsi vagyok mekkora különbség lesz felszerelésben meg igényességben egy magyar konditeremhez képest.

This post was edited by ace07 on Jan 22 2014 03:49am
Member
Jan 22 2014 03:58am
Quote (ace07 @ 22 Jan 2014 10:49)
Fél 9 körül járok, mivel meló után frissen szeretem elkészíteni a barna rizs + csirkét illetve kaja után még pihenek 1-1,5 órát.

Pesten az Allee-ban lévő GildaMaxba járok ami havi 18K-ba kerülne de szerencsére nekem ingyen van mert a cég ad sportkártyát. Amúgy nevetségesen túl van árazva a hely szerintem mivel ennyi pénzért már igényesebb termet várna az ember: Húzódzkodó rúdról a gumi le van szakadva, volt hogy több hónapig nem volt kijelző az evezőgépen, 3 elliptikus trénerből 2 nem működik néha,  a wcben tömény húgyszag, hiányzik pár gépből a súlyok rögzítéséhez az a kis fémrúd, stb ...

Mondjuk nekem edzéshez elég egy rúd is amin húzódzkodok (najó meg még pár alapgép) a többit kb leszarom, de ha fizetnem kéne érte, biztos valami olcsóbb helyet választanék.

Februártól Zürichben ide fogok járni valószínüleg: http://www.nordfit.ch/home/frameset.htm
Átszámolva havi 20K-ba fog kerülni, szóval kb ugyanannyi mint magyarországon a Gilda. Kiváncsi vagyok mekkora különbség lesz felszerelésben meg igényességben egy magyar konditeremhez képest.

nyitástól kb fél évig én is oda jártam, aztán meguntam, hogy egy valag pénzért nem kapok mást mint várakozással eltöltött időt, mivel a terem kicsi, de cserébe kibaszottul sokan járnak akiknek a fele csak foglalta a gépet és beszélgetett
én általában este 6-7 fele járok edzeni, kajálás után 1,5-2 órával
edzés után még 1 étkezés meg túró és meg is volt a napi testépítéshez szükséges minden teendő :thumbsup:
Member
Jan 22 2014 05:56am
Anno betettem magamról profilomba (fényképalbum) egy képet, ilyen gyúrós. Kb 2 hét alatt lett 500 view meg 1 tucat komment, hogy a faszba láthatta ennyi ember??

Quote (S4nyy @ 22 Jan 2014 10:58)
nyitástól kb fél évig én is oda jártam, aztán meguntam, hogy egy valag pénzért nem kapok mást mint várakozással eltöltött időt, mivel a terem kicsi, de cserébe kibaszottul sokan járnak akiknek a fele csak foglalta a gépet és beszélgetett
én általában este 6-7 fele járok edzeni, kajálás után 1,5-2 órával
edzés után még 1 étkezés meg túró és meg is volt a napi testépítéshez szükséges minden teendő  :thumbsup:

Ezek alapján egy nagyon jó hely lehet, ennyiért főleg :D
Mondjuk itt vidéken egy cutler gym havibérlet is 6500 (a teljes 8) és profi terem.

This post was edited by fahrii on Jan 22 2014 06:04am
Member
Gold: 2,280.00
Jan 22 2014 09:16am
Tisztelt Kolléga Urak!

Miután rám üvöltöttek, hogy offtopic vok, ide is postolom a (szerintem) érdekes linket:

www.hadkiegeszites.hu/pub/docs/tartalekos/7-2006-hm-rendelet-fizikai.doc

Amúgy 3 szellős oldal után 4-37. oldal táblázat a fekvőtámasz, felülés és 1600m gyaloglás ffi/nő korosztályos pont kiszámításához, utolsó két oldalban meg leírja a katonai felméréskor szabályos ft fü és gy kritériumait. Bő öt perc alatt el lehet olvasni a lényeget.

Ez egy tényleges lehetőség, hogy gyakorlatilag pénzt keressen az ember a testépítéssel. Ha ugyanis jelentkezel műveleti tartalékos katonának, megfelelsz az egészségügyi és a pszichológiai szűrésen, s ha jól teljesíted a fizikai felmérést is, akkor szerződést kötnek veled, s kapsz évente félhavi minimálbért rendelkezésre állási díjként + amikor tényleg behívnak, szolgálati díjat. Ez első évben max 25 nap utána 15 nap + 3 évente lehet jelentkezni max 6 hónap szolgálatra. Bármikor egyoldalúan felmondható, ha olyan időpontban akarnak behívni, amikor neked nem jó. Ha megvan az egyetemi v főiskolai diploma, lehet jelentkezni tiszti képzésre, na itt már számít a diploma minősítése, de kb ugyanannyira a fizikai (azaz sport) teljesítmény is.

Jelenleg a bevonulók 2014. július 16-tól aug. 8-ig lesznek behívva, ez rendfokozat nélkül is kb nettó 50.000, Ft, a teljes ellátás mellett, meg mondjuk eredményesen kell teljesíteni a kiképzést (lövészet, kézigránát, robbantás, terep- és menetgyakorlat stb, sok elmélet is van, robbanóanyagok, IED-k stb) Nekem, mivel őrnagyként voltam, kb 130.000-et utaltak tavaly.

Bővebben a toborzóirodákon lehet érdeklődni

ToldiSenior, the Templar Knight
műveleti tartalékos honvéd őrnagy
a Magyar Tartalékosok Szövetsége Budapesti Szervezet alelnöke - ez konkrétan igaz LoL RoFL gl hf bb
Member
Jan 22 2014 09:28am
Hát a fizikai felmérésen szerintem elég lazán átmennék (azért csak intenzív gyaloglással kezdem a reggeleket, 6-7 év edzés után meg csak lenyomnám azt a pár fekvőtámaszt, főleg ha előtte készülök is rá).
De én nem vagyok való ilyen helyre, hiába a $$$$ :D
Member
Gold: 3,000.69
Jan 22 2014 09:41am

általában 11 és 2 között járok (ilyenkor vannak kevesen), kicsit lepra a terem, de 100m-re van a lakástól, és havi bérlet 6000 diákkal, aminél olcsóbb nem nagyon van (én ráadásul 16 alkalmasat szoktam venni 7500-ért, elég bestbuy és ~1.5 hónapig elég)

This post was edited by My_Acc_Is_Bazur on Jan 22 2014 09:41am
Member
Jan 22 2014 10:13am
Quote (fahrii @ 22 Jan 2014 12:56)
Anno betettem magamról profilomba (fényképalbum) egy képet, ilyen gyúrós. Kb 2 hét alatt lett 500 view meg 1 tucat komment, hogy a faszba láthatta ennyi ember??

Ezek alapján egy nagyon jó hely lehet, ennyiért főleg :D
Mondjuk itt vidéken egy cutler gym havibérlet is 6500 (a teljes 8) és profi terem.

én most Kiss Jenő termébe járok, 2 perc sétára van a lakástól, 8600 a havi diák, nem legújabb gépek vannak, de felépítésre összehasonlíthatatlanul jobb egy life1welness vagy gilda teremnél ahol 15 alatt nem kapsz semmit
Go Back To Magyar Topic List
Prev15735745755765771257Next
Add Reply New Topic New Poll