Quote (S4nyy @ Jan 17 2014 02:07pm)
65 kg és mégis van zsír? milyen magas? hány éves? a fehérje amit por formájában viszel be ekkora testömeghez elég kéne hogy legyen, miből áll a "rendes kaja"?
ha zsírosodsz akkor no junk food, no cukros üdítő, viszont csirkemell salival, tojás, kenyérből csak teljeskirölésű mehetne persze a kitűzött céltól függően
kíváncsi lennék én is arra az edzés tervre, az hogy izomlázad van oké, heti max 3 edzésnél gáz is lenne ha nem lenne
lábazásra annyit tudok mondani mint fahrii, én is 2 évig offoltam, pedig elvileg jobban fejlődik a felsőtest ha lábazol is, keringés szempontjából pedig redkívül fontos
2 hónap tényleg kevés idő, bár az első eredmények szembetűnősége attól is függ, hogy milyen a testalkatod, ha vékony vagy hamrabb lesznek látványos eredményeid mint ha túlsúllyal indulsz
zsír az csak kevés van de azért feltűnt és gondolom a napi fél liter nyers tejjel lehetett a gond amit egy ideje abbahagytam most vagyok 22 és 178cm súlyomat is megmértem reggel minden ruha stb nélkül 67
a gyakorlatokon én is sokat gondolkoztam, hogy lehet rosszul csinálom vagy valami ilyesmi mert pl vállból kinyomásnál a tricepszem és alkarom talán picit jobban fárad mint maga a vállam stb
az elmúlt 1-2 hétben gondolkoztam személyi edzőn, hogy mutassa meg a gyakorlatok helyes végrehajtását etc csak ugye nem valami olcsó, a terembérlet + fehérjére alapból elmegy kb 22-25ezer egy hónapban
amiket csinálok:
bemelegítés 10-15 perc bicikli
bicepsz állva egykezes súlyzóval / kalapács egykezessel
váll: vállból kinyomás / oldalemelés / nemtudom mi a rendes neve de tárcsa kézben és nyújtott karral előre - felfele emelés
tricepszre szintén nem tudom a rendes nevét, amikor 2 "rudat" megfogsz és felfele kitolod az egész testedet
has: lábemelés lépései a fegyencedzésből
mell: fekvenyomás olyan gépen ahol a rúd nem tud "leesni" mert biztosítva van, talán erőkeret a neve, rá van írva, hogy nautilus

/ chest press gép / olyasmi mint a tárogatás csak nyújtott karral
igazából ennyi lábra meg amikor megjön a kedvem akkor guggolás meg egyéb lábgépek
igazából bodybuilder.hut épp most kezdtem el olvasgatni és rájöttem pl a vállas gyakorlatoknál, hogy rosszul csináltam mert nem a vállamra koncentráltam hanem inkább az egész karommal nyomtam a súlyt meg most még olvasom tovább, lehet emiatt ( se ) fejlődök rendesen
hátra jelenleg még nem akarok nagyon edzeni mivel pékségben dolgozom már lassan 3 éve és emiatt a hátam valamivel erősebb a többi testrészemnél és ez picit látszik is
ezeket szoktam elvégezni amikor lemegyek a konditerembe és egyszerre amit ugye utánanézve rájöttem, hogy elég nagy hiba gondolom ezeket le kéne bontanom két napba és akkor "less is better" ?
mellesleg köszönöm az eddigi segítséget kérdéseket

// ja meg ami most ugrott be, hogy edzések előtt mivel felkelés után megyek nem sokkal ált. csak kevés szénhidrátot eszek pl reggelire 1 ritkán 2 szelet kenyér plusz a fehérje, emelni kéne a szénhidrátot vagy ez így jó?
igazából azt hittem tudok 1-2 dolgot a testépítésről de most komolyabban beleávra rájöttem, hogy nem valami sokat
This post was edited by Norbi1one4all on Jan 17 2014 05:32pm