d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Diablo 3 > Discuss
Prev15695705715725734114Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 10.66
Nov 6 2011 11:58am
Quote (beni @ 6 Nov 2011 18:55)
úgy néz ki, mintha gettó niggák kék fénycsöveket pimpeltek volna a kocsijuk alvázához

http://m.blog.hu/se/serialworld/image/scr/warcraft3_bemutato_26.jpg

ez a király :lol:
http://www.irrmed.net/wp-content/uploads/2007/03/warcraft1.jpg

oké van benne igazság, h tényleg elég faszhosszúságversenyszerű neoncsövek vannak az egységek hasára akasztva, de azért sokkal pofásabb kinézete van, mint a W1-nek.
meg aztán sokkal átláthatóbb, h mi van kijelölve és sokkal jobban megkülönböztethetőek is.
szóval, szerintem nem olyan para azért.
Member
Gold: 64,467.50
Nov 6 2011 12:02pm
Quote (beni @ 6 Nov 2011 18:38)
fps játékokból nem készült jó film szerintem (doom is egy kalap szar lett) ...

én a diós háttérvilágban sokkal több fantáziát látok ... de persze itt is ott a veszély, hogy elkúrják, mint a prince of persiát, ha 12es karikával akarják majd kihozni

jó a doom az nagyon fos lett igaz, ami meg 12-es karikával jön (jelen helyzetben PoP) ki nem lehet jó, igazad van ebben, én is így gondolom

de a mai világban a grafika és a kiváló sztori alap követelmény a nagyobb játékoknál, ha valamelyik is szar lenne, mehetnének a kukába, mert a mai kölykök már a jobb grafon és sztorin nevelkedtek és ha eléjük raksz egy régi játékot, pl wolfeisein, lehurrogják mint a szart (helyükben én is ezt tenném)

de tényleg egy film dióról vagy valami faja lenne

wow-ról meg nemigazán lehetne faja filmet csinálni, inkább az előzmények a warcraft3 lore az érdekesebb
Member
Gold: 27,943.00
Nov 6 2011 12:03pm
Quote (Aston @ 6 Nov 2011 19:58)
oké van benne igazság, h tényleg elég faszhosszúságversenyszerű neoncsövek vannak az egységek hasára akasztva, de azért sokkal pofásabb kinézete van, mint a W1-nek.
meg aztán sokkal átláthatóbb, h mi van kijelölve és sokkal jobban megkülönböztethetőek is.

meghát ez a "tiritarkaság" igazából w3 óta tökre összefonódott a warcraft-univerzummal...
nem játszottam az eggyel-kettővel, de nem hiszem, hogy olyan fúdekomoly sztorijuk lenne, ilyen szempontból szerintem a 3 alapozta meg a frencsájz nagyonnagy részét úgy sztoriban, mint hangulatban, látványban, etc.
Member
Gold: 6,440.13
Nov 6 2011 12:08pm
Quote (Aston @ Nov 6 2011 06:58pm)

velem a heroes 5-nél is ez volt, hogy egy pillantás után baromira nem volt szimpatikus az egész :\ szóval esélyt sem adtam neki (mondjuk nem is dicséri senki)
Quote (Sup3RN0Va @ Nov 6 2011 07:02pm)
jó a doom az nagyon fos lett igaz, ami meg 12-es karikával jön (jelen helyzetben PoP) ki nem lehet jó, igazad van ebben, én is így gondolom

de a mai világban a grafika és a kiváló sztori alap követelmény a nagyobb játékoknál, ha valamelyik is szar lenne, mehetnének a kukába, mert a mai kölykök már a jobb grafon és sztorin nevelkedtek és ha eléjük raksz egy régi játékot, pl wolfeisein, lehurrogják mint a szart (helyükben én is ezt tenném)

de tényleg egy film dióról vagy valami faja lenne

wow-ról meg nemigazán lehetne faja filmet csinálni, inkább az előzmények a warcraft3 lore az érdekesebb

szerintem alap sztori nagyon sokszor nem követelmény (lásd autoversenyzős játékok, mint a NFS vagy számos gagyi hátterű fps)
Member
Gold: 64,467.50
Nov 6 2011 12:14pm
Quote (beni @ 6 Nov 2011 20:08)
velem a heroes 5-nél is ez volt, hogy egy pillantás után baromira nem volt szimpatikus az egész :\ szóval esélyt sem adtam neki (mondjuk nem is dicséri senki)

szerintem alap sztori nagyon sokszor nem követelmény (lásd autoversenyzős játékok, mint a NFS vagy számos gagyi hátterű fps)

jó, de most nem éppen azokra gondoltam...^^
Member
Nov 6 2011 12:18pm
Quote (Sup3RN0Va @ Nov 6 2011 07:14pm)
jó, de most nem éppen azokra gondoltam...^^

szerintem a jó háttérsztori aligha érdekli a játékosokat, mint ahogy ezer film sikeres, aminek készítői rámennek az effektekre és pörgős akciómenetre anélkül, hogy bármilyen épkézláb történettel bírna
Member
Gold: 10.66
Nov 6 2011 12:29pm
Quote (bajcli @ 6 Nov 2011 19:03)
meghát ez a "tiritarkaság" igazából w3 óta tökre összefonódott a warcraft-univerzummal...
nem játszottam az eggyel-kettővel, de nem hiszem, hogy olyan fúdekomoly sztorijuk lenne, ilyen szempontból szerintem a 3 alapozta meg a frencsájz nagyonnagy részét úgy sztoriban, mint hangulatban, látványban, etc.

így van. de ez a tiritarkaság is emberfüggő. én pl. tökre szeretem a blizzard féle tiritarkaságokat, mert a W3 óta nem adtak még ki olyan játékot, aminek ne tetszett volna baromira mind az interfésze, mind az egész világ(eltekíntve wowban Netherstormtól, ahol olyan nyomasztó és szemfájdító hangulat és színek uralkodnak, hogy menekültem onnan) míg pl. az oli által mostanában játszott nem is tudom milyen nevű űrben játszódó játéktól kiég a retinám. :D
de tény, hogy a Warcraft universe szerintem is inkább a 3-tól fektette le a jóféle alapot és nem a korábbi verziókkal. sőt..

Quote (beni @ 6 Nov 2011 19:08)

én nem is játszottam vele, nem tudok nyalatkozni. de majd jól megnézem.
utóbbi pár évben a dotan kívül semm ilyen RTS játékkal nem játszottam. baromi türelmetlen vagyok. a single player pedig erősen forever alone érzetű amúgy is nekem.
Member
Nov 6 2011 12:37pm
Quote (Aston @ Nov 6 2011 07:29pm)
így van. de ez a tiritarkaság is emberfüggő. én pl. tökre szeretem a blizzard féle tiritarkaságokat, mert a W3 óta nem adtak még ki olyan játékot, aminek ne tetszett volna baromira mind az interfésze, mind az egész világ(eltekíntve wowban Netherstormtól, ahol olyan nyomasztó és szemfájdító hangulat és színek uralkodnak, hogy menekültem onnan) míg pl. az oli által mostanában játszott nem is tudom milyen nevű űrben játszódó játéktól kiég a retinám. :D
de tény, hogy a Warcraft universe szerintem is inkább a 3-tól fektette le a jóféle alapot és nem a korábbi verziókkal. sőt..

én nem is játszottam vele, nem tudok nyalatkozni. de majd jól megnézem.
utóbbi pár évben a dotan kívül semm ilyen RTS játékkal nem játszottam. baromi türelmetlen vagyok. a single player pedig erősen forever alone érzetű amúgy is nekem.

én szerintem ebben az évezredben csak diablóval meg heroes 3-al játszottam többet egy napnál
Member
Gold: 710.00
Nov 6 2011 12:41pm
Quote (bajcli @ Nov 6 2011 06:03pm)

hát szerintem a 2ben már elég jo volt a story, csak nem volt annyira interaktiv mint a 3ban, ahol minden küldetés elején ilyen in-game moviek + herok beszélgetése etc
Member
Gold: 0.00
Nov 6 2011 01:04pm
kivittem bétát, nem volt rossz.
Go Back To Magyar Topic List
Prev15695705715725734114Next
Closed New Topic New Poll