Quote (bajcli @ 6 Nov 2011 19:03)
meghát ez a "tiritarkaság" igazából w3 óta tökre összefonódott a warcraft-univerzummal...
nem játszottam az eggyel-kettővel, de nem hiszem, hogy olyan fúdekomoly sztorijuk lenne, ilyen szempontból szerintem a 3 alapozta meg a frencsájz nagyonnagy részét úgy sztoriban, mint hangulatban, látványban, etc.
így van. de ez a tiritarkaság is emberfüggő. én pl. tökre szeretem a blizzard féle tiritarkaságokat, mert a W3 óta nem adtak még ki olyan játékot, aminek ne tetszett volna baromira mind az interfésze, mind az egész világ(eltekíntve wowban Netherstormtól, ahol olyan nyomasztó és szemfájdító hangulat és színek uralkodnak, hogy menekültem onnan) míg pl. az oli által mostanában játszott nem is tudom milyen nevű űrben játszódó játéktól kiég a retinám.

de tény, hogy a Warcraft universe szerintem is inkább a 3-tól fektette le a jóféle alapot és nem a korábbi verziókkal. sőt..
Quote (beni @ 6 Nov 2011 19:08)
velem a heroes 5-nél is ez volt, hogy egy pillantás után baromira nem volt szimpatikus az egész :\ szóval esélyt sem adtam neki (mondjuk nem is dicséri senki)
én nem is játszottam vele, nem tudok nyalatkozni. de majd jól megnézem.
utóbbi pár évben a dotan kívül semm ilyen RTS játékkal nem játszottam. baromi türelmetlen vagyok. a single player pedig erősen forever alone érzetű amúgy is nekem.