Quote (XxPiTyUkAxX @ 21 Jul 2015 07:36)
fu geci ez most felbaszott
de gyűlölöm az ilyen 20-21 éves csajokat akik képesek kezdeni valamit egy 30+ éves emberrel, nyomorult nők bazdmeg
Multkor lenn voltunk evezni Tiszanal, ott volt vmi evezos tabor 18 eves lanyokkal (amikor fizetett a 'kiserotanaruk' a szallasert ott voltam es 2 volt 17 a tobbi 18, szoval na, legit), az egyik kis suna odajott hozzank aztan, mert nem birta a 'fapicsakat' akikkel ok voltak, aztan vegul is kb azt fogdostam meg rajta, amit akartam, de smarolni nem akart, dugni se, boszen hitegette, hogy lenyeli, de semmit nem tett, hogy bebizonyitsa.
Azon rohogtem, amikor mondta, hogy 27 eves palija volt (lehetett o akkor 17?). Most a masik oldal te Rezsoke, gondolj mar bele, milyen 27 eves csavonak kellhet kapcsolatra egy 17-18 eves suna, pont ezek baszki a kikurt komolytalanok. Azt hiszik, mindenki felett allnak, mert idosebb csavonak hagyjak magukat. De nyilvan azoknak mire kell. 8DD
21-22-nel is eleg erosen rezeg meg a lec, hogy 'megkomolyodnak', inkabb beut a biologiai orajuk hamar, de az meg nem jelenti azt, hogy megertek.
Mondjuk az teny, hogy a csaj n1 fuckbuddy lehetne, de tobbre nem alkalmas.