d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Magyar > Sub-sorozes > Mert Mindenki Lusta Megszervezni
Prev1565758596079Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 22,413.07
Sep 24 2014 05:04am
el sem olvasom ezt a sok szart
nem tudom mi a faszért csináltok publikus találkozót amikor nem tudjátok egymás pofáját elviselni
legalább josheide próbál normális maradni.
Member
Gold: 2,496.00
Sep 24 2014 05:09am
Quote (lacketto @ Sep 24 2014 12:04pm)
nem tudom mi a faszért csináltok publikus találkozót amikor nem tudjátok egymás pofáját elviselni

a hatterben o iranyitja a szalakat, kihasznal mindenkit
Member
Gold: 1.69
Sep 24 2014 05:10am
Quote (lacketto @ 24 Sep 2014 12:04)

veled találkoznék kettesben
Member
Gold: 28.76
Warn: 10%
Sep 24 2014 05:10am
Quote (lacketto @ Sep 24 2014 01:04pm)

Nem lehet minden tagja a tarsadalomnak olyan megbizhato joindulatu es kedves mint en. Sajnos ez van :)
Member
Gold: 0.05
Sep 24 2014 05:34am
Quote (jarabekg @ Sep 24 2014 10:09am)
ricit szopattam ahol tudtam, de olyanra nem emlekszem, hogy komolyabban szidtam volna vis nojet, vagy tenyleg provokaltam volna

egy olyan szintu beszelgetes hatasara utott meg, hogy
-az en anyam muvhazvezeto
-az enyem is
-nem vismajor, a te anyukad matektanar

szerintem nevetseges, ha valaki olyan turhoreszegre issza magat, hogy megusson valakit, meg akkor is, ha megertem, hogy volt benne feszultseg, csak akkor elotte nem tudom miert ajanlotta fel hogy bekuljunk ki, igyunk pertut etc....

nem gondolnam hogy a vises storyban en lennek a hulye, es annak is nagyon orulok, hogy mesh lebeszelt arrol, hogy agyonverjem miutan megutott.

innentol kezdve a storyt reszemrol lezartam, vismajor jobb ha nem is kerul a szemem ele tobbet, es erosen elgondolknek azon a helyeben, hogy vajon tenyleg szabad-e ennyit innia, ha ennyire nem birja

lel, még te vagy megsértődve

istenem, téged egyáltalán nem neveltek meg anyádék úgy látom

értelmiséginek vallja magát, de köp a viselkedési normákra :D

Quote (rapiddani @ Sep 24 2014 10:12am)
mondjuk ha az én barátnőmet szidna valaki társaságban én nem pofont adnék hanem az orrát tornem el , józanul is hát még ha üzemi nyomáson lennék

hihetetlen, de végre valamiben egyetértünk

de ofc ennek a sztorinak is az lesz a vége, hogy a core megmagyarázza, hogy ilyen esetekben hogy kell viselkedni, szóval vismajor kérjen bocsánatot jarabektől és dobja ki a barátnőjét, mert biza' csúnya :D
Member
Gold: 0.00
Sep 24 2014 05:38am
Quote (TuskesVanek @ 24 Sep 2014 12:34)

de ofc ennek a sztorinak is az lesz a vége, hogy a core megmagyarázza, hogy ilyen esetekben hogy kell viselkedni, szóval vismajor kérjen bocsánatot jarabektől és dobja ki a barátnőjét, mert biza' csúnya :D

igazabol szerintem egesz normalisan leregalta mind2

most h elolvastam jara postjat ezt a mondtatomat visszavonnam :D

te jossz ide, ugy hogy senki egy arva szot nem szolt hozzad es kezded el ujra felkavarni a szart, illetve megszakerteni meg a dolgokat

This post was edited by Fej on Sep 24 2014 05:39am
Member
Gold: 5,390.00
Sep 24 2014 05:38am
Quote (TuskesVanek @ Sep 24 2014 12:34pm)

szerintem azert vag yilyen butthurt te is, mert kövér ocsmány nőd van

anyád is biztos egy kurva, ha képtelen értelmet verni beléd

gyere üss meg te geci
Member
Sep 24 2014 05:41am
Quote (Fej @ Sep 24 2014 12:38pm)
igazabol szerintem egesz normalisan leregalta mind2

te jossz ide, ugy hogy senki egy arva szot nem szolt hozzad es kezded el ujra felkavarni a szart, illetve megszakerteni meg a dolgokat

csatlakoznék cp-hez, miszerint vélemény nem egyenlő megszakértés

a véleményemet meg miért ne írhatnám le, ha már fórumon beszélitek ki

josheidével helyel-közel egyetértek, bár szerintem túlságosan passzív, nem minden konfliktusban célravezető, mert ezzel azt adod a másik tudtára, hogy veled megteheti

nagyon durva esetekben, amikor már pofádba mászik az illető például ez is miilyen már, hogy kiveszi a cigi a kezéből és eldobja, szerintem szükség van az erőszakos fellépésre

Quote (jarabekg @ Sep 24 2014 12:38pm)
szerintem azert vag yilyen butthurt te is, mert kövér ocsmány nőd van

anyád is biztos egy kurva, ha képtelen értelmet verni beléd

gyere üss meg te geci

szerintem erre nem is kell válaszolnom, sikerült bemutatnod magad, én azt hittem, hogy ez a viselkedés csak fórumon megy, de nálad ez alap

a kidobós sztori is jó példa rá, hogy te nem tudod, hogyan illik viselkedni, mert egy egomán paraszt vagy :)

és tényleg... ilyen ember mondja magát értelmiséginek, cigányok jobban tudnak viselkedni

This post was edited by TuskesVanek on Sep 24 2014 05:43am
Member
Sep 24 2014 05:48am
és még annyit írnék josheidének, külön postban:

látod, ez is engem igazol részben, ahogy most jarabek viselkedik fórumon

semmilyen megbánás nincs benne, sőt még ő van megsértődve, hogy vistől kapott egy pofont

ha akkor ott megkapja a magáét, vagy akár annyi is elég lett volna, hogy vis pofonvágja, ti pedig elkülditek a picsába, mert paraszt, akkor talán jobban elgondolkodik magán

ezzel, hogy most kibeszélitek, meg telefonon filmezitek, csak abban erősítitek meg, hogy az ő tuskó magatartása tolerálható szakszerűen fogalmazva: nincs negatív visszacsatolás:D

This post was edited by TuskesVanek on Sep 24 2014 05:53am
Member
Gold: 1.00
Sep 24 2014 06:00am
Na, most végre megint gép előtt vagyok, eddig telefonon pötyögtem, kicsit összefoglalnám a dolgot.

1, Nem habzó szájjal ültem a jsp előtt és hörögve vertem a billentyűzetet, csak simán van véleményem a dologról és ennyi. A vérnyomásom sem emelkedett tőle semennyit sem.

2, A pofonnal nem értek egyet. Amit én írtam az az, hogy ahol én vagyok ott a pofon szituációig el sem jut a dolog, mert ha nem tud viselkedni, akkor rászól a társaság, ha nem hagyja abba, akkor helló van és húzz innen.

3, Igen ez valódi társaság ptdk, sajnálom, ha a világon amúgy nem ez a normális, én ehhez vagyok szokva. Nyilván itt is voltak már feszültségek (bár ilyen szinten soha nem mozgott senki, mint jara), volt már hülyeség részegen és társai, de mindig meg tudtuk oldani, tény és való, hogy azok valódi problémák voltak, azzal nem találkoztam, hogy valaki élvezetből basztat valakit, ott nem megoldandó probléma van, hanem húzzon a fenébe. Ilyen be sem jutna a társaságba.

4, Közben nem mindenkinek jött át, hogy tovább általánosítottam, rici basztatását is belevettem. Most attól függetlenül, hogy kicsoda, szerintem akkor sem kellene ezt csinálni vele (sem senki mással). Ha egy külső ember meglátja ezt, ő nem arra fog gondolni, hogy hú az a rici ő megérdemli, hanem arra, hogy milyen nyomorult lehet az, aki mások vegzálását jó szórakozásnak tartja. Én meg ha vele mutatkozom, az nekem ciki. Az ilyen emberektől el szokás határolódni.

5, rici egyéb problémái lényegtelenek, mert annak semmi köze jarabekg viselkedéséhez, ha ennyire utálja küldje el, vagy legyen tali rici nélkül, de az ilyen viselkedés alól nem menti fel, hogy a másik idegesítő.

6, véleményem van, nincs mit megszakérteni ezen, mert ez csak egy kibaszott vélemény.

7, simán kinézem jarából az itteniek alapján, hogy már annyira megszokta, hogy bunkó, hogy amúgy tényleg észre sem veszi magát.

+Eleve leléptem volna az elején egy ilyen társaságból vis helyében, és az erőszak szerintem sem megoldás, de azért megnéznék pár embert, hogy mi jönne ki belőle, ha folyamatosan szidják azt akit szeret. Gondolom mindenki állna és mosolyogna...

inb4 ilyen miért vagy ilyen jó és társai
Go Back To Magyar Topic List
Prev1565758596079Next
Add Reply New Topic New Poll