Na, most végre megint gép előtt vagyok, eddig telefonon pötyögtem, kicsit összefoglalnám a dolgot.
1, Nem habzó szájjal ültem a jsp előtt és hörögve vertem a billentyűzetet, csak simán van véleményem a dologról és ennyi. A vérnyomásom sem emelkedett tőle semennyit sem.
2, A pofonnal nem értek egyet. Amit én írtam az az, hogy ahol én vagyok ott a pofon szituációig el sem jut a dolog, mert ha nem tud viselkedni, akkor rászól a társaság, ha nem hagyja abba, akkor helló van és húzz innen.
3, Igen ez valódi társaság ptdk, sajnálom, ha a világon amúgy nem ez a normális, én ehhez vagyok szokva. Nyilván itt is voltak már feszültségek (bár ilyen szinten soha nem mozgott senki, mint jara), volt már hülyeség részegen és társai, de mindig meg tudtuk oldani, tény és való, hogy azok valódi problémák voltak, azzal nem találkoztam, hogy valaki élvezetből basztat valakit, ott nem megoldandó probléma van, hanem húzzon a fenébe. Ilyen be sem jutna a társaságba.
4, Közben nem mindenkinek jött át, hogy tovább általánosítottam, rici basztatását is belevettem. Most attól függetlenül, hogy kicsoda, szerintem akkor sem kellene ezt csinálni vele (sem senki mással). Ha egy külső ember meglátja ezt, ő nem arra fog gondolni, hogy hú az a rici ő megérdemli, hanem arra, hogy milyen nyomorult lehet az, aki mások vegzálását jó szórakozásnak tartja. Én meg ha vele mutatkozom, az nekem ciki. Az ilyen emberektől el szokás határolódni.
5, rici egyéb problémái lényegtelenek, mert annak semmi köze jarabekg viselkedéséhez, ha ennyire utálja küldje el, vagy legyen tali rici nélkül, de az ilyen viselkedés alól nem menti fel, hogy a másik idegesítő.
6, véleményem van, nincs mit megszakérteni ezen, mert ez csak egy kibaszott vélemény.
7, simán kinézem jarából az itteniek alapján, hogy már annyira megszokta, hogy bunkó, hogy amúgy tényleg észre sem veszi magát.
+Eleve leléptem volna az elején egy ilyen társaságból vis helyében, és az erőszak szerintem sem megoldás, de azért megnéznék pár embert, hogy mi jönne ki belőle, ha folyamatosan szidják azt akit szeret. Gondolom mindenki állna és mosolyogna...
inb4 ilyen miért vagy ilyen jó és társai